Şimdi Ara

0.5 mi 0.7 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
18.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

0.5 mi 0.7 mi?

(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
Giriş
  • Ben 10 yıldır 0.7 kullanıyorum.Forumları araştırdım nerede ise kalemde professionel olmuş adamların sözleşmiş gibi 0.5 kullanmasına anlam veremeyerek 0.5 kalem sipariş verdim internetten Nedir bu 0.5 sevdası anlamadım bol bol yazı yazan biri olarak umarım alışırım.

Bu arada bir kalemi nasıl 5 yıl 7 yıl kullanıyorsunuz.Kalem çatlamıyormu,bozulmuyormu bu nasıl kullanma her sene bakımmı yaptırıyorsunuz
  • 2 senedir Zebra marka 0,5 uçlu kalem kullanıyorum elime başka kalem alamıyorum o derece alıştım , hem ince daha estetik yazmamda kolaylık sağlıyor.Evet çok çabuk uç kırılıyor ve sınıfta bulunması zor fakat 0,5 den vazgeçmem

Ashes2Gnashers
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Ben 10 yıldır 0.7 kullanıyorum.Forumları araştırdım nerede ise kalemde professionel olmuş adamların sözleşmiş gibi 0.5 kullanmasına anlam veremeyerek 0.5 kalem sipariş verdim internetten Nedir bu 0.5 sevdası anlamadım bol bol yazı yazan biri olarak umarım alışırım.

Bu arada bir kalemi nasıl 5 yıl 7 yıl kullanıyorsunuz.Kalem çatlamıyormu,bozulmuyormu bu nasıl kullanma her sene bakımmı yaptırıyorsunuz

gerektiği yerde yazıyoruz kardeş her şeye öyle zırt diye çıkarıp yazmıyoruz arada kullanacaksın mesela ben faberi 8 sınıftan beri kullanıyorum yeni gibi hala pek kullanmadım sadece sınavlarda
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition

• i Am Not Dead

Olmaz abicim öyle bir kalemi doya doya kullanamadıktan sonra ne anlamı olur

0.5 mi 0.7 mi?

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

quote:

Orijinalden alıntı: zenci ürolog

quote:

Orijinalden alıntı: Sun&Set

quote:

Orijinalden alıntı: zenci ürolog

BUDUR

0.5 mi 0.7 mi?

Türkiyede var mı bundan?İstiyorum aşık oldum kaleme..

çoğu kırtasiyede var fiyatıı ne dersen 22TL

para sorun değil de kenks bulursam alırım affetmem ama çalarlarsa falan bizim okul it kaynıyo

rotring veya pentel'in bu tipte modelleri var onlara bakın faber alıcağınıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: ****

Ben 10 yıldır 0.7 kullanıyorum.Forumları araştırdım nerede ise kalemde professionel olmuş adamların sözleşmiş gibi 0.5 kullanmasına anlam veremeyerek 0.5 kalem sipariş verdim internetten Nedir bu 0.5 sevdası anlamadım bol bol yazı yazan biri olarak umarım alışırım.

kaliteli kalemler kullanırsan, fazla sıkılma gibi derdin yoksa kullanırsın.mesela ben faber castell grip kalemimi 7.sınıfta almıştım.o zaman metalik mavisi vardı artık metalik mavi üretilmiyor.neyse 11. sınıfa kadar kullandım.benim sorunum sıkılmamdı.arkadaşa 5 liraya satıp forumdan bir arkadaştan pentel smash aldım.heralde bunu üniversite sonuna kadar kullanırım.

edit:kaliteli uç kullanırsan kırılmaz.sakın 120li olanlardan alma onun yerine rotring uçları kullanıyorum (2B) hiçbir şekilde kırılmıyor.ama 120'li satılan malum markanınkiler yüzünden dershane denemesinde yanımdaki çocuğun gözüne uç girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 24 Aralık 2011; 0:48:11 >

• faber castel grip'in arkadaki silgisinin yedekleri oluyormu , bitti bendekide yanıma ekstra silgi almak istemiyorum , bu arkadaki silgilerin yedekleri satılıyosa ondan alacam ???

0.5 mi 0.7 mi?

Orijinalden alıntı: kingo_disco

0.5 mi 0.7 mi?

bu kalemi kullanıyorum hastasıyım kalemin

ben bunun 0,5 ini kırtasiyede 2-3 tane kaldığı için 3,5 tl ye almıştım sizce sahte midir yoksa gerçekten karlı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

0.7
    millet hep 0.7 kullanıyor bende uç almıyom milletten otlanıyom

Otlakçılardan biri kendini ele verdi millet

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.