1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te! (54. sayfa)
1 Mobil
-
-
Hayırlısı.
İnşallah alırsınız.
da bize içtihad olur.
_____________________________ -
Merhabalar...
Adresime Gigafiber altyapısı geldi ve internet üzerinden altyapı sorgulaması yapıp başvurumu yaptım. Şu an taahhütsüz Superonline fiber kullanıyorum. Turknet başvurusu sırasında sözleşmemde 1200 TL kurulum ücreti görünüyor. Kendi altyapınız olduğu için modem ve kurulum ücretsiz olarak yapılacak diye biliyordum. Konu ile ilgili bilgi alabilir miyim ?
Saygılar...
Merhabalar, modem için sizden bir ücret almıyoruz. Kurulum ücreti kalma sözünüze istinaden 6 ay indirim olarak tanımlanıyor. İptal ettirmeniz durumunda ise kalan aylar ücretlendiriliyor. _____________________________ -
Selamlar,
Gigafiber ile alakalı sorgulama yaptığımda yakın civarımdaki binaların bi bölümüde GigaFiber hizmeti olduğunu görüyorum. Ancak kendi binamı sorguladığımda 100 mbps'lik paketi görebiliyorum. Adresimdeki durum ile alakalı bilgi alabilir miyim? Duruma göre mevcut operatörümle taahhüt yenilemeyeceğim.
Milenicomdan türknete geçtim.. millenicomda 80 mbite kadar alabiliyordum 100mbitlik paketi kullanıyordum.. Altyapıma gelen hız 44mbitti. modemnden snr ayarı ile 80 stabil alıyordum..Türknete geçtim 50 mbitlik pakete geçirdiler özellikle sorarak 100 mbitlik pakete geçmek istiyorum dedim kayıttan sonra paketinizi yükseltebilirsiniz dediler. ama gel gör ki destek sadece kayıt olurken var sadece aktivasyon esnasında. dünden beri cevap yok desteğe yazdım..
Merhaba. TurkNet'in GigaFiber müşterilerine verdiği "AirTies 4960XR" modemin arayüzünden en stabil yapılması gereken tavsiye edilen ayarları nasıldır? DNS ayarlarından IPv6 açmalı mıyım? Ayrıca bağlı cihaz bilgileri kısmında ki cihazların hangisinin 2.4G'den ve 5G'den bağlandığını ayıran bir emare yok. Sadece bağlı gösteriyor. Ayrıca bağlı olup (ulaşılabilir "Y" yeşil renk bağlı olupta) ana cihaz adı yazmayan isimsiz bağlantılarda var. Ana bilgisayar adı gözükmüyor bazılarının. Bilgililer aydınlatabilir.
Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isteriz. _____________________________ -
@TurkNetDestek dediğiniz gibi arandım hızımı arttırdılar ama sanırım kademeli olarak biraz arttırmışlar düşme olmasın diye lakin daha da arttırabilirler fakat bu defada upload hızımı düşürmüşler 8 mbite.. almam gereken hız kombinasyonu 100/20 olması lazım.. dün yazdım ..dönüş yok.. ve sanırım online işlemlerden yazılanlara dönüş yapmıyorlar. bugüne kadar yazdığıma dönmediler. sizin aracılığınızla arandım sadece.tekrar bir dönüş için yine size yazıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 10 Ekim 2025; 16:20:54 >_____________________________ -
Merhaba, konu hakkında tekrardan ekibimize bilgi verdik. Kontrol ederek dönüş yapacaklar. _____________________________ -
@TurkNetDestek biraz önce gigafibere abone olmak için müşteri hizmetleriyle görüştüm.Siz kurulum ücretini 6 ay kalma sözüne karşılık her ay 200₺lik indirim şeklinde faturanıza yansıtacağız demişsiniz ama telefondaki çalışan öyle bir kampanyalarının olmadığını söyledi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şuanda birçok iss fiber altyapısı için müşterilere kira bedeli olarak faturaya ek wifi7 modem tahsis etmeye başlamışlar gördüğüm Superonline ve Türk Telekom bunu yapıyor. Sizde wifi 7 modem tahsis etmeye başlayacakmısınız ?
Merhaba, ilgili ekibimiz ile görüştük ve kampanyanın bittiğini ilettiler. _____________________________ -
Zte 3601p cihazı resetleyince ; internet yok oluyor. Cihazın ve ont yeşil yandığı halde. Şunu çözseniz artık.
Cihaz kirası olarak 125 TL, tarife fiyatına dahil olarak ödüyoruz.
Kendi cihazımızı takınca sorun olmuyor, sizin cihazı takınca oluyor.
Elimizde yedek cihaz olmasa ne yapacağız.
Düşün o zaman faturadan 125 TL'yi.
Cihaza tanımlasanıza kul. adı ve şifreyi.
Çok tuhaf bir durum.
Modeme kadar sinyal geliyor demişsiniz; sinyalde sorun yok olsa kırmızı yanar zaten.
İnternet yok; sinyal mi yapıyorsunuz?
Pes, vallahi pes.
Tavsiye ettiklerinizi yaptık aynı; nirde hızlı internet, nirde abone memnuniyeti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 13 Ekim 2025; 20:23:21 >_____________________________ -
Soruma halen cevap alamadım tarafınızdan ?
-
1200 TL kurulum ücreti alıyorlar.
Selamlar. TT'den Türknete geçmeyi planlıyorum. Şubat ortasına kadar taahhütüm var. Bu nedenle 2000 e yakın cayma bedeli çıkacak. Sanırsam referansla ilk ay ücretsiz kullanabiliyorum. Bir de ilk 3 ay 399 diye biliyorum. Bu kampanyayı kullanırsam yıllık ödeme yapıp indirimden faydalanabilir miyim?
2 indirim birleşmiyor sanırım. Ya 1 ay ücretsiz ya da 3 ay 399 indirimli ikisinden birini seçin diyebilirler. Demeye de bilirler. Müşteri hizmetlerine teyit ettirin telefonda. Yıllık peşine 399'un 3. 399'luk faturasını ödedikten sonra geçin. Zaten öyle oluyor galiba...quote:
Orijinalden alıntı: ErengySelamlar. TT'den Türknete geçmeyi planlıyorum. Şubat ortasına kadar taahhütüm var. Bu nedenle 2000 e yakın cayma bedeli çıkacak. Sanırsam referansla ilk ay ücretsiz kullanabiliyorum. Bir de ilk 3 ay 399 diye biliyorum. Bu kampanyayı kullanırsam yıllık ödeme yapıp indirimden faydalanabilir miyim?
Yazarak değil sesli konuşarak ulaşın müşteri hizmetlerine. Ben kaç kere aradım hep 2-3 dakika içinde bağlandım müşteri hizmetlerine. Millet nasıl bağlanamıyorum, bekletiyor diyorlar anlamıyorum. En güzeli sesli konuşma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Ekim 2025; 12:50:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı