Şimdi Ara

04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
8
Favori
134.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BRC kullanıyorum,2 sene oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım (yüksek devirde benzine geçme,arıza lambası yakma vb.gibi) tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

2006 aracımın yakıtı iyice beni zorlamaya başladı.benzinde.
    LPG Taktırmayı düşünüyorum.lpg'de tasarrufum ne olur.En az 2 yıl daha binme planım var arabama.
    fazla pahalı olmadan hangi marka kit nasıl bişey yaptırmalıyım.

stepneye düşünüyorum,tank'ı.
    lpg dolum ağzını nereye koydurmalıyım.gösterge yeri nerede iyidir.tecrube sahipleri.
    güncel olarak bizim arabalardaki lpg uyum ve sorunları nelerdir.

samsunda öneri vereceğiniz iyi işçilik yapan varsa

Brc icin Samsun'da Berlin mühendislik var gülsan sanayi de ben bu Vtec 2 mi ve bundan öncekini 2 sini de aynı yerde takırdim. Aynı zamanda bir cok tanıdığımı oraya yönlendirdim tavsiye ederim.

Lpg dolum ağzı tampon sol arka Köse'nin iç tarafına göstergesi de kaput açma mandalinin tam altına cuk oturur.
    Yakıt miktarı olarak civic yakıt tüketimi konusu var oradan fikir edinebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapı merkezi kilit motoru bozulanlara tavsiye... Sanayide uydurma şeylerle ya da servisten yüklü miktarlara orjinaliyle uğraşmayın.
    ebay.com dan kargosu dahil 10$ biraz altında bir fiyata 33 günde geldi ve montajını çok kolay bir şekilde kendim yaptım...
  • brc iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

brc iyidir

tecrübeyle sabit mi
  • Bence brc
  • Iyi geceler arkadaslar baslikta makyajli kasa yazmissiniz ama birsey sormak istiyorum simdiden ozur dilerim 2003model vtec es aracim var sizlere sorma istedigim sey arabamin bir musterisi var 26bin veriyor elimdede 6bin lira gibi bir nakitim var sizce arabami satip makyajli kasa bir es mi alsam yoksa satmayip biraz daha birikim yapip 2011 elegance tarzi bir aracmi aldam her turlu gorusunuze acigim simdeden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonstop92 -- 17 Kasım 2013; 23:00:16 >
  • Ben olsam model yükseltirim.Tamam bizim arabalar iyi sorunsuz ama Vtec2 nin en yüksek modeli 8 yaşına girecek.
    @nurum3858
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Cevabınız icin sagolun hocam peki satıp cruze almamı onerir misiniz aile arabası olarak kullaniyoruz arabamizi tabi baska araba oneriniz varsa diger araclarada acigim tabiki benzinli olmak sartiyla

• quote:

Orijinalden alıntı: nurum3858

Cevabınız icin sagolun hocam peki satıp cruze almamı onerir misiniz aile arabası olarak kullaniyoruz arabamizi tabi baska araba oneriniz varsa diger araclarada acigim tabiki benzinli olmak sartiyla

Bence biraz daha birikimle 2009+ bi Elegance almanız mantıklı.
    Tabi o zamanda arabanızı dilediğiniz fiyata satabilecekmisiniz ayrı bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nurum3858

Hocam bende sizin gibi yakın zamanda arabayı değiştirmek istiyorum ama model yükseltmek kaydıyla.Eğer segment değiştirmeyecekseniz yine civic derim ha benim ne almak istediğimi sorarsanız ya accord yada mazda 6.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Cok dogru soyluyorsunuz hocam cokta guzel soyluyorsunuz arabanin durusuna hastayim ama kismet tabiki birde hocam bu fiyetin ustune en asagi 12bin koymak lazim kalan 6binide 1sene gibi zamanda tamamlarim ama bilmiyorum 1sene sonra arabam o para edermi satmakla satmamak arasinda kaldim

• Bence satacaksanız ve uzun sure binecek bi araç alacaksanız dediğim gibi bir araba alın. Bunu satıp makyajı kasa alıp sonra Elegance alırım derseniz al sat ısı biraz ugrastirir sizi

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Hocam kayseride oturuyorum accord neyse ama mazda 6hic tutulmuyor malesef acil bir durumda satmaya kalksam cok zorlanirim biliyorum ama guzel araba mazda 6hakkini yememek lazim ama guzel bir accorda asla hayir demem

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Uzun sure kullanacagim tabiki bu arabami alali 3sene oldu 4ay aradim masallah yagi suyu haric sanayiye gitmedim amacim sadece biraz daha genc olsun arabam yoksa arabamdan cok cok memnunum

• Gönül ister tabi, 2003 model arabanı satıp bir üst kasa elegance bişey almak ama şimdi onu satıp en az üstüne 10-15 milyar para koymak gerek.
    belki şimdiki arabanıza kasko yaptırmamışsınızdır. Artı 1000 lira kasko.
    genç yaşından dolayı vergiside artacak. Yakıt olaraktan daha az yakmayacaktır. Çok temizi veya bilinen bir araç olmadığı taktirde maceraya gerek yok bence

• Cok dogru soyluyorsunuz hocam haklisizda bence beklemem daha dogru olacak arabama belkide haksizlik yapiyorum bence fikrimi askiya almak en dogrusu

• en doğru karar..
  • dostlar,2005 ls aracıma 205x40x17 lastik ve bbs lemans jant taktım,çok havada durdum,daha önce yay veya coil kullanan birisi değilim ve arabayı basmayı düşünüyorum.Satılık çıkma coilover veya fazla ses yapmayacak yay arıyorum,yardımcı olabilecek birileri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.