Şimdi Ara

0 KM 1.16i mi 1.16d mi (KARAR ZF DEN YANA OLDU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru tercih yapmışsınız hocam hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teşekkür ederim

• Arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Abi hayırlı olsun çok sevindim almana

takasta 208 e ne verdiler ?

Son olarak senden en önemlisi sağlam bir yakıt tüketimi testi istiyorum eğer şehir içi 20-25 km hız ile 8.5 i geçmez ise yarın gidip alırız bir 116

Enes teşekkür ederim.takas desteğiyle beraber 32,5 verdiler.208 bir süre daha bende kalacak.işle ilgili bir araç daha lazım.daha önce 208 i buna kullanıyordum ama içime pek sinmiyordu.gerçi 208 bu iş için fazla ama bir süre böyle gidecek.
    Tüketim testini en kısa zamanda değerler oturunca yapacam.özellikle 208 in yaktığı yollarda karşılaştırmalı olarak yazacam
    Aracı 2 seneden fazla kullanmayı düşünmüyorsan yıllık 30k km yapsanda araç 10 lt bile yapsa senin için daha karlı olur.zira dizel otomatik AMG sıfır düşünürsen BMW den 30k daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 30 Eylül 2014; 22:29:08 >

• Vay be kan kaybediyoruz

Bu motorda da Pug katkısı var mıydı

Hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Vay be kan kaybediyoruz

Bu motorda da Pug katkısı var mıydı

Hayırlı olsun hocam

208 duruyor hocam
    Motoru thp biliyorum ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 30 Eylül 2014; 22:36:22 >
  • En azından logoya dokunmayın

Ben yine de mümkün mertebe Pug takılmaya çalışıcam
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Logo aynen yerinde kalacak.

• Çok güzel bir seçim olmuş. Güle güle kullanın.

Elektronik oyuncaklı önden çeker mercedes yerine gerçek bir c sınıfı premium araç süper olmuş.

Üstelik şu piyasada müthiş bir fiyata. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 30 Eylül 2014; 22:50:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Çok güzel bir seçim olmuş. Güle güle kullanın.

Elektronik oyuncaklı önden çeker mercedes yerine gerçek bir c sınıfı premium araç süper olmuş.

Üstelik şu piyasada müthiş bir fiyata. Tekrar hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.çok kısa kullandım ama sürüş dinamiği sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Abi hayırlı olsun çok sevindim almana

takasta 208 e ne verdiler ?

Son olarak senden en önemlisi sağlam bir yakıt tüketimi testi istiyorum eğer şehir içi 20-25 km hız ile 8.5 i geçmez ise yarın gidip alırız bir 116

Enes teşekkür ederim.takas desteğiyle beraber 32,5 verdiler.208 bir süre daha bende kalacak.işle ilgili bir araç daha lazım.daha önce 208 i buna kullanıyordum ama içime pek sinmiyordu.gerçi 208 bu iş için fazla ama bir süre böyle gidecek.
    Tüketim testini en kısa zamanda değerler oturunca yapacam.özellikle 208 in yaktığı yollarda karşılaştırmalı olarak yazacam
    Aracı 2 seneden fazla kullanmayı düşünmüyorsan yıllık 30k km yapsanda araç 10 lt bile yapsa senin için daha karlı olur.zira dizel otomatik AMG sıfır düşünürsen BMW den 30k daha yüksek.

Anladım abi iyi fiyat vermişler yine de

peki abi bmw 1 serisi sence ne zaman yenilenir ? O bütçeye çıkınca kasası değişmek üzere olan bir araç almak istemem açıkçası

• O arabaya acil nano yada seramik boya koruma yaptırın.
  • Hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanırsın inşallah..
  • Abi sen ZF seçmişsen bize ancak ve ancak hayırlı olsun demek düşer.Senin kararın en iyi karardır.

Şehir içi ortalaması hızlarda senden 7.5 lt bekleyerek ilk bombayı atıyorum abi TSI-DSG ikilisine karşı THP-ZF savaşını ilan ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 30 Eylül 2014; 23:13:55 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 sene sonra makyajlısı gelir ama muhtemelen sınırlı olacak.makyaj gelirsede fiyat fırlar.f20 daha sonra böyle bir fiyatta bulunurmu.bence zor
    Kasa yenilenmesi 2017-18 gibi.yazılanlara göre önden çekiş olacak.son arkadan itiş f20 olacak.bence değerli bir araç olarak kalacak
    İzlenimlerimi olumlu- olumsuz yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanırsın inşallah..

Teşekkür ederim Veysel

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Yaklaşık 1 sene sonra makyajlısı gelir ama muhtemelen sınırlı olacak.makyaj gelirsede fiyat fırlar.f20 daha sonra böyle bir fiyatta bulunurmu.bence zor
    Kasa yenilenmesi 2017-18 gibi.yazılanlara göre önden çekiş olacak.son arkadan itiş f20 olacak.bence değerli bir araç olarak kalacak
    İzlenimlerimi olumlu- olumsuz yazarım

Tamam abi bekliyorum incelemeni bizde alırız inşallah dediğin gibi arkadan itiş benim için iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Abi sen ZF seçmişsen bize ancak ve ancak hayırlı olsun demek düşer.Senin kararın en iyi karardır.

Şehir içi ortalaması hızlarda senden 7.5 lt bekleyerek ilk bombayı atıyorum abi TSI-DSG ikilisine karşı THP-ZF savaşını ilan ediyorum.

Teşekkür ederim sağol.dizel-benzin arasında çok zorlandım ama konfor ağır bastı.dizel 208 bir süre daha bende
    Yakıt konusunda iddialı değilim.aracın sürüş karakterini çözmek lazım.test sürüşünde gerçi çok kısa mesafeydi ama ortalama 10 lt yaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 30 Eylül 2014; 23:27:39 >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    İç dış koruma yı hediye olarak aldım ama hangisidir yada kalitelimidir bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.