kurulumu kendileri test edip gidiyorlar bağlantı olmadan nasıl test edecekler |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bende bağlattım hatta gelmeleri için site yönetimine 3 ay baskı da yaptım.şimdi dalgalı internetle uğraşıyorum hız bir iniyor bir çıkıyor.arıza kaydı da bıraktım müşteri temsilcisi kafasına göre sildi.keşke düzgün hizmet verselerdi.
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol edip size yardımcı olmak isteriz. Müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? -
1-Adresime fiber geldi ben şu an netspeed kullanıyorum ondan geçişte sıkıntı olurmu ?
2-Ben kabloyu direk kutudan dışarıdan çektim aynı kabloyu Türknetin kutusunda kullabilir miyim?
3-840 lira kurulum ücreti var diyor ama 12 ay kalırsanız ücretsiz diye ibare var 12 ayı peşin verirsem kurulum ücretsiz mi olacak?
-
eger turknetın kendi alt yapısıysa (gigafiber) geciş olmuyor netspeedi kapatıp yenı basvuru yapmanız gerekıyor farklı alt yapı oldugu için
12 ay pesıne muhtemelen kaldıgınız sürece 12 ay boyunca ücretsiz olacaktır
bir diger konuysa hocam 12 ay peşine katılmadan önce bölgenize özel kampanya var mı onu arastırın mesela ilk 12 ay 399.90 tl falan diye bazen turknet bazı yerlerde buna benzer kampanya yapıyor
-
Yakın zamanda zam gelir mi, ya da yıl sonuna kadar en fazla ne kadar olur ücret? Peşin ödeme kampanyası çok uygun kaçmıyor şu anda da.. Tt'de de ikna kampanyası yok , bir önerisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu ay yapmadıklarına göre şubat sonu gelir büyük ihtimalle 599,90 tl olur tahminimce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
turknet önceden ve sonradan arkadaşını getir kampanyaları ile referans ile kampanyadan yararlanır arkadaş getirdik. daha sonra bir baktım ki benim getirdiğim kişiler 1 er kişi olarak değil bölünüp birden fazla kişi tek faturada düşülerek haklarım hiçe sayılmış. kendilerine ısrarla sormama rağmen bana fatura detayını atmaktan başka bir iş yapmayan müşteri temsilcisine laf da anlatamadım.
forumda yazılana göre arkadaşını getir kampanyasından kazandığınız hakkınız o dönemki fatura bedelinden hesaplanarak indirim tanımlaması yapılıyormuş. yani siz arkadaşı fatura 200 iken getirdiniz ama fatura 400 olursa 2 arkadaş hakkınız alınıyor. bunun hiçbir yerde bir karşılığı yok. kendilerinin getirdiği haksız şartı müşteriye dayatıyorlar.
-
Telekom'la yenilemek istemiyorum dedikçe onlara kalıyoruz. Gerçi bu ailemin evinde başka seçenek olmayışından doğuyor. Bir de kullanıcı çok o binada, 10'a yakın cihaz bağlı. Turknet gibi alternatif sağlayıcılar çoklu kullanıcıda güven vermiyor. TT de iyi fiyat vermiyor. Yeni başvurularına bakıyorum, modem ücreti +75 yazıyor. İllalah.
@TurkNetDestek Şu peşin ödeme kampanyasını 12 sabit fatura yapmanın yolu yok mudur be?
-
Hocam Türk Telekom ana konusuna bakın orada ikna kampanyası ismi var mevcut müşteri iseniz ordaki kampanya adımı öğrenip x ten tt desteğe yazın yararlanmak istiyorum diye onlar arıyor bir bakın derim uygun oluyor o kampanyalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 8 Şubat 2025; 14:35:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abime hiçbir şekilde seçenek sunmamışlar, ana konudaki ikna kampanyalarından artık faydalandırıyorlar mı bilmem de son kez bir deneyim.
Şu an Superonline VDSL 'i gördüm bölgede. Son seçenek olarak onu yapacağım, kendi evimde normal superonline var ama adsl 'i de iş yapar yani heralde. 490 TL/ay yapıyor 12 ay taahhüdüne.
-
siteden alt yapı kontrol ettirdim 2-3 sene önce fiber yoktu istiyorsanız yazın diye seçenek vardı orayı da doldurdum istiyorum diye ama 2-3 senedir ses yok
-
Adresimde ttnet fiber altyapısı var, türknet 100 mbit hız sunarken, ttnet 1000 mbit sunabiliyor. Türknet neden kısıyor hızdan? Başka yerde gigafiber olanlar 499 lira 1000 mbit kullanırken ben altyapı sağlayıcım 1000 mbit sunarken Türknet yüzünden 100 mbit'e mahkum ediliyorum. Mesela millenicom 200-500-1000 mbit seçenekleri sunuyor mevcut koşullarda ve mevcut altyapımla. Kayıt açtım ve sordum ama otomatik yanıt dışında hiçbir destek vermediler. En kısa sürede taşıyacağım.
-
100 üstü Tt altyapıdan alamayacağını bile bile, 100 ü de daha düşük fiyattan verenler varken ; Türknet ısrarı durumu şüpheli bir durum pek tabii. Saplantılı bir aşk gibi.
Aşıg oldum ben sana Türknet; aşıg.
Xcom kendi altyapısından 1000 e 1000 i; 499 dan versinde görelim, görsün vatandaş. Ama önce abone hizmet numarasını görsün.
Yeni filmimizin reklamı; Bul ve yok et.
-
@TurkNetDestek 2 Bloklu 100 daireli bir site yapılıyor bu siteye Turknet altyapısıda gelmesi için ne yapılması gerekiyor? müteahhit Türk Telekoma başvuru yapmış fakat oturacak kişiler Türknet altyapısıda istiyor.
-
@TurkNetDestek 12 ay sabit ödeme kampanyasına katıldım. şuan kartımda ikinci ayın ödemesi gözüküyor.
bu sabah gelen smse göre ise, ödemem sisteminizde gözükmüyor.
gigafiber hattını aradığımda bölgenizde çalışma var diyip bağlanamıyorum, diğer turknet numaralarını aradığımda ise gigafiberi arayın diyor. özelden abonelik numaramı ve telefonumu yazacağım, desteğini bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X