Şimdi Ara

1.03 Güncellemesi - Mekanik Hasar Kullanımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e.c.i

1.3 update ile 3 seviyeli mekanik hasar gelmiştir.

Kapalı - hasar yok.
    Hafif - Mekanik parçalar zarar görebilir ama otomatik olarak onarılır (kısa bir zaman geçtikten sonra kendiliğinden oluyormuş)
    Ağır - Mekanik hasar daha sert ve sadece pit-stop yaparak onarılabilir. Zarar gören parçalar ekran üzerinde ikonlarıyla gösteriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 7 Aralık 2010; 10:31:05 >

• Bende sabahın köründe indirdim ama ne olduğuna bakamadan evden çıkmak zorunda kaldım bilgisi olan varsa bizi aydınlatsın.
  • birazdan bende yükleyeceğim...
  • 1.3 update ile 3 seviyeli mekanik hasar gelmiştir.

Kapalı - hasar yok.
    Hafif - Mekanik parçalar zarar görebilir ama otomatik olarak onarılır (kısa bir zaman geçtikten sonra kendiliğinden oluyormuş)
    Ağır - Mekanik hasar daha sert ve sadece pit-stop yaparak onarılabilir. Zarar gören parçalar ekran üzerinde ikonlarıyla gösteriliyor.

• Kazalarda hasar almayla ilgili olduğu söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

1.3 update ile 3 seviyeli mekanik hasar gelmiştir.

Kapalı - hasar yok.

hocam bu hasarlarda gelişmemi olmuş ? çünkü geçen gün arkadaşlarla oynarken kapalı ve hafif hasarı görmüştük hatta hasarın kendi kendine düzelmesi beni cidden şaşırtmıştı

• Hasar olayının gelmesi baya iyi oldu level 40 dan sonra olması cidden önemsizdi onlarda bunu anladı en sonunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 pro max bildirim sorun
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indiren biri save dosyasının kopya korumasının kaldırılıp kaldırılmadığına bakabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

indiren biri save dosyasının kopya korumasının kaldırılıp kaldırılmadığına bakabilir mi?

Ben şimdi yapıyorum bakarım.
  • Updatei yaptım, save dosyasının kopya koruması devam ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Updatei yaptım, save dosyasının kopya koruması devam ediyor..

off yahu korumanın kaldırılacağını söylemişti yapmamış aksi gibi ps3 ün bluray bozuldu save dosyasını alamıyorum servise vericem ne yapıcam şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 7 Aralık 2010; 10:58:50 >
  • quote:

Devam etsin ne güzel işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Devam etsin ne güzel işte

neresi güzel? 30 seviye olupta ps3 ü servise vermen gerekir inşallah o zaman görürüm seni bi ton emek vermişiz save i alamıyoruz hadi kopyalamaya karşı korumalı o zaman pd nin server ına yedekleyelim oda yok? gidicek o kadar emek boşa oynadım çöp oldu.

• Evet arkadaşlar mekanik hasar sadece online da geçerli.Diğer oyun modlarında göremedim..
     1.03 Güncellemesi - Mekanik Hasar Kullanımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 7 Aralık 2010; 11:23:29 >
  • neden hasarı acıp para harcayayım ki tamir etmek için?
  • yeni update kaç gb acaba.Bu update ile grafiklerde bir değişme oluyormu....
  • Update 133 mb..Yani o beklediğimiz kapsamlı patch değil bu.Sadece online yarışlarda dengeyi sağlamak için yapılmış mekanik hasar eklemesi..Yani kısacası tamir için para harcanacak bir durum yok şu an.Grafiklerde de herhangi bir gelişim yok.
  • quote:

Update 133 mb..Yani o beklediğimiz kapsamlı patch değil bu.Sadece online yarışlarda dengeyi sağlamak için yapılmış mekanik hasar eklemesi..Yani kısacası tamir için para harcanacak bir durum yok şu an.Grafiklerde de herhangi bir gelişim yok.

teşekkürler....
  • Bence gayet güzel olmuş. Online'da herkes çarpa çarpa geçmeeye çalışıyor, bu hasar baya etkileyecektir o tarz oynayanları.
  • Oyunda %60'a geldim hala büüüyük güncelleme bekliyoruz. Oyun bittikten sonra ne anladım ben o güncellemeden! Açıkçası şu yağmurlu havalarda araçların görünümünün bozulmasını engellesinler ben başka bir şey istemiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.