Şimdi Ara

09.11.1988 Bir Turk takiminin en buyuk geri donusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogrencilik hayatimda 1 kez okuldan kacmistim..
    Onda da babam beni kacirmisti

Dedim Baba nereye gidiyoruz..Maca dedi..
    Deplasmanda 3-0 yenilmisiz..Ve maca oyle bir izdiham var ki sanki herkez deplasmanda yendik,burada da kesin fark atariz havasinda..
    1 kisilik bile bos yer yok statta..

Ve 3-0 maglubiyetin rovansinda ; Galatasaray 5 - 0 neuchatel xamax

• 90 doğumlu biri olarak göremediğim fakat şartlarını ve atmosferini merak ettiğim maçlarımızdan biridir. Etrafımdaki büyük yaştaki Galatasaraylılardan dinledim maçı ve anlatıklarından hatırladığım kadarıyla maç canlı yayınlamamış o dönemde galiba sadece radyolardan yayın yapılmış. En büyük anıları stadyumdakiler yaşamış sanırım.

Tarihimizdeki önemli geri dönüşlerden ve anılardan :)
  • Keşke canlı görebilseydik o anları.
  • Cok guzel bir geri donustu. Canli seyrettim de buradaki can skici olan zaten oyle bir takima 3 0 yenilmekti. Kalburusti bir takimdan yersin de geri cevirirsin. Xamax zaten cok kotu bir takimdi.heyecanliydi zevkliydi orasi ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 9 Kasım 2017; 15:37:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik Galatasaraylı abartması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Cok guzel bir geri donustu. Canli seyrettim de buradaki can skici olan zaten oyle bir takima 3 0 yenilmekti. Kalburusti bir takimdan yersin de geri cevirirsin. Xamax zaten cok kotu bir takimdi.heyecanliydi zevkliydi orasi ayri.

ne kötüsü yahu bilgi sahibi olmadan yorum yapmışsın
    kendi liginin şampiyonuydu
    Türkiye de uefa sıralamasında son sıralardaydı isviçre felan bizim üstümüzdeydi o yıllar hatta galler, bulgaristan, arnavutluk vs bile üstümüzdeydi.
    malta lüksemburg kıbrıs felan altımızda olan ülkelerdi

bizim ayarımızdaydı.yani bizim için gayet kalburüstü bir takımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 9 Kasım 2017; 22:45:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Klasik Galatasaraylı abartması.

Klasik Trol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kunter K kullanıcısına yanıt
    Çok kötü bir takım mıydı??

81-82 UEFA kupası çeyrek final oynadılar, zamanın Bundesliga şampiyonu ve o sene kupada final oynayan Hamburg'a Almanya'da 3-2 yenilerek elendiler.
    85-86 UEFA kupası çeyrek finalinde Real Madrid'i kendi evlerinde 2-0 yenip, deplasmanda 3-0 yenilerek elendiler
    87-88'de yine Uefa kupasında, Bayern Munih'i kendi evlerinde 2-1 yenip, deplasmanda 2-0'la elendiler.
    88-89'daki bizim maçımız zaten.

Bizle oynamadan önceki son 3 senede 1 çeyrek final, 1 sefer de 2.tur görmüş bir takım. Onlarda da Bayern ve Real Madrid'e elenmiş.

Kısaca o yıllarda kendi evinde Real Madrid'i Bayern Munih'i yenebilen, zamanın Hamburg'u ile kafa kafaya oynayabilen, UEFA kupasında 2. turlara çeyrek finallere çıkabilen bir takımdı.

Sen en son ne zaman Real Madrid'i yendin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 10 Kasım 2017; 10:54:9 >
  • Tek bir soru. Ilk maci seyrettiniz mi? Ya da o gunlerde hayattamiydiniz? Evet hakikaten iyi takimdi bizi isvicrede ezdiler. Burada da sansa bala mi 5 tane attik diyorsunuz? Bilmiyorum ilk macin ozetleri var midir? Yarim saat duran mac. Simovice kopeklerin saldirmasi filan. 40 kere o ilk mac oyanansa 3 0 bitmez. 40 kere de o ikinci mac olsa 4 5 6 biterdi.
    Istatistikler benim.icin bir sey ifade etmiyor 2 maci da seyretmis ve o gunleri hatirlayan biri olarak. Hatta Denizli bile demisti istanbulda 5 atariz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 10 Kasım 2017; 16:8:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Güzel günlerdi gerçekten, bu Ostersunds maçında da böyle bir geri dönüş olsaydı iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok guzel bir geri donustu. Canli seyrettim de buradaki can skici olan zaten oyle bir takima 3 0 yenilmekti. Kalburusti bir takimdan yersin de geri cevirirsin. Xamax zaten cok kotu bir takimdi.heyecanliydi zevkliydi orasi ayri.

Canlı seyretmekten kastın stadyum olsa gerek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 11 Kasım 2017; 0:18:15 >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Liverpool gibi tarih yazmayı seviyoruz, Ostersunds karşısında geri dönüş yapsaydık Avrupa'da tarih olmazdı. Hınzır şey seni.
  • Bjkliler gecen gun, 2 Pepe daha olsa, SL'yi kazanacaklarini soyluyorlardi.
  • Beşiktaşlı arkadaşlar neden Galatasaray'ın Avrupa tarihine alerjisi var. Avrupa'da en başarılı Türk kulübü açık ara Galatasaray'dır, kabullenin artık şunu illa biz mi öğretelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

quote:

Canlı seyretmekten kastın stadyum olsa gerek .

Aynen. Agzina kadar da doluydu stad. Kac atariz hesaplari yapiliyordu. Beraberlik bile kimsenin aklindan gecmiyordu. Hatta Fenerli bir arkadas vardi. O bile en fazla 3 olur uzatmada takarlar bize demisti :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.