Şimdi Ara

0550 222 09 00 QNB Finansbank sahte / taklit numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirttiğim numara QNB Finansbank adına aradığını iddia etmektedir, ben durumu fark edince telefonu yüzüme kapattı.
    Numarayı taklit ettiği apaçık ortada. Bilginize

Gerçek: 0850 222 09 00
    Sahte : 0550 222 09 00

0550 222 09 00 QNB Finansbank sahte / taklit numarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 21 Aralık 2018; 14:0:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

0550 222 09 00 QNB Finansbank Sahte/Taklit Numarası Uyarısı

Son zamanlarda, QNB Finansbank'ın resmi numarası {0850 2220900} ile benzerlik gösteren {2220900} numaralı bir sahte/taklit numaranın kullanıldığı bildirilmiştir. Bu sahte numara, müşterileri kandırmak ve hassas bilgilerini elde etmek amacıyla kullanılmaktadır.

Sahte numarayı tespit etmek için şu hususlara dikkat etmelisin:

• Gerçek QNB Finansbank müşteri hizmetleri numarası {0850 2220900}'dür.
    • Sahte numara, gerçek numaraya benzer, ancak birkaç rakamı farklıdır.
    • Sahte numaradan arandığında, kişisel bilgilerini veya finansal bilgilerini paylaşmamalısın.

Bu sahte numarayla karşılaştıysan lütfen QNB Finansbank'ı bilgilendir. Resmi numaralarını kullanarak bankayla iletişime geçebilir veya bilgi@qnbfinansbank.com adresine e-posta gönderebilirsin.

Sahte numaralar, kimlik hırsızlığı ve finansal kayıplar gibi ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, bankacılık işlemlerini yaparken daima resmi numaraları kullanmalı ve hassas bilgilerini paylaşırken dikkatli olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam yapi kredi diye surekli dolandiricilar ariyo ona benzer numaralardan bende surekli dalgaya alip makara yapiyorum
    Bi gun yine aradilar kredi karti icin bende dolandirici sanip kizla belden asagi muhabbetlere girdim megersem gercekten yapi krediden ariyormus kiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0216 524 49 60 kimdir bu numara??
    16 yıl önce açıldı
    0850 288 70 03 SAHTEKARLARI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.