Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: canithin Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
20
Favori
78.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kablonet 53 saattir internet hizmeti vermediği için Türknet'e 2 ay ücretsiz taahhütsüz şekilde başvuruyu yaptım. Gigafiber bakalım nasılmış. Yarın kurulum olacak umarım kurulumda sorun yaşamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 28 Temmuz 2025; 18:52:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların Instagram paylaşımlarına baktım sadece şikayet var. Bir de 1 aylık kod paylaşanlar var. cok memnunum diyen göremedim. Çevremdeki reel insanlar iyi diyordu. Daha baglatmadan mevzular mevzular. Bir de sözleşmede kurulum ücretini taksitle alıyor. Cayma olursa geri kalan tutar da alınıyor yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 28 Temmuz 2025; 20:54:29 >
  • geçtiğimiz hafta caddemizdeki bütün apartmanlara 1 gbit kutusu takıldı siyah fiber kablolarıda kutulara bağladılar ancak henüz adreslerde aktif gözükmüyor internet sitelerinde. bekliyoruz ne zaman gelir diye. bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi istanbul fatih bölgesindeyim ne kadar sürede aktif oluyor hat kurulumu sonrası.

• Kryptoxnite kullanıcısına yanıt
    Kafama takılan şu bu kutuların açıkta korumasız şekilde durması doğru mu? Kablolar da komple açıkta. Eski tip Türk Telekom kutuları gibi kutusu da yok

• ugurabi89 kullanıcısına yanıt

bence koruma konusunda bir sorun yok. hem apartmanın içinde hemde kutu korunaklı duruyor. benim merak ettiğim ne zaman aktif olacağı aslında.

TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryptoxnite -- 28 Temmuz 2025; 21:41:26 >
    Ben de yeni başvurdum bugün. Az bilgi sahibiyim. Binamız müstakil kutu yok bu şekilde içerde. Dışarıda karşı binalarda bina dışında ama yüksekte olacak şekilde daha büyük siyah kutular var. Gigafiber var dediler. Umarım hepsini kurarlar. Açarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 28 Temmuz 2025; 21:52:47 >
  • Siz gelene kadar Türktelekom 1000mbite geçtim ben. 750 TL ödüyorum upload düşük ama olsun 50 mbit yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Fatih'te hangi bölgedesiniz?

• Mitra kullanıcısına yanıt

silivrikapı mahallesi olarak geçiyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Akıllı WiFi için aylık 50 lira ödüyordum. Ömür boyu 50 lira ödeyeceksiniz denilmişti. 600 lira yansıması lazım. Neden 1200 lira görünüyor?

TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet
    Müşteri hizmetleriyle hallettik. 1200 lira ödeyeceğim ama 12 ay sonunda 600 lira bakiyem, yani alacağım olacak. 50 liradan devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 29 Temmuz 2025; 14:39:43 >

• TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet

Evet dün başvurdum bugün sabahtan bağlandı. Durum iyi görünüyor. Umarım sorunsuz kullanırım. Tek kafama takılan mobil uygulamayı açınca ödeme ve kurulum ücreti çıktı ekrana. Halbuki 2 aylık indirim kodu ile yeni abonelik yapmıştım. Ekran görüntüsünü ekliyorum..

TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet

• ugurabi89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu ile ilgili destek kaydı oluşturabilirsiniz. Ekibimiz kontrol edip sizinle detaylı bilgi paylaşacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.