Arkadaşlar cuma sabah 8 için anlaştık arabaya bakmaya gittik 8 de atasehire gittim adamı arıyorum açmıyor neyse uyuyakaldı heralde dedim bekledim biraz 9 gibi aradı abi 5 dakikaya geliyorum abi 15 dakikaya ordayım falan diye oyaladı beni saat 11.30 gibi geldi ilana araçta 3-4 parça boya var yazmış ama benim gördüğüm kadarıyla komple boyalı bagaj kaput 2-3 çamurluk değişmiş neyse tamam dedim sürdük ettik anlaştık adamla expertize gidelim dedim tamam dedi hadi otorapora gidelim dedim abi dedi beni mahalle arası saçma sapan bi expertize getirdi yok diyorum ben otorapora gidicem yok burda yatır arabamı her yere sokamam ben diyo tamam almiyom arabayı dedim çıktım gittim arkadaşlar dikkat edin birde Sakarya'dan İstanbul'a geldim bu dolandırıcılar yüzünden YENİ İLAN : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-arac-sahibinden-satiliktir-875523970/detay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 3 Kasım 2020; 5:1:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
01 ACU 041 Hyundai Accent Era dolandırıcıdır dikkat !!

-
-
3/4 parça boya var denen adamin yalan söylediği ortada iken neden gidip bakarsınız kendinizi yorarsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-aracim-2010-hundai-era-1.5-crdi-46-favoriye-dikkat-873030028/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğine göre komple boyalı 2-3 değişeni olan arabayı niye expertize götürüyorsun ki? sen yapmışsın zaten. Sakarya'da era kalmadı buraya mı salça oldunuz bide
ARACIN KM YAKLAŞIK 100.000 KM DÜŞÜRÜLMÜŞ. Bu araç 2 farklı şehirde aynı anda nasıl ilanda onu anlayamadım. OSMANİYEDE biri diğeri İSTANBULDA. Osmaniyedeki galeriyi aradım. Adam biz sattık onu diyor. Dedim 100 bin düşürülüp ilana konulmuş. Biz satarken orjinal km ile sattık diyor ki zaten ilanda belirtmiş.
https://www.arabam.com/ikinci-el/otomobil/hyundai-accent-era-1-5-crdi-team?redirectAdvertId=15304596
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 31 Ekim 2020; 15:51:12 > -
Başta Ataşehire gitmekle hata yapmışsın.Ataşehir bu işin dansözlerinin bölgesidir.Bende senin gibi tongaya düşüyordum ataşehirde.Değişen yok diye ankaradan geldim.Yinede ekspertiz yapalım dedim.3 değişen çıktı.Dedim sorun değil yol paramı öde gideyim dedim.Baktım işi kabadayılığa sürdü arkadaşları çağırayım dedi.Baktım zımbalancaz adama bi tane indirip gittim.
quote:
Orijinalden alıntı: 34HIL34ARACIN KM YAKLAŞIK 100.000 KM DÜŞÜRÜLMÜŞ. Bu araç 2 farklı şehirde aynı anda nasıl ilanda onu anlayamadım. OSMANİYEDE biri diğeri İSTANBULDA. Osmaniyedeki galeriyi aradım. Adam biz sattık onu diyor. Dedim 100 bin düşürülüp ilana konulmuş. Biz satarken orjinal km ile sattık diyor ki zaten ilanda belirtmiş.
https://www.arabam.com/ikinci-el/otomobil/hyundai-accent-era-1-5-crdi-team?redirectAdvertId=15304596
Ayni araba tamponu dan tanıdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Letgo da ilanı var, km düşürülmüş gözüküyor. 9 gün önce koymuş ilana.
Birde full orjinal yazmış. Full orjinal denen bir araç, fabrikadan çıktığı gibi hatasız boyasız olan araca denirken. Günümüzde her tarafı boyalı araca deniyor.
-
Kardeşim bende Era sahibiyim . Bizim araçların piyasası çok uçtu
Baktığın araçlar 65 bin civarı bu paraya artık taksi çıkmasını vermiyorlar
3 4 parça boya var demesinden sahtekar olduğu açıkça belli
01 plaka dikkat edilmesi gereken bir konu
Allah Kitap korkusu olmayan, kul hakkı yiyen adi insanlar bunlar..
-
3-5 kurus ucuza alacaz diye istanbula gidilmez. Istanbul arabasi alinmaz pas,korozyon vuruk kirik ne ararsan var ve insanlarindan hayir gelmez.
Ama yok al sat icin niyetlendiyseniz sizlere mustehak, piyasanin agzina ettiler. Yok oyle kolay para kazanmak Allah in kanunlari hala geçerli.
Yeni ilan arkadaşlar dikkat edelimhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-arac-sahibinden-satiliktir-875523970/detay
Hukuksal olarak yaptırım yok mu bunlara? Sürekli bu modeli takip edin, ilan açtıkça ifşalayın hocam ellerinde patlasın
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
Hukuksal olarak yaptırım yok mu bunlara? Sürekli bu modeli takip edin, ilan açtıkça ifşalayın hocam ellerinde patlasınHocam ne kadar ifsalasakta burayı takip etmeyen bir sürü kişi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
3/4 parça boya var denen adamin yalan söylediği ortada iken neden gidip bakarsınız kendinizi yorarsiniz
|
dediğine göre komple boyalı 2-3 değişeni olan arabayı niye expertize götürüyorsun ki? sen yapmışsın zaten. Sakarya'da era kalmadı buraya mı salça oldunuz bide
|
Başta Ataşehire gitmekle hata yapmışsın.Ataşehir bu işin dansözlerinin bölgesidir.Bende senin gibi tongaya düşüyordum ataşehirde.Değişen yok diye ankaradan geldim.Yinede ekspertiz yapalım dedim.3 değişen çıktı.Dedim sorun değil yol paramı öde gideyim dedim.Baktım işi kabadayılığa sürdü arkadaşları çağırayım dedi.Baktım zımbalancaz adama bi tane indirip gittim.
|
ARACIN KM YAKLAŞIK 100.000 KM DÜŞÜRÜLMÜŞ. Bu araç 2 farklı şehirde aynı anda nasıl ilanda onu anlayamadım. OSMANİYEDE biri diğeri İSTANBULDA. Osmaniyedeki galeriyi aradım. Adam biz sattık onu diyor. Dedim 100 bin düşürülüp ilana konulmuş. Biz satarken orjinal km ile sattık diyor ki zaten ilanda belirtmiş. https://www.arabam.com/ikinci-el/otomobil/hyundai-accent-era-1-5-crdi-team?redirectAdvertId=15304596 |
Letgo da ilanı var, km düşürülmüş gözüküyor. 9 gün önce koymuş ilana. Birde full orjinal yazmış. Full orjinal denen bir araç, fabrikadan çıktığı gibi hatasız boyasız olan araca denirken. Günümüzde her tarafı boyalı araca deniyor. |
Allah Kitap korkusu olmayan, kul hakkı yiyen adi insanlar bunlar.. |
3-5 kurus ucuza alacaz diye istanbula gidilmez. Istanbul arabasi alinmaz pas,korozyon vuruk kirik ne ararsan var ve insanlarindan hayir gelmez.
Ama yok al sat icin niyetlendiyseniz sizlere mustehak, piyasanin agzina ettiler. Yok oyle kolay para kazanmak Allah in kanunlari hala geçerli. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X