< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 28 Temmuz 2025; 18:52:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet (42. sayfa)
-
-
Bunların Instagram paylaşımlarına baktım sadece şikayet var. Bir de 1 aylık kod paylaşanlar var. cok memnunum diyen göremedim. Çevremdeki reel insanlar iyi diyordu. Daha baglatmadan mevzular mevzular. Bir de sözleşmede kurulum ücretini taksitle alıyor. Cayma olursa geri kalan tutar da alınıyor yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 28 Temmuz 2025; 20:54:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçtiğimiz hafta caddemizdeki bütün apartmanlara 1 gbit kutusu takıldı siyah fiber kablolarıda kutulara bağladılar ancak henüz adreslerde aktif gözükmüyor internet sitelerinde. bekliyoruz ne zaman gelir diye. bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi istanbul fatih bölgesindeyim ne kadar sürede aktif oluyor hat kurulumu sonrası.
-
Kafama takılan şu bu kutuların açıkta korumasız şekilde durması doğru mu? Kablolar da komple açıkta. Eski tip Türk Telekom kutuları gibi kutusu da yok
bence koruma konusunda bir sorun yok. hem apartmanın içinde hemde kutu korunaklı duruyor. benim merak ettiğim ne zaman aktif olacağı aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryptoxnite -- 28 Temmuz 2025; 21:41:26 > -
Ben de yeni başvurdum bugün. Az bilgi sahibiyim. Binamız müstakil kutu yok bu şekilde içerde. Dışarıda karşı binalarda bina dışında ama yüksekte olacak şekilde daha büyük siyah kutular var. Gigafiber var dediler. Umarım hepsini kurarlar. Açarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 28 Temmuz 2025; 21:52:47 >
Siz gelene kadar Türktelekom 1000mbite geçtim ben. 750 TL ödüyorum upload düşük ama olsun 50 mbit yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatih'te hangi bölgedesiniz?
silivrikapı mahallesi olarak geçiyor hocam.
-
-
Evet dün başvurdum bugün sabahtan bağlandı. Durum iyi görünüyor. Umarım sorunsuz kullanırım. Tek kafama takılan mobil uygulamayı açınca ödeme ve kurulum ücreti çıktı ekrana. Halbuki 2 aylık indirim kodu ile yeni abonelik yapmıştım. Ekran görüntüsünü ekliyorum..
-
Merhaba, konu ile ilgili destek kaydı oluşturabilirsiniz. Ekibimiz kontrol edip sizinle detaylı bilgi paylaşacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X