Şimdi Ara

07.10.2014 BİREYSEL ÖZEL ANALİZİM BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SAKIN BENİ REFERANS ALARAK OYNAMAYIN KAFANIZA YATARSA OYNAYIN ARKADAŞLAR!!! sadece analizdir bende ufak mebla ile oynayacağım

Evet arkadaşlar kendi bulduğum bir sistem vallaha sistem işliyor mu işlemiyor mu henüz fikrim yok paylaşmak istedim sistem eğer işlerse paylaşırım sizle bu sisteme göre çıkardıpım maçlar

(418) Chester - Aldershot /////// 10 çş kuponlarda veya 1/1 sürpriz denenebilir
    (420) Grimsby - Altrincham ////// ms 1 kuponlarda veya 0/1 sürpriz denenebilir
    (421) Halifax - Wrexham /////// ms1 kuponlarda denenebilir
    (423) Nuneaton - Dover Athletic ////// ms 02çş kuponlarda veya 2/2 sürpriz denenebilir
    (424) Southport - Lincoln /////// ms 02çş kuponlarda denenebilir

şimdi vereceklerim kupa maçı oldukları için tercih etmiyorum pek ama yinede yorumlicam

(402) Hartlepool - Sheffield Utd /// ms 2
    (403) Burton Albion - Doncaster //// ms 10çş veya 1/1 denenebilir
    (404) Dagenham - Leyton Orient /// ms 2
    (408) Bury - Morecambe //// ms 1 veya 0/1 denenebilir
    (410) Coventry - Exeter //// ms 02çş denenebilir özellikle 181 oranı var bence gayet iyi (özellijle bu maça ms2 yazılabilir)
    (415) Preston - Port Vale //// ms 02çş denenebilir yine yüksek bir orandan ms2 deneyebilirsiniz ( veya 0-2 açık yazabilirsiniz)
    (416) Scunthorpe - Notts County ///// ms 02çş denenebilir veya 2/2 sisteme eklenebilir

bunlarda muhtemel

(409) Colchester - Gillingham /////// iy/ms - 1/0
    (419) Gateshead - Alfreton /////// iy/ms - 2/1

Evet arkadaşlar bakalım denediğim sistem işe yararsa sizede anlatmayı düşünüyorum kolay gelsin iyi günler

SAKIN BENİ REFERANS ALARAK OYNAMAYIN KAFANIZA YATARSA OYNAYIN ARKADAŞLAR!!! sadece analizdir bende ufak mebla ile oynayacağım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.