Şimdi Ara

0'dan geometri için aktif geometri vs birey b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometrim 0 tam olarak 0 hiç bir şey yapamıyorum sizce aktif geometri mi almalıyım birey b mi aktif geometri çözüp birey b ye geçmek istiyorum dersleri de kenan karadan dinleyeyim diyorum lütfen yardım edin hedefim için 2-3 tane bile olsa geometri çözmem gerekiyor

• Aktif Geometri bende var hocam gerçekten 0'san almalısın hani biraz bilgin varsa almana gerek yok gibi. Her sayfada 2 soru var kalın olduğuna bakma çok hızlı eriyor kitap. İlk sayfada 2 açı vermiş 3.yü istiyor sen düşün yani bayağı temel bir kitap. Bundan Birey B'ye geçmek ağır gelebilir temelin yoksa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birey A al sonra B geçersin

• hocam geometri bilgim çok yok ama 2 açıyı verirse üçüncüsünü bulmak kadar da yok değil :D forumda 0dan geometri konularının hepsinde birey b + kenan hocayı önermişler daha farklı önerilere de bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim birey a çözersem bittiğinde hangi durumda olurum acaba 3-5 net yapabilcek bir seviyeye gelebilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 1 Eylül 2019; 1:33:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Birey b geometri zor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karekökün mis gibi 0 kitabı var alsana

• Birey b + kenan kara bitince acil yada bilgi sarmal eklersin süper olur kolay yola kaçarsan acısı sene sonu cıkar

• metin hocam + karekök 0 veya birey a veya alper ulutepe fasikülleri ile harika bir temel atarsın. bu üç kitaptan herhangi birini gönül rahatlığıyla seçebilirsin.

üzerine kenan kara + birey b ve acil de çözersen fullersin

• Aktif Geoyu merak edip aldım çok kısa sürdü bitmesi ve aşırı basit bir kitap. Birey B ile karşılaştırılması yanlış en fazla Birey A ile karsilastirabilirsin.

Ki birey A bir belki iki tık daha zor bi kitap aktife göre. Haliyle B serisinde bu 5 e çıkacaktır.

Kısacası bir şey bilmiyorum diyorsan Aktif al yoksa A ile başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.