ARkadaşlar Hergun İzliyorum ßu video'yu Çok beğenıyorum En Sevdiğim yerıde 000000 Zor durumda kaldı anda Help Demesi. ve Orda KraLın Gelmesi Emınim Sizde Seviceksiniz.. Yok ßOYLE BİŞİ yaw
yok tabiki abiciiimmm 0000000 gibi adam mı var knight a bin yılda bir gelir böyleleri
0000000
İzliyormusunuz $uan
bana kalırsa zero iteminden kazanıyo iyi oynuyo tamam ama buyuttugunuz kadar yok bence
quote:
Orjinalden alıntı: KiLLzOnE
bana kalırsa zero iteminden kazanıyo iyi oynuyo tamam ama buyuttugunuz kadar yok bence
adam şu an bütün asasların kullandığı minor comboyu bulan kişi
quote:
Orjinalden alıntı: AbdurbeSt
İzliyormusunuz $uan
izliyorum bende var bu video
ya neyı tartısıyosun?zerodan cok cok daha saglam oynayan playerlar gordum ctrl minordan kolay bısey yok sen kullanmadıgın ıcın bılemessın tek slot minor bile fazla gelıyordu minor comboyu bulan kısı degıl minor combo oyunun basından berı vardı rogueların bi skilli olarak
bu yüzden mage sevmiyom çok ezik kalıyo.. hiç uğraşmıyo bile keserken.. güzel video ama kestiği adamlarda abartılacak gibi değil
Oyunu Kimse bilmediği için sağlam gelior, sağlam ama ondan cok daha iiler war suan.
1- ozman Ctrl bug die bişi wardı onu yapıor 2- Kimse neyin ne olduğunu bilmez iken onda haywn gibi item wardı 3-Emin deilim ama Zero'ya edit char diolardı.. 4-Ericten(F9Dewil) duyduğuma göre Zero charını 2500$ satmış chara ncs basılmş ve Zero suan Wow oynuormuş ^^[/size]
bizde biliyoruz o zamanları ctrl ye kağıt falan sıkıştırırdık
ben şimdiki sağlam adamları değil o zamankini söyledim zaten ama videoları süper bence herşey yerli yerinde
izlicem qüzeldir
evt ben bunu biliodum çok qüzeL
herifin üstüne dicek yok valla 7v1 de yatmıosa magelere 2 yada tek çakıo warrioru 3 kerette aldı nasıl biri bu
O video da ßir Bölüm Var Tüm karuslar ßir Adamdan Kaçıo Acı verıcı ßir Durum Gerçek'ten Helal olsun adama.. Tamam itemi Olabilir. Ama İşte adam Zoru ßaşarmıs. Zamanında Kendıne İtem Yapmıs.. Şimdikilere ßakarsan 000000 En iyisinide Keser..
quote:
Orjinalden alıntı: seko221
quote:
Orjinalden alıntı: KiLLzOnE
adam şu an bütün asasların kullandığı minor comboyu bulan kişi
quote:
İzliyormusunuz $uan
izliyorum bende var bu video
minor combo yu zero mu buldu :S
quote:
O video da ßir Bölüm Var Tüm karuslar ßir Adamdan Kaçıo Acı verıcı ßir Durum Gerçek'ten Helal olsun adama.. Tamam itemi Olabilir. Ama İşte adam Zoru ßaşarmıs. Zamanında Kendıne İtem Yapmıs.. Şimdikilere ßakarsan 000000 En iyisinide Keser..
+1907 0000000
karuslarında hepsi kaçıyo biri dönüp vurmuyo gerçi adamların itemide belli.. bide o help diyo diye gelmiyo kral zaten oradan geçiyomuş
quote:
Orjinalden alıntı: _Asi
karuslarında hepsi kaçıyo biri dönüp vurmuyo gerçi adamların itemide belli.. bide o help diyo diye gelmiyo kral zaten oradan geçiyomuş
Sevgili Asi doStum Ama KraLın O anda Yetişmesi Ve yardım Etmesi. Çok Hoşuma Gidio İnan Anlatılmıcak kadar. yaw dostum kısacası diyorum ya Yok ßoyle bişi.
quote:
Orjinalden alıntı: cofusion
Oyunu Kimse bilmediği için sağlam gelior, sağlam ama ondan cok daha iiler war suan.
1- ozman Ctrl bug die bişi wardı onu yapıor 2- Kimse neyin ne olduğunu bilmez iken onda haywn gibi item wardı 3-Emin deilim ama Zero'ya edit char diolardı..] 4-Ericten(F9Dewil) duyduğuma göre Zero charını 2500$ satmış chara ncs basılmş ve Zero suan Wow oynuormuş
edit char olayını tam bilmiyorum ama charını sattığını ve wow oynadığını biliyorum kendi takıldığı forumda görmüştüm imzasında yazıyordu wow da 70 lvl night elf şu anda