Şimdi Ara

02.02.2022ye mesajımızı yazalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Elazığ'daki bir lisede ücretli öğretmen olarak görev yapmaktayım. 23,5 yaşındayım. 02.02.2022 tarihi ise 27. yaş günüm olacak. Umarım o zamana kadar atanmış, hayatımın doğru kararını alarak doğru insanla yolumu birleştirmiş olurum.

Ölmezsem, bir kaza, bela, aksilik olmazsa konuyu güncelleyeceğim.

Edit: Konuyu güncellemeyi unutmuşum, uzun zaman olmuş foruma girmeyeli. 27 yaşımı doldurmuş ve 28'imden aylar almışım. Göreve başlayalı 2 yıl 5 ay 29 gün olmuş. (: 18 yaşıma gireyim ertesi gün evleneceğim dediğimde gülüp asla evlenmeyeceklerini söyleyen arkadaşlarımın hepsi evlendi. 2. çocuğu bekleyen de var çocuğu 4. sınıfı bitirecek olan da. Ben hâlâ bekar. İçimde hâlâ kıyıda köşede bir yerde liseli ergen var, bir yanımda ise mini minnacık bir kız çocuğu gizli. Aynaya baktığımda ağaran saçlarımı gördüğümde 30 yaş sendromuyla yüzleşiyorum (En kısa zamanda gidilecek dip boyaya, taş atmayın. ). Annemle babam ayrıldı, şuan annemle yaşıyorum. Babamla da bir yıldır konuşmuyoruz, görüşmüyoruz. Aşk hayatıma gelecek olursak hep aldatıldım, sanırım en büyük hatam karşı cinsten sevilmeyi bekleyerek başladı. Babam sevmemiş beni elin oğlu niye sevsin ki? Şaka Şaka olayı dramatize etmeye gerek yok. Kova burcu kadınıyız biz, her şeyin hakkından gelmişiz 27 yılı geride bırakıp Lip Lop kullanıcısı neslin başına öğretmen olmuşuz. Herkesin hayatında biri olacak diye bir şey yok. Bizim kaderimizde de belki yalnızlık vardır, ne yapalım bu ülkede dürüst insan hep kaybeder. Değişmeyi çok denedim, değişemedim. Sanırım değişemeyeceğim de. Bizi biz yapan şeylerden vazgeçmek zordur. Ne kadar kırılsak da ağlasak da boğulsak da unutmayın; birlikte güçlüyüz. Sizi siz yapan şeylerden vazgeçmeyin.

Şöyle dönüp bir geçmişe baktığımda film gibi hayatımın olduğunu fark ettim. Başınızı ağrıttım DH halkı helal edin.
    Eskileri etiketleyelim de onlar da bir dönsün kutsal topraklara.

@abingasi @kingofpotatoes @Whippoorwill @steganography @YuRYTR @Guest-0988D7594 @Luffycan @Jizzy Quuatily @Red Bully @Dopamine. @Guest-3E41C059B @muslumgurses @lembra @zerrohero @zZABREKZz @The Mandalorian @alimmm78 @HakimBeey @Handsomekont @NuTeRX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkogrtmat -- 10 Nisan 2022; 23:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepi börtdey tu yu , Horlamadan uyu ... 23 te elazığda iseniz 27 de anteptesiniz mesajım şu antebin hamamları sallanır külhanları tüm dünyaya barış gelsin çocuklar ölmesin,penguenler üşümesin,panda nesli tükenmesin bir de küresel ısınma ayağını denk al

• Gaziantep güzeldir, belli mi olur bakarsın 27'mde orda olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abingasi

Hepi börtdey tu yu , Horlamadan uyu ... 23 te elazığda iseniz 27 de anteptesiniz mesajım şu antebin hamamları sallanır külhanları tüm dünyaya barış gelsin çocuklar ölmesin,penguenler üşümesin,panda nesli tükenmesin bir de küresel ısınma ayağını denk al
    Ben sizin genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım. DH dikkat etsin hareketlerine!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harun Abi nasılsın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Oooo aslanım görünmüyorsun. Hayırsız oldun son zamanlarda, sormaz oldun bizleri. İyiyim çok şükür sen nasılsın?

• Hocam ciddi misiniz? Ben pek ortalarda görünen biri değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacettepe veya odtüyü mü kazandım

Göründüğün zamanları görmüşüm demek ki.

• O kadar yıl geçmiş bir hal hatır soralım bakalım.Durumlar nasıl?
  • Sağolasın hocam.

Benim durum karmaşık.

• Fenerbahçe 4. yıldızı taktımı acaba :D
    Eğer anlatmak istersen dinleyebilirim.

• Sağolun. O kadar önemli değil.

• 01.01.2022 olmaz mı?

• Ne günlerdi be 4 yıl önce yaş 17 :D
  • Özel bir okulda öğretmenim, kız isteme arifesindeyiz. Hayırlısı be...
  • Senin için öyle bir konu daha açabilirim.

• yaş 17, 22.02.2022de 21 yaşına girmeme 3 güm kalmış olacak umarım çoktan kilo vermiş ve ülkeden gitmiş olurum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.