Şimdi Ara

05.04.2019 Turknet DH Buluşması | Konuşulan konular | Güncelleme [19.02.2020] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tt iş emrini kapatmamış olabilir veyahut sistem kendini güncellememiş olabilir, kötü senaryo, sipariş arkada takılmış olabilir
  • nutz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açtığınız destek kaydının çözüm sürecinin uzadığının farkındayız. Bu konuda ben arkadaşlarıma bildirimde bulundum. Sizi gün içerisinde bu konuda bilgi vermek için arayacağız.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi tamamladık. DSL ışığınız yanıyor. Kurulum işlemleri yapıldıktan sonra hizmetinizi kullanabileceksiniz. Kurulum işlemleri konusunda sizinle iletişime geçerek randevu bilgisi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kusura bakma senle bir sorunum yok, yardımcı olmaya çalışıyorsu< ama yaşadığım olaylar zincirinden sonra artık kimseye Turknet'e geçirmeme kararı aldım çünkü beni yalancı çıkartıyorsunuz İnsanlar önerdiğin firma bu mu diyorlar.

İsterseniz profilimdeki hareketlere bakın. Bugüne kadar haklı olduğunuz durumlarda hep sizi savundum, bana Turknet'ten para mı alıyorsun diyen bile oldu. Konuya bakarsanız genel merkezinizde gözüme çarpan sorunları sizlere aktardım ama gel gör ki 1 senede aktivasyon süreçleri ve MH'de kayda değer bir gelişme yok.

Önceki altı Turknet alımının beşinde sorun yaşadım. Son olayda sizin telekom ile halletmeniz gereken işlerin hepsine müdahile etmek zorunda kaldım ve buna rağmen internetin bana ulaşması tam bir ay bir gün aldı. Sıfırdan kurulumların %90'ı beş günde tamamlanıyor diyorsunuz ama ben size geçirdiğim hiç bir internetin 2 haftadan önce geldiğini görmedim. Kendi internetimdeki arızam 2 aya yakın sürdü. Yine benim insiyatif almam ile sorun çözüldü.

Ben işi gücü bırakıp TT tarafıyla mı uğraşayım sizle mi uğraşayım ? Hayır size getirdiğim kullanıcılarda ayda 100 gb kota kullanıp düzenli faturasını ödeyen insanlar. Yani sizin en yağlı müşterileriniz.

Bugün ekibinize "internetim geldi, modem ayarları ve iç tesisatı hallettim, kurulum ekibinin gelmesine gerek yok, bilgisayar teknikeriyim, aktivasyonu tamamlayın" diyorum. Destek talebine gelen cevap "ben sizin internet hizmeti aktif olduğunu göremiyorum, kurulum ekibi hizmetinizi sağlayacak" Neden acaba ? Son 36 saattir fiziksel olarak sıkıntısız olan hattın ucundaki modem belirli bir süre sonra xDSL bağlantı talebi yapmayı bıraktığından olabilir mi ? Aktivasyon ekibinden bir kişi hat bağlantısını sistemden yenilemeyi akıl etse, internete girebildiğimi görecek!

Onun yerine beni şüphe içinde bırakıyorsunuz. Eve gelip bakıyorum. DSL ışığım yanıyor, zaten modem ayarlarını önceden yapmıştım. Sırf siz hattı görün diye modemi kapatıp açıyorum. Sonra gelen internet üzerinden destek talebine şunu yazıyorum "Şu an internete girebiliyorum, nasıl aktif olmadığını görüyorsunuz?" Sonra bir bakıyorum görülemeyen internetin aktivasyonu tamamlanmış.

Sonra ben MH'ye şunu şunu denediniz mi deyince karşımdakine iş öğretmiş gibi duruyorum ve bunu yapmak hoşuma gitmiyor.

1-2 sene önce zorunlu olmayan kurulum hizmetini, yapmanıza gerek kalmadığı için faturadan kaldırın diyorum. Yok bu sadece modem kurulum ve tesisat ücreti değil. Siz internet alana kadar yapılan falan falanca hizmetlerin ücreti, bu yüzden faturadan kaldıramıyoruz diyorsunuz. 1-2 sene önce o hizmetler yapılmıyor muydu diye sormak istiyorum bende... Bunun adı kurulum ücreti değil, aktivasyon ücreti olsun o zaman. Tekrar ediyorum sizlik bir durum yok. Ben bunun zorunlu yapılmasına karşıyım sadece.

Tek istediğim size yönlendirdiğim insanların sıkıntısız ve zamanında internete kavuşmasıydı. Son dönemde kullanıcı sayınızın % 40 artmasından mıdır bilinmez gittikçe alışılagelmiş iss'lere benzemeye başladınız. Belki yakın zamanda tekrar kullanıcı buluşması yaparsınızda tekrar sorunları anlatma imkanı bulurum.

Biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 22 Şubat 2020; 23:42:17 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.