Şimdi Ara

0 BİLGİSAYAR ALMAK CİDDEN ZENGİN İŞİ OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun elinizde monitör dahil sistem olmasa sıfır makina toplar mısınız oyun odaklı giriş seviyesi makina 5000 tl nin altına çıkmamakta şahsen ben almazdım elimizde ki sistemler çaptan düşünce bakalım ne yapıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyimser fiyat söylemişsin, orta halli bir işlemci alim desen Ryzen 2600 hatta düz x versiyonu değil 1500tl, ramler 1500tl, anakart orta halli alim desen 900-1000tl, ucuza inersen 700-800tl, Battlefiled 5 gibi yeni nesil oyunlar geliyor, bu saatten sonra 1050ti - 1060 gibi kartlar alırsanız o kadar masrafa birde grafik özelliklerini kısıp oynamanız gerekebilir, 1070ti lerle 1080 ler aynı fiyata yaklaşık 5000tl ye satılıyor, işlemci, anakart, ramler, ekrankartı 9000tl etti.

SSD, monitör, kasa, psu, klavye, mouse, iyi bir gamer kulaklık filan derken orta halli (bakın zayıf donanım demiyorum) bir oyun bilgisayarı 15000tl lere geliyor.
  • Dolar bu seviyedeyken ve kriz varken oyuncu bilgisayarı toplamak akıl işi değil. Oyun oynamak isteyenler de ikinci el temiz bir ps4 alsın. Oyunları da ortak kullansın kardeşlikten. Dolar 3,8 lirayken bile kasa toplarken içim acımıştı. Şu fiyatlarla pc alanın geliri epey yüksek olmalı.

• zamanında i5 6500 ıslemcılı 750ti ekran kartı 8 gb ram b150 anakart 650w psu ve 500 gb dısklı makınayı 2500tl toplamıstım 2016 subat ayında 1 sene gırıs sewıyesı oyuncu makınası sayılır sımdı bunu makının muadılı 5000 tl cıkar en mantıklısı konsol almak su devırde gerekırse onlıne bırakıp ılaclıyacan ps4 u bakacan keyfıne
  • 2200g+16gb ramli bir sistem 5000tl altına toplanabilir 720p ultra low ayarlarda giriş seviyesi bile olamayan bir pc ne yaparsın...
  • Bırakın sıfır almayı,ikinci el bile zengin işi oldu.
  • Şu anki rakamlar bile iyimser daha da tırmanacak fiyatlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2600K'lar 960 4GB'lar hala iş yapıyor. En azından 1080P low düşünenler için 2500-3000 seviyesine süper setuplar kurulur.
  • Ben zaten sıfıra üç dört senedir hiç para veremiyorum. Artık fiyatlara kaldırdığım orta parmağımı kesmeleri lazım ancak.

• Sanırım elimizde ki sistemler eskiyince teknolojiyi geriden takip edicez kim gider bi kasaya 7000-8000 tl gömer durumu çok iyi olanların dışında

• Valla vietnamdayim ve hersey burda cok ucuz sizin 9000 tl verdiginiz sistemi ben yari maasimla aliyorum nerdeyse =)
  • Dolar 2 TL seviyesine inmedikçe oyun bilgisayarı almayı düşünmüyorum. Başka şeyler için de bilgisayar lazım ama 500-600$ lık sistem de işimizi görür. Türkiye'de artık bilgisayarda oyun oynanmaz. Konsollar çoluk çocuk işi diye dalga geçiyorduk, düştüğümüz duruma bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 7 Eylül 2018; 14:55:42 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    konsollar mecburiyet olacak maalesef

elimdeki pc çaptan düştüğünde mecbur ps5 falan alacağım ben de :( ama oyun işini nasıl halledeceğiz onu hiç bilmiyorum. takas sistemi falan var diyorlar ama ne derece verimli tartışılır. yeni çıkan spiderman oyununa bakıyorum 300 lira. battlefield 5 315 lira. nasıl alıyor ki insanlar bu oyunları. tamam ps4 iyi güzel 2500 e falan alınıyor ama oyunları da az değil ki arkadaş
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Oradaki maaşla oradan alırsın normal
  • Varsa yoksa ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelTownley -- 7 Eylül 2018; 16:46:42 >
  • Geçenlerde şu içeriği görmüştüm. Sanırım başlık silindi veya gizlendi.

0 BİLGİSAYAR ALMAK CİDDEN ZENGİN İŞİ OLDU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Tlden bir sıfır attık mı tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Varsa yoksa ps4
    900p-1080p 30 fps medium texture moruq varsa yoksa ps4

• İmzadaki sistem çaptan düşünce ben de PS5 alırım, bu saatten sonra PC'de güncel kalmak çılgınlık olur. Şu strateji sevdam olmasa çoktan çakardım PS4 Pro ama işte yapacak bir şey yok...
  • pc yi eksen pc doviz kampanyasından getirdim 3.49 dan doları sayıyorlardı anakart power ram aldım ince hesaptanda işlemciyi aldım iyikide almısım diyorum su hal içler acısı

birde oyun oynicak adam kesinlikle sıfır degil 2.el xbox one x baksın hem ekran kartı iyi hemde ea acces ve gold avantajları çok game pass da var hele bide bu servisleri kardeşlik yaparsanız çok uygun fiyatlara baya bir oyun oynamış olursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.