Şimdi Ara

06 ZTB 25 plakalı resmi aracın sürücüsü trafik teröristidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar plakasını verdiğim Honda Accord marka resmi aracı Eryaman -Ankamall arasında saat 16:00,17:00 civarlarında bir çok kez gördüm.Bildiğiniz gibi İstanbul yolu olarak bilinen bu yok Ankara'da belki de en tehlikeli ve ölümcül kazaların eksik olmadığı bir yoldur.Bu sürücü nereyi boş buluyorsa oraya burnunu sokarak,diğer araçları tehlikeye atarak yol alıyor.Artık dayanamadım ve afişe ediyorum kendisini.Emniyete bildirdim.Bakalım ne olacak?Büyük ihtimalle ziraat bankasının aracı.Olmazsa filme alıp savcılığa vercem valla.Resmi plaka olunca her istediğini yapma hakkın mı oluyor?
    Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• nasıl yol alıor diğer araçların önü boşmu yol almak istiyor yoksa dolu olupmu ?
  • Bahsettiğim yolu bilenler trafiğin ne derece yoğun olduğunu ve ağır tonajlı araçlarla birlikte süratli akan bir trafik olduğunu bilirler.Sürati çok fazla ve zik zaklar çizerek ilerliyor yani makas atıyor.Sağdan sola,soldan sağa tamponların tozunu alarak ilerliyor.Benim asıl canımı sıkan buna kimsenin dur dememesi ve resmi bir aracın bu kadar fütursuzca hareket etmesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: discoverys

nasıl yol alıor diğer araçların önü boşmu yol almak istiyor yoksa dolu olupmu ?
  • resmi plaka varmıydı siyah plaka, yoksa resmi daireye hizmet eden sivil araçmı
  • Plaka siyah arkadaşım,yani resmi hizmete mahsus
    quote:

Orjinalden alıntı: yuci

resmi plaka varmıydı siyah plaka, yoksa resmi daireye hizmet eden sivil araçmı
  • Sirketlerde calısanların altına veriyolar arabayı sonra trafigin canına okuyolar..
  • Arkadaşım valiliğe dilekçe ver şu plakalı aracı falanca sebepten ötürü 155 bildirdim.Yapılan işlem hakkında tarafıma bilgi verilmesi diye.İşlem yapmadılarsa da yaparlar o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankarada Kardan Sonra Trafik 28.02
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Arkadaşım valiliğe dilekçe ver şu plakalı aracı falanca sebepten ötürü 155 bildirdim.Yapılan işlem hakkında tarafıma bilgi verilmesi diye.İşlem yapmadılarsa da yaparlar o zaman

• quote:

Arkadaşım valiliğe dilekçe ver şu plakalı aracı falanca sebepten ötürü 155 bildirdim.Yapılan işlem hakkında tarafıma bilgi verilmesi diye.İşlem yapmadılarsa da yaparlar o zaman

İyi fikir
  • Polis'ten daha etkili bir yol söyleyeyim size. Alabiliyorsanız görüntü alın ve Hıncal Uluç'a gönderin. Büyük ihtimal gazetede afişe edecektir. Böylece o kişinin başı daha çok ve hızlı biçimde ağrır.
  • Emniyet müdürlüğüne ve valiliğe mail attım şimdi.Bakalım ne olacak.Mutlaka yine denk gelirim bu araca,umarım işe yarar
    quote:

Orjinalden alıntı: panisher

quote:

İyi fikir
  • nasıl olsa devlet malı diye güveniyordur belkide...
    milletin malını böyle dengesiz kullananları lazım...
  • Bananeci olmadığın için teşekkürler arkadaşım
  • Plaka siyah-yeşil vb. ise yapacak birşey yok.
  • Yeşili bilmem ama siyahsa yapılacak şeyler var. Yukarıda da yazmışlar bazılarını...

quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Plaka siyah-yeşil vb. ise yapacak birşey yok.
  • iyi yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

Bananeci olmadığın için teşekkürler arkadaşım

• Emniyet müdürlüğünden mail geldi.İlgili bölüme ihbarınız bildirildi.Aracın kayıtlı olduğu kuruma da bilgi verildi şeklinde

• inş herkes bu kadar duyarlı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.