Şimdi Ara

0,1 MB/s ken 0,5 MB/s oldu ADSL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • formatladım makinayı noolduysa oldu bi dosya indirmesi başlatınca 500 ve 550 Kb/s arasında çekiyo 6-7 saniye sonra 100 KB/s oluyo.mutlu oldum la.

• o browserla ilgli vede senin dosyayı geç kabul etmenle ilgli mesela :
    linke tıklarsın oteki tıkladıgın anda inmeye baslar 5-10 sn sonra download ı kabul edersin ve download 500 kb diye başlar bi nevi temp fonksiyonu

yani sen hep 100kble indiriceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

o browserla ilgli vede senin dosyayı geç kabul etmenle ilgli mesela :
    linke tıklarsın oteki tıkladıgın anda inmeye baslar 5-10 sn sonra download ı kabul edersin ve download 500 kb diye başlar bi nevi temp fonksiyonu

yani sen hep 100kble indiriceksin

yapma bunuu yapmaaaaa

• Geçengün orbitle bieşy indircektim.Bastım.Merak ettim kaçla indiriyo diye.Normalde 100 120 falan bir baktım 3 saniyeliğine 350 kb yı gördüm. 3 yıl gibi geldi.Çok güzeldi.Heycan yaptım ama geri dönünce hıza...
  • Bende de firefoxta indirme yaparken dosya %50-55 arasında birden %100 oluyor tamamlandı diyor bu hep böyle 1 kereliğine olmadı hala böyle devam ediyor
  • arkadaşlar bende torrent'lerimi falan indirirken bütün programlarda çok yavaş iniyor 5kb'nin üzerine çıkmıyor geceleri ve hep böyle, kullandığım programlar (flashget , bittorrent , limewire ) hepsindede böyle Neden Böyledir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector-93 -- 19 Mart 2009; 1:25:58 >
  • mesela idm kullanırken dosyayı indir'e tıklamadan dosya boyutuna göre bi süre bekleyin. siz daha tıklamadan indirmeye başlıyor dosyayı iptal ederseniz siliyor zaten.
    10mblık bi dosyada 1dk bekledikten sonra dosyayı indire basarsak yaklaşık %50 den başlayacaktır download
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    4 MB/s kaç mbps eder?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar fm 2009 ilk çıktıgında netten indirim dedim inanmıcaksınız 1gb ile indiriyodu ama snradan düştü baya bi ama resmen 1gb hızla indiriyodu çok heyecanlanmıstım ama nafile
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

arkadaşlar fm 2009 ilk çıktıgında netten indirim dedim inanmıcaksınız 1gb ile indiriyodu ama snradan düştü baya bi ama resmen 1gb hızla indiriyodu çok heyecanlanmıstım ama nafile

1 GB hız ne demek biliyor musun?

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 19 Mart 2009; 8:01:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

arkadaşlar fm 2009 ilk çıktıgında netten indirim dedim inanmıcaksınız 1gb ile indiriyodu ama snradan düştü baya bi ama resmen 1gb hızla indiriyodu çok heyecanlanmıstım ama nafile

1 GB hız ne demek biliyor musun?

Düzeltme: İmla

saniyede 1 GB

• 2 sn de olsa Tavan rakamlar görmek güzel değil mi ?
  • Aslında hep 100kb ile indiriyorsun indirdiğin program yanlış hesaplıyor 1 anda 400 kb çekmiyorsun önceden 400 kb geliyor 400 kb geldikden sonra pogram hesaplamaya başlıyor ve sana 400 gösteriyor ortalamayı sonrakiler 100 olduğu için 100 e düşüyor ortalama doğal olarak herkese olan birşey
  • Benim internete de noolduysa 100 kb ile indirirkenson 2-3 aydır 20 kbyi görürsem mutlu oluyorum.. Nedir sorun anlayamadım..
  • evde kablonet 512 sınırsız kullanıyorum 60 kb/s gördümmü öpüp başıma koyuyorum.

iş yerinde 2700 kb/s ile dosya indirmişliğim var bizzat.
    10 mb lık bir mp3 şarkının inmesi 4 saniyeden kısa yani
  • Geçen gün indirmeye başladığım an hep 250-300 arası oluyordu,sonra 110'a düşüyordu.İlk defa Telekom hakkında gözlerim yaşardı.Utandım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

evde kablonet 512 sınırsız kullanıyorum 60 kb/s gördümmü öpüp başıma koyuyorum.

iş yerinde 2700 kb/s ile dosya indirmişliğim var bizzat.
    10 mb lık bir mp3 şarkının inmesi 4 saniyeden kısa yani

aynen... çok seed yapılıyorsa eğer 2 mb yada 2.5 ü bile görüyorum iş yerinde.. geçenlerde 3'ü gördüm öylew bir iki saniye felan değil. 10 dakika sğrmedi film inmesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.