Şimdi Ara

0 araca boya koruma ve izolasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam,0 araç aldığım bayi den aradılar,boya koruma,motor koltuk koruma,kaput koruma filmi şeffaf,cam filmi ve araç altı izolasyon yapalım dediler.cam filmine pek sıcak bakmıyorum zaten yasak deniliyor.ama kaput koruma filmi ve izolasyon ilgimi çekti.gerek var mı acaba bu tür şeylere.karar veremedim işe yarar mı para tuzağı mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipteyim hocam bu soruyı bende yöneltmiştim.

Arkadasların dediğine gore boya ilk gunki parlaklığını vs bi kac sene muhafaza ediyor dendi haklılarda zaten adı ustunde boya koruma ama olmazsa cok fark olur mu bilemem.
  • Yaptıran yok galiba.

• boya koruma motor koruma koltuk koruma tamamiyle gereksiz, sıfır araçta boya zaten parlak ve üzerinde vernik tabakası oluyor. en fazla üzerine cila atarlar o da 3-5 yıkama ancak gider.

motor koruma nedir ? plastik aksamlara parlatıcı sıkılıp hadi oldu sana motor koruma, zaten tozlanacak tozlandıgı zaman gerekirse temizletilir (onuda heryerde yaptırmamak lazım örnegi çok)

koltuk koruma tozu suyu kiri içine çekmemesi için dıştan sprey tarzı bir kimyasal uygulayalım diyecekler ziebartta yaptırmıştım hiçbir faydası ve farkı olmadı (bedavaydı para vermedim)

ön kaput koruma sizin kullanma durumunuza göre değişir, sık sık şehirler arası gidip geliyorsanız gelen taşların kaportada çizik yapması engeller, aklınızda olsun yaptıracaksanız ön kaputun tamamını kaplatın yarım olmasın.

alt yalıtım da size kalmış izolasyondan memnunsanız gerek yok, fazla yol sesi alıyorsa tam olarak ne yapacaklarını öğrenip ona göre değerlendirmenizde fayda var, zira aracın içi (koltuklar konsol kapı içleri) sökülmeden alttan yapılan yalıtımdan çok birşey beklenmemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 8 Ekim 2013; 17:17:40 >

• Bana göre tamamen para tuzağı. Birkaç yıl binersiniz daha sonra gerekirse gerekli uygulamaları yaptırırsınız, ilk aldığınız hale dönüyor zaten araba.

• clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    Kaput keçesi yoksa o taktıralabilir ziebartta ses yalıtımı için zift sıktırabilirsin o kadar.
  • Arkadasın sorusunun cevabı benim içinde önemli.

Eger 3 sene sonra falan yapıpta boya sıfır gibi oluyorsa 800 doları baymaya gerek yok servise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Izolasyonun %20 sesi kestigini duymustum boya koruma isi markasina bagli ben aracima cok arastirip meguiars nano boya koruma yaptirdim gercekten cok etkili bir kac ay oldu yaptirali aracim ne toz tutuyor nede su tutup leke oluyor kus pislikleri ister 1 hafta kalsin iz yapmiyor ayrica yikaninca showroom parlikligina donuyor hatta hala 0 sanip hayirli olsun diyorlar :) tabi fiyati tuzlu cam filmina gelicek olursak 3M seffaf film kaplattim tum camlara aracta film oldugu anlasilmiyor ama gunesin sicakligini en koyu renkliden daha iyi kesiyor yazin 40 derece gunes altinda park halindeyken aracin ici isinmiyordu bu arada ucuzluk boya korumalar bir halta yaramiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

boya koruma motor koruma koltuk koruma tamamiyle gereksiz, sıfır araçta boya zaten parlak ve üzerinde vernik tabakası oluyor. en fazla üzerine cila atarlar o da 3-5 yıkama ancak gider.

motor koruma nedir ? plastik aksamlara parlatıcı sıkılıp hadi oldu sana motor koruma, zaten tozlanacak tozlandıgı zaman gerekirse temizletilir (onuda heryerde yaptırmamak lazım örnegi çok)

koltuk koruma tozu suyu kiri içine çekmemesi için dıştan sprey tarzı bir kimyasal uygulayalım diyecekler ziebartta yaptırmıştım hiçbir faydası ve farkı olmadı (bedavaydı para vermedim)

ön kaput koruma sizin kullanma durumunuza göre değişir, sık sık şehirler arası gidip geliyorsanız gelen taşların kaportada çizik yapması engeller, aklınızda olsun yaptıracaksanız ön kaputun tamamını kaplatın yarım olmasın.

alt yalıtım da size kalmış izolasyondan memnunsanız gerek yok, fazla yol sesi alıyorsa tam olarak ne yapacaklarını öğrenip ona göre değerlendirmenizde fayda var, zira aracın içi (koltuklar konsol kapı içleri) sökülmeden alttan yapılan yalıtımdan çok birşey beklenmemeli

Sağolun cevabınız ve cevap veren diğer arkadaşlara da teşekkürler.aracı daha bayiden almadığımız için ses yalıtımı nasıl bilmiyorum.aracın altına zift tarzı birşey atıyoruz hem yalıtım hemde paslanmaya korozyona karşı koruma sağlıyor dedi.kaput filmi güneşte yanıp iyice yapışma ve sökülmeme ihtimali var mı acaba? Cam filmi zaten yasak diye duydum pek sıcak bakmıyorum.markası solagard dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 8 Ekim 2013; 19:49:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.