Arkadaşlar plakasını verdiğim Honda Accord marka resmi aracı Eryaman -Ankamall arasında saat 16:00,17:00 civarlarında bir çok kez gördüm.Bildiğiniz gibi İstanbul yolu olarak bilinen bu yok Ankara'da belki de en tehlikeli ve ölümcül kazaların eksik olmadığı bir yoldur.Bu sürücü nereyi boş buluyorsa oraya burnunu sokarak,diğer araçları tehlikeye atarak yol alıyor.Artık dayanamadım ve afişe ediyorum kendisini.Emniyete bildirdim.Bakalım ne olacak?Büyük ihtimalle ziraat bankasının aracı.Olmazsa filme alıp savcılığa vercem valla.Resmi plaka olunca her istediğini yapma hakkın mı oluyor? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
nasıl yol alıor diğer araçların önü boşmu yol almak istiyor yoksa dolu olupmu ?
Bahsettiğim yolu bilenler trafiğin ne derece yoğun olduğunu ve ağır tonajlı araçlarla birlikte süratli akan bir trafik olduğunu bilirler.Sürati çok fazla ve zik zaklar çizerek ilerliyor yani makas atıyor.Sağdan sola,soldan sağa tamponların tozunu alarak ilerliyor.Benim asıl canımı sıkan buna kimsenin dur dememesi ve resmi bir aracın bu kadar fütursuzca hareket etmesi.
quote:
Orjinalden alıntı: discoverys
nasıl yol alıor diğer araçların önü boşmu yol almak istiyor yoksa dolu olupmu ?
resmi plaka varmıydı siyah plaka, yoksa resmi daireye hizmet eden sivil araçmı
Plaka siyah arkadaşım,yani resmi hizmete mahsus
quote:
Orjinalden alıntı: yuci
resmi plaka varmıydı siyah plaka, yoksa resmi daireye hizmet eden sivil araçmı
Sirketlerde calısanların altına veriyolar arabayı sonra trafigin canına okuyolar..
Arkadaşım valiliğe dilekçe ver şu plakalı aracı falanca sebepten ötürü 155 bildirdim.Yapılan işlem hakkında tarafıma bilgi verilmesi diye.İşlem yapmadılarsa da yaparlar o zaman
Arkadaşım valiliğe dilekçe ver şu plakalı aracı falanca sebepten ötürü 155 bildirdim.Yapılan işlem hakkında tarafıma bilgi verilmesi diye.İşlem yapmadılarsa da yaparlar o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
İyi fikir
Polis'ten daha etkili bir yol söyleyeyim size. Alabiliyorsanız görüntü alın ve Hıncal Uluç'a gönderin. Büyük ihtimal gazetede afişe edecektir. Böylece o kişinin başı daha çok ve hızlı biçimde ağrır.
Emniyet müdürlüğüne ve valiliğe mail attım şimdi.Bakalım ne olacak.Mutlaka yine denk gelirim bu araca,umarım işe yarar
quote:
Orjinalden alıntı: panisher
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
İyi fikir
nasıl olsa devlet malı diye güveniyordur belkide... milletin malını böyle dengesiz kullananları lazım...
Bananeci olmadığın için teşekkürler arkadaşım
Plaka siyah-yeşil vb. ise yapacak birşey yok.
Yeşili bilmem ama siyahsa yapılacak şeyler var. Yukarıda da yazmışlar bazılarını...
quote:
Orjinalden alıntı: Szopen
Plaka siyah-yeşil vb. ise yapacak birşey yok.
iyi yapmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: makifozcan
Bananeci olmadığın için teşekkürler arkadaşım
Emniyet müdürlüğünden mail geldi.İlgili bölüme ihbarınız bildirildi.Aracın kayıtlı olduğu kuruma da bilgi verildi şeklinde