Şimdi Ara

Yi Dome Kamera 360 hepsiburada 324,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20TL İndirimli hb hesabınız bar ise 304,90 a getirebilirsiniz.
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Yi Dome Kamera 360 Derece Dönebilen Gece Görüşlü IP Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-yi-dome-kamera-360-derece-donebilen-gece-goruslu-ip-kamera-hd-1080p-beyaz-p-HBV00000CFCOS

• Hepsi burada da bazı hesaplara 175 e 25 indirim tanımlanmış öyle bir hesap bulup siparişi o hesaptan verip papara ile ödenirse ödeme sonrası %5 papara hesabına anında iade oluyor kamera 285 tl gibi bir fiyata geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alihan0671

Hepsi burada da bazı hesaplara 175 e 25 indirim tanımlanmış öyle bir hesap bulup siparişi o hesaptan verip papara ile ödenirse ödeme sonrası %5 papara hesabına anında iade oluyor kamera 285 tl gibi bir fiyata geliyor
    bu benim aklıma gelmemişti çok daha iyi bir fiyat oluyor.
  • Bunlar kendi kendine çevrimdışı olmuyor muydu? Modeli mi karıştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Bunlar kendi kendine çevrimdışı olmuyor muydu? Modeli mi karıştırdım.
    Ben şahsen kullanıyorum hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadım ,siz hangi modelden bahsediyorsunuz ?
  • Bu ürün pahalı duruyor bu fiyatıyla bile. Ben geçenlerde şu kamerayı aldım evde kedilerimi kontrol etmek için, hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Arada 125 tl fark var.
    www.hepsiburada.com
    Yoyko Big Eye 360º 1080P Bebek Güvenlik Kamerası Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/yoyko-big-eye-360-1080p-bebek-guvenlik-kamerasi-p-HBV00000PWDLA?magaza=Hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: yeminlihipokrat

Bu ürün pahalı duruyor bu fiyatıyla bile. Ben geçenlerde şu kamerayı aldım evde kedilerimi kontrol etmek için, hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Arada 125 tl fark var.https://www.hepsiburada.com/yoyko-big-eye-360-1080p-bebek-guvenlik-kamerasi-p-HBV00000PWDLA?magaza=Hepsiburada
    evet haklısınız yoyko bir dünya markası :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fırsatkampanya kullanıcısına yanıt
    İşte modeli karıştırıyor olabilirim bu muydu acaba diye sordum.

Duvara monte edebiliyor muyuz bunu kapı dışına koyup güvenlik kamerası gibi kullanmayı düşünüyorum.
  • Tekel market icin almak istiyorum. Disarida dolaplar vs var iceriden goremiyorum. İse yarar mi ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

İşte modeli karıştırıyor olabilirim bu muydu acaba diye sordum.

Duvara monte edebiliyor muyuz bunu kapı dışına koyup güvenlik kamerası gibi kullanmayı düşünüyorum.
    içerisinden aparat çıkıyor vida ile istediğiniz yere monte edilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

evet haklısınız yoyko bir dünya markası :))

Alıntıları Göster
    Tamamen aynı kalitede ürün varsa neden marka diye xiaomi kullanasın ki? Ben de evimde 4-5 tane xiaomi akıllı cihazı kullanıyorum. Yeri geldiğinde apple, yeri geldiğinde xiaomi kullanıyorum cihaza göre. Marka takıntılı olmamak lazım. Ben yukarıda paylaştığım yoyko marka kamerayı ilk defa aldım ve memnun kaldım. Mobil app'ten vs izleyebiliyorsun, bulut üzerine kayıt da ediyor vs vs gibi özellikleri var. Xiaomi'den eksiği yok. Kutu içeriği de aynı. Tamamen aynı kalitede ve özellikte iki üründen birisine marka diye %50 daha fazla para vermek ilginç. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 12 Ağustos 2020; 15:38:34 >

• yus49 Y kullanıcısına yanıt
    Dışarıda kullanılacaksa ips şu geçirmezlik sertifikası var mı onun sorulması lazım. Dışarıda yağmur çamur olursa elinizde kalmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaomi 360 tan farkı outdoor olması mı ürünün ? Özellikleri aynı çünkü kart desteği 32 gb hatta bu modelin diğerinin 64 gb
  • yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt
    Malzemeden ziyade güvenlik işinde çok daha farklı boyutlar sozkunusu işin yazılım tarafı zayıf kaldığı zaman başkalarının evinizi sizi işlemesi pekte hoş bir durum olmuyor. Bu konuda markasız veya kendisini kanitalayamamis ürünler ile ilgili araştırma yaparsanız sorun yaşayanları (kameranın kendi kendine dönemi vs) görebilirsiniz.

• Ürünü dün sipariş verdim bugün teslim aldım. Satıcı gayet başarılı ve hızlı. Ürün tüm istediğim özellikleri karşılıyor. Bebek kamerası olarak kullanacağım. Sensörler gayet hassas. Xiaomi mija lara fazla para vermeye gerek yok. Hatta mija hareket takibi yapmıyor, bebek ağlamasına bildirim gönderme gibi özellikleri yok. İki ürün aynı para olsa yine de YI tercih edilir bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.