Bildirim
0 golf trendline önerirmisiniz ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yok mu yorum yapacak :D -
quote:
Orijinalden alıntı: hassüyn
arkadaşlar 38000 e sıfır golf trendline alıp lpg takıp binmek istiyorum. 5 sene binerim diyorum. benim için çok mantıklı olur. motoru donanımı nasıl önerirmisiniz ? aslında astra bakıyordum ama lpg takılınca sıkıntı oluyormuş astra da o yüzden golfe yöneldim.
İki haftadır kullanıyorum bahsettiginiz arabayı. Öneririm elbette , tabi bütçe elveriyorsa araba alternatifi çok. Ama bu fiyata alabileceğiniz piyasada ki en iyi araba olduğunu söyleyebilirim.
Forum ahalisi hitler golfü pek beğenmezler , meşhur tabirle f/p arabasıdir. Sorunsuzdur, yağını suyunu benzinini hatta tüpünü koy bas gez.
2500 km ye yaklaştı benim hitler keske dediğim sadece LPG sinı hemen başlasaydım oldu. Uygun bir vakitte dönüşümü yaptıracağım.
-
bu arabanın motoru 8v mi ? -
lpg markası olarak prinsi seçersen 5 yıl rahat kullanırsın. Doya doya binersin. Valve care ile tabi -
quote:
arkadaşlar 38000 e sıfır golf trendline alıp lpg takıp binmek istiyorum. 5 sene binerim diyorum. benim için çok mantıklı olur. motoru donanımı nasıl önerirmisiniz ? aslında astra bakıyordum ama lpg takılınca sıkıntı oluyormuş astra da o yüzden golfe yöneldim.
bu motor 8V,
atmosferik en sorunsuz en sağlam taş gibi motor,
güvenlik donanımları highline ile aynı.
dijital klima haricindeki donanımları istersen sonrafan ekletirsiniz. -
peki bayilerde var mı bu araba yoksa 2 ay falan bekletiyorlar mı ? -
şuan en az 2 ay bekletiyorlar piyasada araç yok bazı bayiler 3 ay süre veiyor helede düze vites degilde dsg olarak almak istersen rahat 4 ay beklemen lazım bunu istanbuldaki 14 bayiyle görüştügüm için biliyorum onlardan aldıgım bilgiler böyle zaten doguş oto daha volkswagen tarafından siparişleri onaylanmamış araçları bile satmışlar ancak dışardan sıradan bi oto galeriden 0 1,6 trendline bulabilirsin bende bakmıştım bi kaç yere istersen yardımcı olurum ancak adamlar haklı olarak 3-4 bin civarı pahalı satıyolar eger araç hemen elimde olsun dersen dışardaki bayilere bakabilirsin yada bekleyip volkswagen bayinden alabilirsin buda senin karar vercegin bişe ama bence bekleyip almak daha mantıklı sonuçta 3-4 bin lira az para degil.. -
Bayide bulacagini hic dusunmuyorum
Ama iyi bir lpg ile uzun yillar binilir motor lpg uyumlu sorun yasamazsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Ama iyi bir lpg ile uzun yillar binilir motor lpg uyumlu sorun yasamazsiniz
işte bundan korkuyordum. galeriler dedğiniz gibi 3-4 bin fazla istiyor. hayatta vermem. ankaradaki yada istanbuldaki doğuşlarda da yokmudur yaa -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Ama iyi bir lpg ile uzun yillar binilir motor lpg uyumlu sorun yasamazsiniz
işte bundan korkuyordum. galeriler dedğiniz gibi 3-4 bin fazla istiyor. hayatta vermem. ankaradaki yada istanbuldaki doğuşlarda da yokmudur yaa
Bildigim kadarıyla doguş otonun bikaç bayisinde siparişleri onaylanmamış araçları bile satmışlar ancak genede bayileri aramakta yarar var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X