Şimdi Ara

00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
35.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiai1253 -- 27 Ocak 2018; 15:20:12 >

• gri-gri/siyah, yeşil-yeşil/siyah, mavi-mavi/siyah, kahve-kahve/siyah bunlar kendi aralarında ön ve arka hoparlör + - çıkışları.

kırmızı ve sarı +12 votla gider, bu iki kabloda sigorta olması gerek

siyah kalın kablo GNd dir teybin eksi - ucu.

turuncu da rem çıkışı.

RCA amfiye gider

sağdaki en büyük siyah kabo da sokettir teybin cd changer ile bağlantısı yapılır ama senin o soketle işin yok. kolay gelsin
  • saolasın bende turuncu kırmızıya 12 veriyodum calışmıyodu demekki sarıymış .birbirinin aynı ve çizgili renkleri kolon için demktir çok saolasın bide kaset giriş yerinden anlayan varmı kaset çalıştırmıyo:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciko6189

saolasın bende turuncu kırmızıya 12 veriyodum calışmıyodu demekki sarıymış .birbirinin aynı ve çizgili renkleri kolon için demktir çok saolasın bide kaset giriş yerinden anlayan varmı kaset çalıştırmıyo:D

kristal kirlenmiştir. mekanizmayı ve kristali temizlemek gerek
  • pm alımını kapamışsın sorunu burdan cevaplıyorum

sanırım mekanizmayı takıp çıkarma esnasında arıza yaptırdın yanlış yere temas ettirip.
  • Kaseti içine mi almıyor,yoksa alıp dönmüyor,dönüp te ses mi vermiyor?
  • arkadaşlar bende eniştemin evde 2002 model pioneer deh1400r cd çalar buldum al senin olsun dedi.... şimdi evde 9v adaptör var ona bağlayıp çalışıp çalışmayacağını deneyeceğim... teypler 12v ama 9v dede çalışması lazım ben eski teypleri hep deniyodum çalışıyodu...

şimdi bu teyp daha önce arabaya takılıp sökülmüş.. ama çok az kullanılmış.. buna 9v vericem adaptörle sarı kabloyla kırmızı kablonun uçları aralara sigorta falan koyarak birleştirilmiş.. bu uça + ucu takıcam diğer siyah ucada - vericem yanlış anlamadıysam... ama şu sorun vr bendeki 9v adaptörün hangi ucu + hangi ucu - renklerinin falan anlamını bilmiyorum acemiyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirm... adaptörün bi kablosu kırmızı diğeri siyah.. tahminimce kırmızı + siyah - dir ama yinede tereddütte kaldım... birde şu var bu + - yi yanlış bağlasak teyp hasar görürmü??? sigorta falan var ama... yinede cesarat edemedim

• birde şimdi aklıma geldi bu pioneer deh1400r nin ne kullanım klavuzu var nede kutusu... sorun değil kurcalayarak çözerizde.. sanırım bunların aküden bağlantısı kesilince kod falan istiyo.. şimdibu teyp istermi?? isterse nerden bulucam bunun kodunu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

birde şimdi aklıma geldi bu pioneer deh1400r nin ne kullanım klavuzu var nede kutusu... sorun değil kurcalayarak çözerizde.. sanırım bunların aküden bağlantısı kesilince kod falan istiyo.. şimdibu teyp istermi?? isterse nerden bulucam bunun kodunu??

+ - yi yanlış bağlarsan teyp arıza yapar antişok kutusu yoksa.

kod da istemez.
  • saol kardeş.. biraz geç oldu ama ben deneme yanılmayla yaptım.. teyp hala sağlam ve çalıyor heralde dediğin şeyden vardı..
  • audiocu kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar elimde indash jvc monitör ve navitech dvdli teyb var film izliyorum tv de izlemek için ne extra cihaz almaliyim bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafız yy H kullanıcısına yanıt
    Anten alacaksin, on cama anten yapistiracaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.