Bildirim
0 otomobil alacağım tavsiyeye ihtiyacım var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mitsubishi colt al üstüne paranda kalır. hem oldukça donanımlı,ekonomik performanslı.
-
colt bu kadar iyimi yaw -
colt a da baktım çok hoşuma da gitti ama elimde kalırsa? -
seat cordoba hiç olmassa arabaya benziyor bu sayılanların içinde -
honda civic al bence ama performans mı yoksa konfor mu ekonomik mi istiyorsun?? -
civic fiyatı biraz yüksek 27-28 civarı ekonomik bir araba istiyorum -
seat ibiza al derim. diğer araçlara oranla görünümü daha iyi. -
şu an sıfır olarak en fazla donanımı en az fiyata veren mitsubishi colttur. (1.3 invite amt)
4 havayastığı abs ebd yi standart sunan tek B segmenti araç ta mitsubishi colttur.
1.3 motordur ama 95 hp dir. ayrıca 6 ileri tiptronik vitesi vardır.
B segmentinde iç hacim olarak bi jazz ve note colta rakiptir. gerisi bir sınıf küçük gibi kalıyor coltun yanında.
içine bindiğinizde şaşıracağınızı garanti ederim.
amacınız ticaret yapmak mı iyi bir arabaya binmekmi?
ilerde daha rahat satarım düşüncesiyle daha az donanıma daha çok para vermek ne kadar mantıklı?
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Ocak 2008; 19:43:19 > -
otomatik vites diyaorsanız HONDA 1 numara!!!! kesinlike çok seri şanzıman. çok sessiz vites değiştiriyor. ayrıca direksiyonun üzerindeki 7 speed düğmesine baştığınıza anda aracınız hanig hızda olursa olsun otomatikten manuele, manuelden otomatiğe geçebiliyor. manuel modda da direksiyondaki + - kollarıyla vites büyütüp küçültebilirsiniz. ben city kullandım. hem bagajı büyük, tüketimi az, motor ve şanzıman teknolojisi süper ne de olsa bir honda.
quote:
Orjinalden alıntı: enerdogan
Arkadaşlar 27-28000 ytl civarında otomatik vites bir araba almak istiyorumacaba ne tavsiye edersiniz?
honda jazz-honda city-renault clio veya başka ne alabilirim.
-
evet aslında bende de jazz veya city agır basıyor ama jazz model değiştirecekmiş
city nin de arka kısmı beni düşündürüyor yoksa hemen alacağım -
JAZZ EN MANTIKLISI.
KASA değiştirecek diyorlar,yine fiyatı farkılı olacak yani zararın olmayacak.değişen kasa atıyorum 30 olacak eski 25 olacak.(fiyat örnektir az veya daha
çok olabilir)eğer kasası değişecekmiş değişmeyecekmiş takıntın yoksa jazz en mantıklısı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 17 Ocak 2008; 20:41:57 > -
Grande Punto.....
Servis+İkinci el değeri+Yedek parça vs.vs -
Zaten honda otomatik vitesde ödül aldı bilmem duyanınız var mı?
-
Dizeli yok ama hala....
quote:
Orjinalden alıntı: karaman26
Zaten honda otomatik vitesde ödül aldı bilmem duyanınız var mı?
-
coltu kullandım çok tangır tungur bir araç motorda sanki kucağınızda çalışıyor gibi çok sesli hiç beğenmedim ama içi aşırı geniş. -
kesinlikle cerato al derim ben biraz bos modeli olur basic modeli ama motor yeter.... -
ceratonun dafiyatı yüksek max 28000 ytl -
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
şu an sıfır olarak en fazla donanımı en az fiyata veren mitsubishi colttur. (1.3 invite amt)
4 havayastığı abs ebd yi standart sunan tek B segmenti araç ta mitsubishi colttur.
1.3 motordur ama 95 hp dir. ayrıca 6 ileri tiptronik vitesi vardır.
B segmentinde iç hacim olarak bi jazz ve note colta rakiptir. gerisi bir sınıf küçük gibi kalıyor coltun yanında.
içine bindiğinizde şaşıracağınızı garanti ederim.
amacınız ticaret yapmak mı iyi bir arabaya binmekmi?
ilerde daha rahat satarım düşüncesiyle daha az donanıma daha çok para vermek ne kadar mantıklı?
hayırlı günler.
abi konuya girmeden direk seni aradı gözlerim, emindim colt tavsiyesi vermişsindir diye :D
mitsubishi'nin sana komisyon vermesi lazım, adamlara çok müşteri kazandırmışsındır bu zamana kadar :D
iyi günler. :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burzum` -- 18 Ocak 2008; 20:11:04 >
-
eyvallah.
keşke prim alsam dediğin gibi :)
aldığım parayı ekler coltumu satar ( hemen şaşırmayın coltumu satarım dedim diye :) )
hemen dizel colt alırdım.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Ocak 2008; 20:55:42 >
Benzer içerikler
- skoda octavia optimal yorum
- honda crv en çok tutulan modeli
- honda hrv hibrit yorum
- motor kaputu değişen araba alınır mı
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X