|
1.003 km menzilli dev SUV: BYD Denza N8, 130 kWsa bataryayla geliyor
-
-
Hadi getirin bu aracı görelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bunlar da canı sıkıldıkça model çıkarıyor.
-
BYD modellerine yetişemiyoz adamlar her hafta model çıkarıyor
_____________________________ -
geliyor derken bizim ülkeye değil çin piyasasına geliyor. biz ancak hayal ederiz. velev ki bize de geldi vergisini ödeyip alabilir miyiz o da başka bir günün konusu olsun.
_____________________________ . -
yanlış mı biliyorum 130 kw batarya ile 1000 km yapmak için tüketimin 13kw/100 km olması gerekmiyor mu? fazla düşük bi tüketim gibi
_____________________________ -
doğru hocam. hatta 1003 km için 12.99 falan tüketmesi lazım. bu araba 23kw dan aşağı tüketmez normalde, menzili de 550 km yi zor geçer.
ağırlığı togg t10x ile hemen hemen aynı görünse de fazladan güçlü elektrik motoru fazla yaktırır. uzun yolda 400km şehir içinde 550km rahat yapabilir t10x gibi. zorlama kullanımla togg ile 600km menzil görüyordum, bununla da belki 650-700 km görülür.
ama byd fabrika kandırmacasından sonra buraya getirip satamaz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 14 Ağustos 2026; 14:2:31 >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b] -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt