Şimdi Ara

0 KM fiesta benzinlimi yoksa i20 dizelmi kafam çok karışık yardımcı olun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biz ailecek karar verip %98 özürlü olan babaannem üzerinden ötv indirimli araç alıcaz.
    modele ben karar verdim zaten aileden kimseninde arabadan anladığı yok.
    kafamda bütçemize göre 2 model var şu anda
    ford fiesta Trend 1,25 82 bg : 25,500 TL
    hyundai İ20 1,4 crdi jump : 30,000 TL

bunlar galeriden daha yeni aldığımız 2014 model fiyatları tabi son alıcı olduğumuzda pazarlık olurmu bilmem şansımızı deneyeceğiz.

her iki modelde boş tabir ettiğimiz modeller aralarında yuvarlama 5000 tl var.
    bu arabayı aldıktan sonra 5 yıl satamıyoruz kullanıcaz yani ancak hangisini almalıyız fikirleriniz varmı acaba..?

• Dizel varken benzinli pişman eder hele ki 5 yilda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha toyota bayisine gitmedik cumartesi orayada bakarım ilk arabamız olacak o yüzden arabalardan kullanıcı olarak fazla anlamadığımız için belirli kriterlerimiz yok. Saydığımız arabalarda son derece kaliteli piyasada güven almış yerleri olan araçlar hyundai 5 yıl garanti veriyor. Fiestanında kalitesi ortaya bahsettiğiniz sıkıntılardan yaşayacağımızı sanmıyorum eğer olursada kullanıcı kaynaklı olur acemiyiz sonucunda. Ben objektif yorumlar istiyorum fiestayı çok beğeniyorum kasa olarak ama i20 de dizel 5000 ihtiyaç kredisi çekebiliriz onun için ama fiestada 1.2 motor çok harcamaz sanırım kafam çok karışık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 26 Eylül 2014; 3:10:58 >
  • Bu iki modelden biriyse dizel oldugu icin i20.fiesta dizele gucunuz yetiyorsa dusunmeden dizel fiesta alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Ben Toyota derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Toyota'da insanı şok eden hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde ivmelenerek yerinden fırlıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git, al, bin, sür, gez.

Arkadaşım yeter valla yeter kusucam artık.

• quote:

Ben Toyota derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Toyota'da insanı şok eden hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde ivmelenerek yerinden fırlıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git, al, bin, sür, gez.

Çok istikrarlısın. Her konudan bi gizli beygir çıkarıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mete16

quote:

Arkadaşım yeter valla yeter kusucam artık.

insanları aydınlatmayalım mı vw dsg'ci kardeşim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vw dsg ile alakam bile yok . Rahatsız oluyorum hep aynı şeyi söylüyorsun

• quote:

birader sen tatil köylerinde filan animasyon yapsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

arkadaşlar merhaba.
    biz ailecek karar verip %98 özürlü olan babaannem üzerinden ötv indirimli araç alıcaz.
    modele ben karar verdim zaten aileden kimseninde arabadan anladığı yok.
    kafamda bütçemize göre 2 model var şu anda
    ford fiesta Trend 1,25 82 bg : 25,500 TL
    hyundai İ20 1,4 crdi jump : 30,000 TL

bunlar galeriden daha yeni aldığımız 2014 model fiyatları tabi son alıcı olduğumuzda pazarlık olurmu bilmem şansımızı deneyeceğiz.

her iki modelde boş tabir ettiğimiz modeller aralarında yuvarlama 5000 tl var.
    bu arabayı aldıktan sonra 5 yıl satamıyoruz kullanıcaz yani ancak hangisini almalıyız fikirleriniz varmı acaba..?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96306252&p=1#96306252

Konuyu okuyun daha sonra fikriniz değişir zaten

• Fiesta hiç kullanmadim fakat i20 beklediğinin çok üstü kalitede, kardeşimde var bazen kullanıyorum çok rahat ve atak bir araba. 5 sene çabuk geçer dizeli daha çabuk satarsın her zaman para eder.

• quote:

Ben sana inanıyorum kardeş! Var gizli beygirler toyotoda... Hatta inanmazsın araba suda bile gidebiliyo istersen bi dene bence

• Olur böyle şeyler kullanıcısına yanıt
    5yıl sonunda satılması konusunda pek sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum her iki modelinde piyasası var. Biz genellikle şehiriçi kullanıcaz fiesta kasa olarak çok hoşumuza gitti ve tüketimi az diye biliyorum. i20 ise dizel tabiki daha az merak ettikleriniz yol tutuşu. Sürüş konforu, gibi kuulanıma dayalı yorumlar

• 1.4 modern turbo dizel motora karşı 1.2 fındık eski atmosferik motor üzer.

• 90 bin liraya Qashqai alırdım zaten ındırımle 40-50 olur
  • Yerinize olsam dizel fiesta yada benzinli full fiesta alırdım. Ama i20 alırsanız fiesta hep aklınızda kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: taylan mercan

90 bin liraya Qashqai alırdım zaten ındırımle 40-50 olur

O kadar para olsa sabreder mercedes A180 alırdım:D
    Ben kararımı verdim bu iki modelden birini alıcam ama teknik detaylar ve araç makyajları iç dış aksamlar kafamı karıştırıyor fiesta 1.2 motor forumda kullanan yokmu acaba

• hocam ne araç alırsan al ilk önce pazarlıgını yap daha sonra ötv indirimi söyle
    baştan pat diye ötv indirimli araç alıcam dersen 3-5 geçiriler fiyata
    demedi deme...

ben olsam i20 alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmasız nicole kidman. Yok bu değildi.
    Tartışmasız dizel hyundai. Dizelde crdi, benzinlide tsi. Tartışma bitmiştir :)
  • kafam iyice karıştı ya gönlüm inanılmaz derecede fordan yana ama mantık ve veriler i20 diyor.
    birde olayın şu boyutu var 25 bin lira yerine 5 ekleyip 30 binliraya i20 dizel alabiliyoruz ama başlangıç versiyonunu komik olan bir 5 bin daha versek 35 binliraya dizel olan ford Titanium 1.5 TDCi 75PS full versiyounu alıyoruz. sizce bütçeyi zorlayıp bu modelimi tercih etsek?

biliyorum bu işin ucu yok zaten ilk 15 binliraya ikinci el alacaktık sonra bu ötv indirimini duyunca sıfır araca yöneldik şimdide durmadan kotayı yükseltiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 26 Eylül 2014; 3:15:07 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.