Şimdi Ara

hakaret davalarına artık bir son verilmeli. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • meola147of kullanıcısına yanıt

    Anayasa ile kanunun arasında farkı bilmeyecek kadar sığsın! kalkmış bana rezil oldun diyorsun.

    Kanun bunu emrediyor seve seve uymak zorundasın, sevmiyorsan abd ye yerleş coni =)

  • Soluk Mavi Nokta kullanıcısına yanıt

    Her şeyin sınırı var ailevi küfür yasak olmalı sevgiliye evli olduğun kişiye küfür yasak olmalı şimdi nasıl hakaretler edebilirsin örnek versem ban yerim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Küfür/hakaret etmeden medeni bir şekilde, insan gibi konuşmayı beceremiyoruz." diyemiyorsunuz da "Küfür/hakaret ifade özgürlüğüdür." diyorsunuz. Görüyorum ki bahanemiz hazırlanmış hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizin kadar geniş değilim, Normal şartlarda biri gelip yüzüme hakaret etse muhtemelen döverim yada kafasını falan yarabilirim.

    İnternette küfür ederse savcılığa veririm. Birileri de Atatürk'ü koruma kanuna ithafen bir şeyler yazmış.. Sizin amacınız farklı sanırım.


    Sen ifade özgürlüğünü yap kardeş hakaret et, bir başkası da hakaret den savcılığa versin, maddi manevi tazminat veya 1-2 yıl hapis cezası ile yargılanırsın.

    Gerçek hayatta küfür edersen güzel bir şekilde dayak yiyebilirsin biliyorsun değil mi ? Savcılık,Dava olunca niye zorunuza gidiyor ?

  • meola147of kullanıcısına yanıt

    Hocam dikkat ettiyseniz ünlenem koydum. Bence iftira,taciz gibi boyuta ulaşmadaığı sürece hakaret ifade özgürlüğüdür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Medeni bir ülkede, medeni bir devlette, insan gibi mi yaşıyorsun da medeni konuşmayı becereceksin? İnsanın mı medeni? Fırsatını bulan anında gebertmiyor mu birini? Hırsızlık, taciz, tecavüz gırla gitmiyor mu? Devlet muktedir 3-5 kişiye eleştiri gelmesin diye olağanüstü meşgulken suçluyu yakalayabilsin diye sabah kuşaklarında 3 kuruşluk insanlar savcı kesilmiyor mu başımıza? Devlet yakaladığı suçluya cezasını versin diye sosyal medyada organize olmak zorunda kalmıyor muyuz? İçimiz kanamıyor mu verilen her kararda? Eğer bu ülkede ne olup bittiğinden azıcık haberdarsan, azıcık vicdanın varsa ya gidip ülkenin en önemli meydanında kendini yakacaksın içinin soğuması için, ya da söveceksin. Ha yok cam fanusta yaşıyorsan veya umrunda değilse kimin ne çektiği, doğrudur çok nazik ve medeni ve insan gibi konuşabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine başvuruyorsun. Paranı alman bir yılı buluyor. 1 yıl boyunca ne yapacaksın? 1 yıl sonunda aldığın para da değer kaybetmiş olacak.


    Terlik için falan tüketici hakem heyetini meşgul edenler var bu ülkede. Davalar da aynı şekilde.


    Bu işlemler zorlaşmalı. İnternet üzerinden olmamalı bir kere. Davalarda durum nasıl bilmiyorum ama şuan iki tıkla tüketi hakem heyetine başvurabilirsiniz.

  • Egoist insanların işi hakaret edildi diye dava açmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakaret suç olmaktan çıkarılmalı. lan adama küfür ediyorum sanki canını alıyorum. adama bıçak takıyorsun da yatmıyorsun ama hakaret ediyorsun ceza alıyorsun. bu ülkede birini tehdit edersen ya da küfredersen suç ama gidip adamı döversen falan yani işi eyleme dökersen ceza almıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soluk Mavi Nokta kullanıcısına yanıt

    Aptal, salak, cahil gibi hakaretler bence. S...r git gibi mesela. Aileye ve özellikle cinsel küfür ediliyorsa, bunu tacize sokacaksın direk. Ben burada cahil dediğim için 4 gün çok yedim. Adam aşırı cahil, saçma sapan konuşuyor mesela.

  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

    Bu arada kızacaksınız belki ama "lan" kelimesi de suçtan sayılıyor Yargıtay içtihatlarına göre =) Ben "lan" yerine "la" kullanıyorum =))

  • Kufur normal bizim burada

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biri benim değerlerime, aileme, şahsıma hakaret edecek; ben dava açmayacağım. Çok beklersiniz.

    Hakareti, ifade özgürlüğü çerçevesine yerleştirmek isteyenler, aynı hakaret bizzat kendilerine gelse fikirleri anında 360 derece dönecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef ergenler internette ana avrat, Allah kitap dümdüz gidiyor; bence ailelerin suçu. "Bana bir şey olmaz mantığıyla" hareket ediyorlar ama bulup karşısına çıksan "abi ehüehe şakaydı ya ehüeüe" der yamulur kalırlar. Öte yandan internette birbirine küfür ettiler diye buluşup birbirini öldürenler de var, ülkenin ruh sağlığı hiç iyi durumda değil.

  • Hakaret davalarına son verilirse reis çoğunlukla "hakaret" bahanesiyle cumhurbaşkanına hakaret suçundan binlerce insana nasıl dava açacak, nasıl içeri tıktıracak, nasıl gözdağı verecek?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür ve hakarete karşıyım ancak bazı insanlar gerçekten sonuna kadar hak ediyor. Hani bazen sadece iki seçeneğin oluyor ya söveceksin ya da hiç konuşmayacaksın. Ortası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.