Şimdi Ara

1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.101
Cevap
27
Favori
101.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt yapınızı kurar mısınız bizim binada mevcut değil

• e-Militarist kullanıcısına yanıt

ZAM GELİRSE ZARAR EDERİZ AMA..

Orijinalden alıntı: etimonster

ZAM GELİRSE ZARAR EDERİZ AMA..

Zam Ağustos'tan Ağustos'a geliyor. İlk 3 ay 399 lira ödeyeceksiniz. 3 ay sonunda peşin 12 aylık ödemek isterseniz 599 liradan. 15 ay sonra muhtemelen peşin 12 aylık 699 veya 799 lira ödeyeceksiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Güncel bilgi vereyim.

O mesajı yazdıktan sonra kopmalarım daha da artmıstı. Müşteri hzimetleir hatta sorun yok diyordu. Hiç dokanmadıgım ont kutusunun arkasına gelen fiber kabloyu birazcık kurcaladım içeri doğru falan ittirdim ettim. Artık o yüzden midir yoksa denk mi geldi bilmiyorum kopmalarım düzeldi :D

Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️

Türknet son 3 yıldır vdsl abonelere hiç cazip değil. Superonline fiberde 1000 mbit alabileceğim paraya niye Türknet'te 50 mbit alayım ? Türknet'in abonelerinin belki %10'u gigafiber altyapısındadır. %90'lık kesim bu %10'luk kesime çalışıyor. Gigafiber altyapısı kaplumbağa hızıyla gelişiyor oysaki Turkcell,Türk telekom fiber çita hızında gelişiyor. Binama 1 ay önce Turkcell fiber geldi 2 abone ona geçti. 1 ay içinde de Türk telekom fiber gelecek Türknet'i bırakıp ona geçeceğim. Başka bir Türknet aboneliğimi binaya Turkcell gelince iptal ettim. Turkcell'in 1000 mbit fiberi Türknet'in 50 mbit vdsl'iyle aynı fiyat. Hiçbir yatırım yapmadan 3-5 youtube kanalında reklam verip tüm Türkiye'de gigafiber varmış gibi algı oluşturup 8 yıldır bunun kaymağını yiyor. Antalya'dayım bu şehirde Türknet yok. Dünyanın en ünlü şehirlerinden birinde bile olmayan şirketi savunma. Yılda 2 kez fahiş zam yapıyor. Tüm altyapıyı Türk telekom düşüyor,milyonlarca liraya yatırımı Türk telekom yapıyor, Türknet onun altyapısından otlanıp 700 liraya 50 mbit veriyor. Taahhüt de yok 6 ay sonra fiyatın ne olacağı belli değil. Superonline fiberde çok ucuz o da yükleme hızlarını artırıp altyapıyı genişletse görürüz Türknet'i kim kullanıyor. Gigafiber 700 lirayda vdsl'i 400-500 liraya vermeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu şimdiden öderim ben.

Uygun

İyide burada sorun şu, Turknet in Alyyapı olmadıgı yerde yani Türk Telekom un Altyapısı oldugu yerde Türk Telekom kendi müşterilerine 1 GB veriyor, ve Turknet in hızını kesiyor.

Burada Turknet i suçlamanın bir anlamı yok, burada Türk Telekom a yüklenmelisiniz.

Bende Türk Telekom Alt yapısı ile Turknet Fiber kullanıyorum ve maalesef en fazla 100 DS - 20 US alıyorum.

Türk Telekom u aradıgım bana 940 liraya 1GB verebileceklerini söylediler, ve onlardan Modem kiralamam ın zorunlu oldugunu da.

Bu durumda 1Gb lik 1000 TL yi geçmiş olucak.

Burada ki sıkıntı Türk Telekom Monopolu elinde tutması ve istedigi gibi At koşturması.

Turknet in burada yapacagı birşey yok maalesef.

Bende ümit ediyorumki er yada geç, benim oturdugum Binaya da Turknet direk kendi P2P hattını çekip bende 1GB DS - 1GB US fayadalana bileyim.

Bazen bilip bilmeden krumları yargılaya biliyor veya eleştire biliyoruz, ama ben 5 senedir Turknet Müşterisiyim ve bugüne kadar Türknet Müşterilerinin yaşadıgı sıkıntıyı yaşamadım.

Şunu da belirtmek isterimki ; ben 5 senedir Home Office de çalşıyorum ve Internet olmadan işimi yapamam.

Saygılarımlar

• Ne alakası var kardeşim; 500-1000 lik Tt altyapıdan hizmet veren firmalar var. Onlar nasıl veriyor?

Sen ona göre anlaşmanı veya hizmet politikanı ayarlayacaksın.

Kendi altyapısından da aynı şekil; 100-200-200-500-1000 simetrik veren firmalarda var. Onu neden yapmıyor?

Engel yok ki; mal senin sahibide sensin.

Herkesin 1000 e 1000 ihtiyaçı yok; gereksiz masraf.

Terazinin kefesinin birini yüksekte tutmek için; diğerine yük bindirmek gibi.

Ha vatandaşda tuhaf; hem şikayet ediyor, hemi de hizmet almayı talep ediyor. Alternatif firma varken, pek tuhafiye.

Hem ağlarım, hem kocaya giderim misali.

1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te! 

• Yıllardır hayalini kuruyoruz ama daha hala 1Gbit internet kullanamadik! TTNet den teklif geldi şu fiyat karşılığında 1Gbit internet kullanmak ister misiniz? Diye kabul ettik ama maximum 400 mbit test ettim...

• Son 3-5 gündür testlerde sonuçların neden düştüğünü ben size söyleyeyim şimdi. Yakında normale dönecektir. Bu atarici tayfa yüzünden hızlar biraz düştü. Bunlar memnun olsun diye bütün fiber ağına müdahale edildi. Yok işte yurtdışına sinyal geç giyormuş da, pingleri yüksekmiş de, oyun oynarken arkadaşlarının gerisinde kalıyorlarmış da, loss değerleri yüksekmiş de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 28 Eylül 2025; 12:50:12 >

• Türknet Vantiva rüter mi veriyor yeni olarak?

Wifi7 olanda portlar o biçim.

Hangisini veriyorlar acaba?

Ay bize de verin vayfol 7 rüter.

• Dual-band (3+4) Wi-Fi 6
    • 1x 2.5GbE WAN
    • 3x 1GbE LAN
    • USB 2.0
    • Homeware
    • Wi-Fi EasyMesh™

• 1x 2.5GbE WAN/LAN config.
    • 1x 2.5GbE & 3x 1GbE LAN
    • 2x FXS
    • Bluetooth Low Energy (optional)

• 1x 10GbE WAN
    • 1x 10GbE & 2x 1GbE LAN
    • Bluetooth Low Energy (optional)

• O zaman hızımın 2.500 mbps'ye yükseltilmesini ve bir tane Tri-band Wi-Fi® 7 destekli router gönderilmesini rica ediyorum bu hafta içi. Modem yoksa stoklarda, hızımın 2.500 mbps'ye yükseltimesi de bana uyar. Neticede Türk Telekom üzerinden 100 mbps alan teknoloji ofislerine 1000 mbps verilebiliyor. Demek ki oluyormuş. 100'den 1000 oluyor da 1000'den 2.500 neden olmasın? Olur mu olur.

İsteyenin bir yüzü kara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 29 Eylül 2025; 12:1:22 >

• 1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te!

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Bu vantiva modem yine ONT cihazla (Turknet Akıllı Wi-Fi) birlikte mi çalışacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 29 Eylül 2025; 11:50:46 >
  • Vantiva + Ont = 1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te! 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.