Şimdi Ara

0403 lerin Travego'ya Çevrilmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
54.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0403lerin Travego'ya çevrilmesi konusunda saygı değer meli abi bana bahsetmişti.rica etsem biraz bahseder mi?forumdaki insanlarımız da bilgilensin.tıpa tıp aynısı oluyor mu?farklı olan şeyleri neler?30.000ytl ye çevriliyormuş.rica etsem bahsederler misiniz meli abi.en derin saygılar...ben tolga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosever -- 21 Temmuz 2007; 14:52:21 >

• Zamanında dayım O303leri O403e çevirip kullanmıştı şehirler arası gayette güzel olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 21 Temmuz 2007; 18:46:22 >
  • 302-403
    303-403
    304-403
    403-2005 model görünüm ve travego

cevriliyor
    yapma kasa olarak tabir edilen araclar otogarlarda görmeniz okaddar doğalki her bindiğiniz 2002 görüntülü 403 aslen altında 303 modelidi. aracın negatif önlerini konusalım daha öncedende yazmıstım tekrardan yazıyorum
    aracın negatif yönleri:
    *ben 800.000ytl verip yeni starliner aldım adam alıyor 40.000ytllik 303 modelini 30.000ytl verdiriyor 2005 model 403 görüntüsü doğuyor sonucta ona arac 70.000ytl patlıyor bana 800.000ytl bu nasıl kasetlerin korsanı var buda birtür korsanıdır
    *arac zaten ölü sen yapma kasa yaptırıyorsun aracın motor ölmüş hadi yeni motor aldın ancak ya diğerleri onlar ne olucak
    *arac tamamen can güvenliği sağlamıyor (benim arkadasım vardı bu yapma kasa tabir edilen otobüslerden 5tane almıstı arac 100km gidicekti arac yolda bagaj kapakları ayrıldı sonra otobüsün parcalarını getirdiler)
    *konfor sağlamıor orjinal 403 verdiği konforlar yapma kasanın konforu bir değil

Birde arac yenileme vardır 96model 403 2005 görüntüsü yaparlar onuda asla önermiyorum yani bir bakıma korsancılıktır firma sahipleride böyle yapma kasa aracları almasınlar

bu konuyu takdir ettim lütfen arkadaslar yapma kasa araclar can güvenliğiniz 0dır nasıl diyeyim alt bölümü delinmiş bir sandalla açık denize çıkmak gibi hepinize iyi günlerrr

• yani baska bir degisle, olan meli kaptan gibi diger
    otobüscülere oluyor......onlar gidip
    bir servet dolusu para harcayip lüks otobüs aliyor,digerleri
    eski sase üzerine yeni otobüs yaptiriyor.....
    buna haksis rekabet derler............ve melinin dedigi gibi tehlikeli
    bir durum....sonucta insan tasiniyor o araclarla.....ama kimin umurunda....
    nerde trafik kanunu,nerde devlet??????

Allah kazadan beladan korusun
  • ilyushin dostuma %100katılıyorum
  • meli kaptan, INSALLAH bu dürüstlügün sayesinde
    bir gün büyük bir Marka ( ulusoy,varan ...)olursun

hersey gönlünce olsun.....
  • inşallah dostum allah sanada inşallah göstersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meli-417 Bey peki biz bu dönüşümleri ya da sizin tabirinizle korsanlığı bilmeyenler olarak nasıl anlayacağız? İlk bakışta anlamanın pratiği nedir?
  • eğer bu işin içinde değilseniz biraz zor anlarsınız ancak yapma kasa tabir edilen otobüslerde genelde tekerlekler kabak gibi çıkar meydana daha sonra orjinal 403de arka üst stop lambaları vardır ve içeri geçiktir biraz ancak yapma kasada dümdüzdür bagaj bölmeleri eski bölmelerdir yani 303 bagajı eğer yenileme otobüs ise yani 96 model bir 403 2005model 403 cevrildiyse iç kısımda yolcu koltuklarının üstünde yolcu kişisel düğmeleri vardır klima-muavin cağırma-ışık-vs. işte bu kişisel tablo 96 modelinki kullanılır oradanda yenileme arac olduğunu anlarsınız eğer biraz uğrastılarsa 2000 üstü kişisel tablo yaptılarsa ozaman anlamanız cok zordur arac km gösterir kendini eğer motor değiştirilmişse arac vites değiştirdiğinde garip bir ses gelir bilinki yenileme aractır ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 21 Temmuz 2007; 21:33:42 >
  • ha bu arada en kısa yol alın plakayı girin trafik plaka sorgulamaya aracın kaç model olduğun u görürsünüz
  • Melih Abi Peki Trafikte Mesela Birşey Olsa Araç Çevrilse Sorun Etmiyormu Kimse Sormazmı Araç 303 Gözüküyor Burdaki Travego ?
    Sahte Olanlarınıda Biraz Otobüsleri Takip Ettiyseniz Yada Sık Yolculuk Edip Dikkat Ettiyseniz Rahat Anlaşılıyor.
  • yokki be abim cezası adam diyorki araca modifiye yaptırdım ozaman ses çıkartamıyorlar böylelikle sıyrılıyorlar cezası olsa hayatta yapmazlar böyle birşeyi bu aracları firmalar dahi biliyor byük firmalardada var yapma kasa arac hemde cok yolculuk edenler seviniyor yeni otobüse bindik diye ancak arac eski 303
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

yokki be abim cezası adam diyorki araca modifiye yaptırdım ozaman ses çıkartamıyorlar böylelikle sıyrılıyorlar cezası olsa hayatta yapmazlar böyle birşeyi bu aracları firmalar dahi biliyor byük firmalardada var yapma kasa arac hemde cok yolculuk edenler seviniyor yeni otobüse bindik diye ancak arac eski 303

Walla Abi Sahte 403 Çok Gördüm Anlaşılıyor.Araç Yolda Giderken Zangır Zangır Titriyor.Sonra Arka Stop Lambaları Dediğin Gibi .....Demekki Bizde Az Yolculuk Etmemiş 303 lerle

• evet herkes travego veya 2005 403 bindim diye seviniyor ama aracların yapma kasa olduklarını bilmiyorlar adamlar travegonun ufagını bile yapmıslar yani
  • quote:

evet herkes travego veya 2005 403 bindim diye seviniyor ama aracların yapma kasa olduklarını bilmiyorlar adamlar travegonun ufagını bile yapmıslar yani

Way Be .....Ya Bizimkilerde Herşeyi Kopyalıyor.Yakında Mercedes Aracı Çıkarmadan Araç Türkiyede Bursa dan Satışa Sunulacak Galiba

• ama görsen aracı güzelde yapmıslar ama tek sorun var araca tek kapı koymuslar yani maliyetten kaçmıslar
  • quote:

ama görsen aracı güzelde yapmıslar ama tek sorun var araca tek kapı koymuslar yani maliyetten kaçmıslar

Yaptıran Kişinin Parası Yetmemiştir.
  • sanırım öyle numuna zaten arac araca uygun ruhsat bulamıyorlar
  • evet geçenlerde bende travegoya bindim Allahım araç nasıl titriyor bu nasıl travego diyorum kendi kendime mercedesi az ayıplamamıştım ki durumu çaktım sonradan..
  • yani yapma araçlar AJDA PEKKAN gibi oluyor öylemi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.