Şimdi Ara

1.0 tsi polo ile istanbul -kuşadası Tüketim verisi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
9.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hassey

Hocam forum hayatınızın hatasını yakıt tüketim verisi paylaşarak yapmışsınız.

Bu forumda ekonomik yakıt tüketim verileri paylaşmak tabu. Linç edilmeniz işten bile değil.;)

Ben 10.000 km ortalaması paylaştım. Ne deseler beğenirsiniz. Bu veriyi yokuş aşağı sürerek elde etmişsiniz dediler!

Düşünsenize 10.000 km yokuş aşağı gittiğimi düşünenlerin olduğu bir forum ahalimiz var.

dünyanın merkezine yolculuk yapmışsınızdır

şaka bir yana burada, hangi araç olursa olsun o aracı kullanmayanlar kullananlardan daha iyi biliyor enterasan bir şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hassey

Hocam forum hayatınızın hatasını yakıt tüketim verisi paylaşarak yapmışsınız.

Bu forumda ekonomik yakıt tüketim verileri paylaşmak tabu. Linç edilmeniz işten bile değil.;)

Ben 10.000 km ortalaması paylaştım. Ne deseler beğenirsiniz. Bu veriyi yokuş aşağı sürerek elde etmişsiniz dediler!

Düşünsenize 10.000 km yokuş aşağı gittiğimi düşünenlerin olduğu bir forum ahalimiz var.

Alıntıları Göster
    Hayır VW bana komisyon vermiyor.Gittiğim yolculuğu paylaştım.Az veya çok yakıyor diye bir yorum yapmadım.Ortalamam orda km ortada süre ortada.Denk geldiğim koşulları yazdım.

Neymiş rakım farkı varmış , rampa inmişim :) Rampayu inmek için önce çıkmak gerekiyor.Öyle yorumlar varki sanarsın bana az yaktırmak için devlet 650 km lik rampalık yol yapmış.

650 km 'lik yol.Az değil .Şehir içine girdim ,trafik ışıklarına denk geldim.Malum bir ışığa denk gelirsen şehirden çıkana kadar tüm ışıklara denk geliyorsun.

Neymiş dizel aracı 3.5 yakıyormuş ,yahu banane ben demedimki senin aracından az yakıyor diye.Ben kendi verimi paylaştım.

Daha öncede defalarca dedim TSİ ne az yakar ne çok yakar.Tamamen sürüş stilinize bağlı.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    o zaman birileri dogru söylemiyor kardeş, anlamadım ben bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hanimin golf 7 1.2 tsi dsg si mevcut, sadece şehir içinde kullanıyoruz, ortalama hızimiz 19 km/h 19 bin km sonunda yani harbi sehir ici, 19 bin km nin ortalaması 8.1 lt/ 100 km. Dizelcilere çok gelebilir, ama biz gaza basarak kullanıyoruz, gittigimiz mesafe kisa zaten 6 yıllık arabanın 19 bin km olmasindan anlamışsınızdır, bence yakıtı gayet makul, daha önce toyota corolla 1.4 dizel aracımla aynı güzergahta 7lt/ 100 km nin altına düsmüyordu bunu da belirtmeliyim.Sonuç olarak bizim gibi az km yapan kişiler için tsi motor gayet yeterli performans ve tüketim sunmakta, sessizliği ise huzur vermektedir, ama yüksek süratli veya yokus yukarı çıkışlarda benzinli araç affetmez yakar, bunu bilmelisiniz, mesela 1.4 tsi kodiaq alıp, full bagaj, 5 kişi gidip basarsanız 10 lt nin altını göremezsiniz.

Kisin otoyolda ortalama hiz 85 km/s toplam yol 540 km 100-120 km hiz ile gittim klima kapali 3 yetiskin 1 cocuk bagaj dolu ortalama yakit 4.2 lt idi

Yazin ayni otoyolda ortalama hiz 93 km/s toplam yol 550 km 110-130 km hiz ile gittik klima acik 3 yetiskin 1 cocuk bagaj dolu ortalama 5 lt yakti.

1.0 tsi polo ile istanbul -kuşadası Tüketim verisi

Başarılı araca başarılı demeyi bilmek lazım.

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yüksek faizli kredi ile almıyorsa, 15 bin ve üzeri yol yapıyorsa dizel her türlü karlı. Ben dizel kullanıyorum, arabaya bindiğimi de hissediyorum gayet, diğer hissettiğim şey de 320 torkun koltuğa yapıştırması
    önceki aracım tüplü idi, evet daha sessiz bunu biliyorum, inkar edecek yoktur sanırım.
    Donanım işi kişinin kendi kararı, oturup tartar, kararı ona göre verir.
    Bir de işin şu tarafı var, zaten krediyi ödüyorsun, veya paran varsa peşin almışsın, ama istasyona daha sık girip daha fazla para vermeyi tercih etmek mantıksız bana göre.

Uzun menzil meselesi istasyon olmadığı için değil yani, bunu biliyorsunuz
    2.5lt dahil dizel kullanmisligim oldu.dizelde koltuga yapistirma ben pek gormedim.zaten gaza bastiktan 2sn sonra algilamasi var.tam hizlanir gibi yaparken de devir bitiyor.dizel 320nm'nin ivmelenme karsiligi için benzinlide en fazla 200nm yeterli.misal benzinlide citayi 240nm'ye cikarirsak kendi aracimla 7sn'de 100'e cikiyorum.koltuga yapisma diyince ben de bu ivmeleri aliyorum :)

Neyse konuyu dagitmiyim,turbo sayesinde 200nm civari benzinliler bugun ekonomi,performans ve konforu bir arada yasatiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

:)) yalancı yaptınız iki dakikada

Potoşoptur o potoşop

" JNG90 " üzerinden forumdayım BU HESABI KULLANMIYORUM.
  • ayni aractan bizde de sirkette var muhalefet etmeyecegim ama

250 cc kendi 140 kg , benle 230 kg motosikletim ile 3,5 lt tuketiyorum :)

super deger

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.