Şimdi Ara

02.02.2022ye mesajımızı yazalım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Vay be ne çabuk geçmiş zaman. İşler yolunda mı hocam? gerçekleşen/umulan 1’e yakın mı? Hayat öyle de böyle de geçiyor. Önemli olan sevdiklerinin yanında olması ve sağlıklı olmaları gerisi yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abingasi kullanıcısına yanıt

işler çok şükür yolunda, atandık. evlenemedik bekarlığa da alıştık   Ne zaman umulanların hepsi gerçekleşti ki? Gerçekleşmesin ki yeni hayallere yelken açılsın.

• Vay be 4 sene olmuş neredeyse. Hayat aynı rezilliğinde devam ediyor. Başıma neler gelmedi ki...

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

Anlat da görelim 4 yılda neler değişmiş

• ilkogrtmat kullanıcısına yanıt

hocam bana mailden cevap verirmisiniz? söz bir daha o konuda sizi rahatsız etmeyeceğim.

• @ilkogrtmat; Hocam 5 yıl önce bölümü okurken size denk gelmiş yazdığınız mesajı okurken şimdi 5 yıl önceki halinizdeyim. Atama, işsizlik, depresyon almış başını gidiyor. Bize de nasip olur mu atanmak, bu çıkmaz sokaktan kurtulur muyum?

@kingofpotatoes; hocam son mesajınızı okurken kendimle karşılaştım sandım, neler gelmedi başımıza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıtsızkullanıcı -- 10 Kasım 2023; 15:47:31 >
  • Atanıp 2.2.22'de öğretmenliğe başlamıştım.

• kayıtsızkullanıcı K kullanıcısına yanıt

İlkokul arkadaşlarıma sorsak 18imde evlenip evimin kadını, çocuklarımın anası olmuştum. Şuan evlilikten bayağı uzak çok daha mutluyum.   Öğretmen olmak, atanmak benim hayalim bile değildi. Kim inanırdı ki benim atanacağıma ve meslekte 5 yılı geride bırakacağıma...

Bizi ne zaman nerde neyin beklediğini bilemeyiz. Hayat sürprizlerle dolu, ümidini yitirme.  

Dipnot: Allah'ım atanayım da neresi olursa olsun vb şeklinde dua etmeyin. Allah'ım anlayışlı, öğretmenlerine sahip çıkan ayrıca sorumluluklarının bilincinde olan okul idaresi, dürüst, güvenilir, iki yüzlü olmayan mesai arkadaşları, saygılı öğrenciler, anlayışlı ve öğretmenine kıymet veren velilerin olduğu okulda çalışmayı nasip eyle şeklinde dua edin. (Farklı meslek grubu için amirler, muhatap olunan ortam değişiklik gösterse de karakter konusunda isteklerinize göre ekleme yapmayı unutmayınız. )

• ben de ingilizce öğretmeni olmak istiyorum yabancı dil sınavında ortalığın tozunu attırıyorum ancak tyt beceremşyorum ya. tam çıldırmalık.  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.