Şimdi Ara

0! (sıfır faktöriyel) Neden 1'e eşittir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.youtube.com/watch?v=i5gxEhNDYls&t=

• Orası kurs mu acaba? Çok hoşuma gitti dekoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    şirince matematik köyü sanırım
    Köy, matematik köyü. İzmirde gidip bir hafya vb kalabiliyorsun istersen cokda ucuz. Ben bu yaz üniye geçersem gitmeyi düsünüyorum bir hafta Game Theory dersi alicam alabilirsem. Nesin Matematik Köyü yazip bilgi alabilirsin googleda

• Arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim.

Küçük bir araştırmayla dersi anlatan öğretmenin Atatürk'e laf yapıp, hükümete yandaşlık ile evet propagandası yapan biri olduğunu gördüm.

Bir matematik öğretmeni için ne aciz bir durum!
  • Bu aziz yıldırım değil mi yav
  • hocadan özür dilerim . Hayran kaldım kesinlikle gitmeliyim buraya.
    Nasıl gidilir bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Köy, matematik köyü. İzmirde gidip bir hafya vb kalabiliyorsun istersen cokda ucuz. Ben bu yaz üniye geçersem gitmeyi düsünüyorum bir hafta Game Theory dersi alicam alabilirsem. Nesin Matematik Köyü yazip bilgi alabilirsin googleda

Hocam benim arkadaşım yazın gitmek için başvurduğunu ama kabul edilmediğini söyledi. Yazın dolu olabilir sanırım.
    Hükümete yandaşlık ile alakası yok aslında. Ali Nesin büyük bir deha ama iki tarafada sallıyor çoğu zaman. Hükümet yalakası değil yani.Siyasi olarak görüsleriyle pek ilgilenmesemde Ali Nesini tanımamanıza şaşırdım :d
  • Bir açıklaması daha vardı galiba. Sırayı tamamlıyordun

4!= 5!/5

3!= 4!/4

2!= 3!/3

1!= 2!/2

Devam ettirince 0!= 1!/1 çıkıyor o da =1
  • https://www.youtube.com/watch?v=X32dce7_D48

Meraklısına Eddie Woo hocamızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Hükümete yandaşlık ile alakası yok aslında. Ali Nesin büyük bir deha ama iki tarafada sallıyor çoğu zaman. Hükümet yalakası değil yani.Siyasi olarak görüsleriyle pek ilgilenmesemde Ali Nesini tanımamanıza şaşırdım :d

http://t24.com.tr/haber/ali-nesin-bugun-olsa-yine-yetmez-ama-evet-derim-keske-ataturk-kolay-idare-edilir-bir-cumhuriyet-biraksaydi,407239

Kurduğu kurslara en büyük katkının ülkede ki Atatürk sevgisi olan aydın kişiler tarafından olacağını, en büyük zararın ise savunduğu her tarafa imam hatip açılmasını destekleyen, babasına dinsiz diyen kişilerin vereceğini bilmeden saçma sapan cümleler arzetmiş.

Tabi ki herkesin kendi görüşü hocam evet matematikte harika olabilir ama ben şahsen gördüğüm yerde kaçarım bu araştırmamdan sonra.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Bunu atmaya geldim, gidiyorum.

Eddie hocamızı izleyin çok güzel videoları var. Özellikle benim gibi matematik mühendisliğine ya da matematik bölümüne ilgisi olan arkadaşlar kesinlikle incelesinler.

• En iyi açıklayan kanal budur

https://youtu.be/Mfk_L4Nx2ZI

• bu adam yandaş ise kurban olayım böyle yandaşa. hepsi keşke böyle olsa dsadasdas
    Evet bunları bilmeden saçma sapan şeyler söylemiş ya, bir tek sen biliyorsun bu "sırrı".

Kendi attığın linkte adam her şeyi açıklıyor, "Türkiye'de farklı görüş beyan edemezsin vatan haini olursun" diye, sen de bunu bizlere bizzat kanıtlamış oldun.

Atatürk olağanüstü birisi diyor, daha ne desin? Yoksa liberal olmasını mı beğenmedin?

"Düşüncelerine katılmıyorum, ama senin düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar destekleyeceğim." Voltaire

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.