Şimdi Ara

0dan geometri için kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar temelim yok geometri için ne önerirsiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geometri Temelleri Olmayanlar İçin En İyi Kitaplar

Geometri, matematik dünyasında temel bir konudur ve birçok alanda uygulama bulur. Ancak, temelleri olmayanlar için geometriyi anlamak zor olabilir. Bu nedenle, geometri temeli olmayanlar için özel olarak yazılmış kitaplar bulunmaktadır.

Bu kitaplar, geometri kavramlarını basit ve anlaşılır bir şekilde açıklar ve adım adım örneklerle sizi geometri dünyasına yönlendirir. İşte geometri temeli olmayanlar için en iyi kitaplardan bazıları:

• Geometri Temelleri: Basitten Karmaşığa
    • Geometriyi Sıfırdan Anlamak
    • Geometri Temelleri Olmayanlar İçin El Kitabı
    • Geometrinin Temelleri: Yeni Başlayanlar İçin
    • Geometride Birinci Adımlar

Bu kitaplar, temel geometri kavramlarından trigonometriye ve analitik geometriye kadar çeşitli konuları kapsar. Açıklamalar net ve anlaşılırdır ve çok sayıda örnek ve alıştırma sorusu içerirler. Ayrıca, görseller ve diyagramlar, kavramların görselleştirilmesine yardımcı olur.

Geometri temellerini öğrenmek için bu kitaplar, size sağlam bir temel sağlayacak ve bu alanda daha ileri çalışmalar yapmanız için sizi hazırlayacaktır. İster öğrenci olun ister konu hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen biri olun, bu kitaplar geometri yolculuğunuzda size rehberlik edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • karekök 0 geometri
  • Karekök 0
    Antrenmanlarla Geo
    40 Seansta Kolay Geo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

Karekök 0
    Antrenmanlarla Geo
    40 Seansta Kolay Geo
    hocam hangisini tavsiye edersiniz ant mat bitirdim güzel ondanmı yine gitsem diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Dershanedeki hocamız bu üçünü söyledi kolay diye.Ben de inceleyip birini alacağım.Bence siz de bu kitaplara bakın inceleyin kararınızı verin.

• Geçen yıldan kalma kitap 40 seansta kolay geometri

birkaç sayfa örnek attım laptop kamerasından çektim pek net değil ama fikir sahibi olursun en azından
    her konuda özellikleri şekilli şekilde gösteriyorlar ardından önce kolay sonra orta sorular soruyorlar
    bence temeli olmayanlar için çok iyi insan ya bu ders zor salla demiyor ama yanında mutlaka bir tane de orta-üste yakın bir soru bankası al geometriye ön yargımı kırdı bu kitap daha sonradan öğrenmeye başlayınca biraz ygs kitabına devam etmiştim

0dan geometri için kitap tavsiyesi0dan geometri için kitap tavsiyesi0dan geometri için kitap tavsiyesi

• tesekkurler hocam cok aciklayici oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri temeli için kitap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadık Gültekin yayinlari var 0dan başlayanlar için geometri kitabı.... Hocam bunu tavsiye etmişti bana antremanlarla matematik iyi ama antrenman larla geo iyi değil demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslysstudent

Sadık Gültekin yayinlari var 0dan başlayanlar için geometri kitabı.... Hocam bunu tavsiye etmişti bana antremanlarla matematik iyi ama antrenman larla geo iyi değil demişti
    karekok ve okyanus nasildir acaba

• ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    0dan geometri için kitap tavsiyesi

Karıştı hocam sanırım Sadık Gültekin'ten başka bir isim olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Die Chemie. -- 11 Eylül 2018; 14:58:59 >
  • Benimde geometri sifir.Karekok kitabi bana zor geldi? Antraman geosunuda kimse onermiyor. 40 seansta geo nasildir acaba merak ettim simdi?

• deliemre35 kullanıcısına yanıt
    ben simdi hocaya sordum dershanede iyi dedi ant geo icin

Antrenmanlarla geometriyi ben 2 haftada bitirdim, çok güzel bir kaynak. Fazla oyalanmadan hızlı bir şekilde çöz, daha sonrasında belli bir seviyeye gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Antrenmanlarla geometriyi ben 2 haftada bitirdim, çok güzel bir kaynak. Fazla oyalanmadan hızlı bir şekilde çöz, daha sonrasında belli bir seviyeye gelirsin.
    Antrenmanlarla geometrinin ikinci kitabida var onuda cozdunuz mu? Bu kaynaklari bitirdikten sonra normal soru bankasi alip cozelim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

ben simdi hocaya sordum dershanede iyi dedi ant geo icin
    Teşekkür ederim umarim pişman olmam

• Die Chemie. kullanıcısına yanıt
    Sadık Uygun hocam pardon

Hocam geo için karekök 0 i tavsiye ediyorlar fakat okyanus ta var bende 40 seansta geometri önce örnek ve kurallar sonra soru çözümü yaptırıyor.... karekök ten iyi bence daha öğretici....

Sadık Uygun 0 dan geometriyi de bı bakın derim

• ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    ant geo sizce neden kotu

• deliemre35 kullanıcısına yanıt
    ben dörtgenlere oradan çalışmadım, üçgenlerden temel atmak istedim. Dörtgenlerde de sık sık üçgenler kullanıldığı için 2. kitaba geçmeden üçgenleri daha iyi bir seviyeye çıkarmakta fayda var. Daha sonrasında 2. kitabına ihtiyacın bile olmaz farklı kaynaklardan dörtgenler çözebilirsin.
    Hocam fazla ve gereksiz örnek var hepsi de kolay ... Test yok şıklı ....

Kuralları tam anlatmıyor ...

Örnek soru çözümü 1-2 tane...

Benim onerdigim kitapta ayrıntılı kurallar ve konu anlatımı. Bol örnek soru çözümü ve test var .... Testlerin hepsi de çözümlü .. cozumleride arkasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 12 Eylül 2018; 19:41:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.