Şimdi Ara

0dan 100e Programı - Palio (Geri Vites) -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, alkışlarlayaşıyorum sitesinde ilginç bir o kadarda gülümseten (komikte sayılır ) bir videoya denk geldim. Videoyu bölümle alakalı olduğu içim paylaşmak istedim iyi seyirler diliyorum.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/94368/0dan-100e-programi-palio-geri-vites

• İyi iyi adamlar güzel yapmış. gülümsetiyor en azından.
    "sası bir görüntüye sahip"
    aman allah korusun abartmayayım ama,
    bence o palio çok çok güzel bir araba.
  • 2004 Yılından bugune kadar 0km almıs oldugum halen kullandıgım Paliom var, arkadaş biraz espirili yaklaşmış. Bugune kadar hıc sorun cıkarmadı bence bızım kostebek yollarımıza kalabalık trafıgımıze yumusaklıgı ve serılıgı ıle ıdeal bır araç. B sınıfı bır araç için ve beklentılerınıze gore makul bır araç. Yedek parca fiyatları gayet makuldur, ogrencı ve bayan ıcın araçta acemiliği atmak içinde güzel rahattır.
    FİAT BRAVO 2011 120HP 300TORK MULTIJET DİNAMİK PLUS OTOMATİK(AKTİF)İlk sahıbı 2004 model 10 yıllık Palio 1.2 16v Go kullanıcısı (SATILDI) Peugeot 3008 2010 model 1.6VTİ LPG premıum kullanıcısı (SATILDI)İlk sahıbı Peugeot 407 2006 model 1.6 HDI comfort kullanıcısı (AİLENİN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

eleman ın tarzı ve şivesi çok komik olmuş,
    ama arabayı olduğundan fazla kötülemiş.
    2003 te ben o palio için ruhumu şeytana satardm.
    aman allah korusun abartmayayım ama,
    bence o palio çok çok güzel bir araba.

Amaç arabayı kötülemekten ziyade programı eleştirmek gibi birşey olmuş. Araç zaten süper değil ki verdiğin parayı haketmeyip eleştiresin. Adamın 13-14 yaşındaki aracın döşemeleriyle, göstergeleriyle alıp veremediği ne olabilir ki :)
    307 Geri Viteste Stop Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0 100 programında arabaları gözü kapalı övmeleriyle iyi dalga geçmişler
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • haykırdım
  • Acayip iyi yapmislar bravo yesil mavi tatsiz tutsuz birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.