Şimdi Ara

09:00 ~ 16:30 / Devlet Memuruna Sahip Çıkar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı sonuna kadar mesai saatiyle ilgili yeni düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

DÜZENLEME 27 MAYIS'TA SONA ERECEK

Valilik tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şehrimizde COVİD-19 salgınının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 100’üncü maddesi ve 22.03.2020 tarih ve 2020/4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında;

İstanbul’da Sabah 08.30-12.30, öğleden sonra 13.00-17.00 arasında uygulanan mesai saatleri,

27 Nisan 2020 Pazartesi gününden, 27 Mayıs 2020 Çarşamba gününe (Ramazan Bayramı sonu) kadar; sabah 09.00-12.30, öğleden sonra 13.00-16.30 olarak uygulanacaktır."

Ensonhaber
    İstanbul'da kamu mesai saatlerinde değişiklik
    https://m.ensonhaber.com/ic-haber/kamu-mesai-saatlerinde-degisiklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 31 mart salı günden bu yana evime gidemiyorum ve daha ne kadar süre gidemeyeceğimi de bilmiyorum 7/24 mesaideyim kurumda yatıp kurumda kalkıyorum çamaşırımı burada yıkıyor kurutmaya çalışıyorum ben de devlet memuruyum ama bu genelgeler genel olmadığı için sanırım ben ve mesai arkadaşlarımı kapsamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

31 mart salı günden bu yana evime gidemiyorum ve daha ne kadar süre gidemeyeceğimi de bilmiyorum 7/24 mesaideyim kurumda yatıp kurumda kalkıyorum çamaşırımı burada yıkıyor kurutmaya çalışıyorum ben de devlet memuruyum ama bu genelgeler genel olmadığı için sanırım ben ve mesai arkadaşlarımı kapsamıyor.
    Polis?
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Polis veya asker yani emniyet sınıfından hiç değilim, sağlık çalışanı da değilim, ceza infaz kurumu şoförüyüm.

• quote:

Polis veya asker yani emniyet sınıfından hiç değilim, sağlık çalışanı da değilim, ceza infaz kurumu şoförüyüm.
    Şunlardan kullanıyorsunuz sanırım?

09:00 ~ 16:30 / Devlet Memuruna Sahip Çıkar!!

• özel de çalışanlar insan değil zaten ne olurdu yani devlet-özel herkes aynı şartlarda insan gibi çalışa bilse kendine zaman ayıra bilse sorarım polis/asker/saglıkcı hariç hangi memur 14 saat çalışıyor hafta sonu tatil olmadan ? !
  • 5 bın tl maaas al oh ne guzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmayin ama devlet calisanlari o kadar umrumda degil. Hepsi maasini tam aliyor, hatta hic bir sey yapmayanda aliyor. Yani kafalari rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 22 Nisan 2020; 19:26:34 >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Bundan pek kalmadı, evet kullanmışlığım vardır ama envai çeşit araç kullanıyoruz salt ring aracı olarak düşünmeyin.

• Memurlara da mı laf atılıyor artık neyse şaşırmadım.Şimdiye kadar sadece Ögretmenlere laf ediliyordu çünkü.

• quote:

31 mart salı günden bu yana evime gidemiyorum ve daha ne kadar süre gidemeyeceğimi de bilmiyorum 7/24 mesaideyim kurumda yatıp kurumda kalkıyorum çamaşırımı burada yıkıyor kurutmaya çalışıyorum ben de devlet memuruyum ama bu genelgeler genel olmadığı için sanırım ben ve mesai arkadaşlarımı kapsamıyor.
    Siz yine iyisiniz hocam ben infaz koruma memuruyum. En azından siz telefonla uğraşabiliyorsunuz.
    Biz sabah 8 akşam 8 kurumda çalışıp, kurumda yatıyoruz. Bizim son 7 günümüz kaldı sonra diğer grup gelecek.

Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor durumdayız.
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Bizde grup yapmadan herkesi aldılar, 23 gündür 24 saat mesaideyim, daha ne kadar süreceği de bilinmiyor. Benim tahminim en iyi 31 mayıs en kötü 31 aralık. Arayıp soranımız yok sahibimiz yok gram değerimiz yok, her yerde bir çok meslek grubuna teşekkürler sunulurken bırakın çalışma koşullarını bizim varlığımızdan haberleri dahi yok. Kolay gelsin.

• Zaten çoğu memur normal günlerde de bu şekilde çalışıyor ki? Pek bir anlam ifade etmemiş bence bu değişiklik.
  • Memurlara asla üzülmem .Çoğunluğu 8 saat mesainin yarısını çay sigarayla lak lak ederek geçirip öğretmene dil uzatanlardan oluşur
    Hakkıyla dersini yapan bir öğretmenin 1 saati çoğu memurun 1 gününe bedeldir.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    8.30 iken 9 da geliyorlardı ya .Şimdi 9.30 veya 10 .00 gibi gelecekler . Büyük değişiklik aslında

• Neden memurlar 8 saat çalışıyor diyene kadar ben neden 8 saat çalışmıyorum diye sorgula.

• devlet memuru az calısıyor performansta yok gecen gün ikametgah degişikligi için nüfus müdürülüğüne gittim randevu alarak üstelik saat 14:30 gittim kapiya bir bekçi dikmişler adam içeri sokmuyor randevuluyum dedim sıraya gec dedi sırada dısarda ayakta bekleyen en az 20 kişi vardı onumde tamam bekleyeyim dedim bakalım ne olacak 1 saat ayakta bekledim bir kişi dahi içeri girmedi kapıdaki bekçiye insanlar soruyor saat 15:30 olmuş ne zaman başlayacak diye bekçi içerden haber verecekler diyor iyi de kardeşim birazdan mesaiyi bitecek sen çocuk avutuyon yoksa içerdekiler mi bizi avutuyor diyecen olmayacak sonra neden devlet memuruna bagırıyon denecek boşa olay alt tarafı bir adres degişecek bu... şehir aynı bir semt degişiyor olay bu ama bunu bile yapmaktsn aciz insanları ayakta saatlrce diken bir memur zihniyeti var ulkede bu arada ben 15:30 gibi bıraktım beklemeyi bolca kendilerini anarak ayrıldım ordan
  • Bu süreçte memurlarda görünen en büyük üzüntü yaz tatillerinin tehlikeye girmesi... Yaz tatili demekten hiç tatil yapılamayacak olması değil, tatilin her zamanki gibi 2 3 ay olmama ihtimali..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.