Slm arkadaşlar, sorunu kısaca özetliyeyim: Virüs proları araştırması yaparken karpersky ve bitDefender adlı proların çaplarında iyi olduğunu forumlardan okudum ve indirdim. Karpersky'i kurdum. Forumlardaki oranlar doğrultusunda bitDefender'i de kurayım diğerini kaldırırım dedim. Bu arada sistem otomatik olarak tarama yapmaya başladı(karpersky) Ama program ekle kaldırın içine giremedim, uygulama düzgün başlayamadı 0x0000005 hatası verdi. Sonradan anladım ki C nin içindeki tüm uygulamalara bu hatayı veriyor.Ne müzik proları ne de başka prolar çalışıyor. C nin içine giriliyor program files ve document and settings'e ama hiç bir uygulama ne açılıyor ne siliniyor.dwwin-exe uygulama hatası veriyor. Denetim masası içinden sistem geri yükleme veya diğer herhangi bir proyu açmaya çalıştığımda 0x0000005 uygulama düzgün başlayamadı hatası çıkıyor. Ne yapılabilir?
Aynı sorun bende de var ve msn messenger ı açmıyor:(
Arkadaşlar bilen varsa bi zahmet yazsın cevap...Şimdiden teşekkurler...
Bas formatı gitsin derim..Sadece kaspersky kur bit defender i kurma neki o..Kaspersky varken benim aklıma hiç gelmedi gayet de güzel çalışıyor sistem..Kaspersky yeter de artar bile..Gereksiz program kurmayın az ve öz olsun..Ne kadar çok program o kadar çok çakışma...
bnde football manager oynuyorm ve dün hiçbirşey yokken bugün birden bire bu hatayı vermeye başladı ve artık açmıyor
aşağıdaki sitede bu hatayı nası durduracağınızı adım adım anlatmış ama ingilizce.