Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
391
Favori
1.364.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu meşhur 7 liralık motorola dect d101 telefon kasada 80 lira çıktı alacaktım biraz
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildirgeç kullanıcısına yanıt
    Hangi magazalarda var acaba?

• cevahir teknosa depoyu size anlatayım. aranılan o ses sistemleri var fakal kuleler biyerde sublar biyerde kabloları karışmış hepsini büyük kutulara yığmışlar. her ürünü ayrı ayrı baloncuklu poşetlere koyup koli bandıyla sarıp kutulara doldurmuşlar içlerinde ne var anlamak için hepsini açmak gerekiyor toz içinde. ve içerde havalandırma yok çok sıcak yani çekilecek çile değil. 5 dakkada kan ter içinde kaldım bunlara ne olacak diye sordum hepsi geri gönderilecek dendi. fakat ürünler depoda.

mağazada ipad kutularının içi boştu 1 tane dolu vardı kilitli kutuda. sony tablet kutularının içi de boştu. adamlar boş kutuları koymuşlar. nette teşhiri 275 lira olan HP pro yazıcı 197 liraydı kartuşu yokmuş. iki tane 32 inch axen tv gördüm yukarda. aha dedim bu 230 liralık tv mi. sitede kodlarını aradım başka cihazlar çıktı. 230 luk axen i bulamadım.

ordan Tepe nautilus a gittim yol üstü. Şu oyuncak arabaya baktım iki yerde de yoktu. fakat güzel bir sürprizle karşılaştım

teşhir buzdolaplarını şehirlerarası göndermiyorlar şehir içine de 20 lira alıyorlar.

• sioux kullanıcısına yanıt
    hocam onlar D101 degil cunku ondan fiyatlari oyle

D101in kutusu siyah; biliyorum cunku ben 7 liraya buldum aldim...
    ama belki benim sansima, biraz kotu durumdaydi telefon 17 liralik AS290 var(di) siemensin o cok daha iyi durumdalar 6 tane almistim hepsi icin gecerli
  • en son listeye nerden bakıyoruz teknosa sitesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Orijinalden alıntı: pikachugo

TEKNOSA'DAN ZAMANINDA 4.99 TL YE SATILAN VESTEL USB WİFİ ADAPTÖR ALIP SATMAK İSTEYEN VARMI LAZIMDA 20-25 TL VERİRİM MÜMKÜNSE İSTANBUL İÇİ

Bu urun isinizi gormez mi?

http://m.teknosa.com/urunler/110012732/philips-pta12800-wi-fi-usb-adaptor?gclid=CjwKEAjw8da8BRDssvyH8uPEgnoSJABJmwYoxY8sWaL5vaSPSJ4sMugtjg1OkmmBe7c_duPRLyOAcRoCHbzw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bu dahili wifi olmayan seg hi level tv lere uyar mı aceba bilginiz varmı

• Shift41 kullanıcısına yanıt
    Bu urun tam olarak ne ise yariyor? Masaustu bilgisayarimda wifi alici yok, bunu kulanabilir miyim mesela internete baglanabilmek icin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    İlk ürünü kuzenime aldım, kendime aldığım Braun Cruzer 5 faceten aşağı kalır bir yanı yok performans olarak fakat cruzer daha çok aparat içerdiği için şekil vermede daha kullanışlı. Cevahir Teknosa'da 1 tane teşhir bulunmakta, son kapalı kutuyu ben aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondaye

quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_55

http://www.teknosa.com/urunler/110100687/philips-hts-353912-dvd-ev-sinema-sistemi

Bursa Inegöl
    Karabük Onel
    Mugla Bodrum Mıdtown Extra
    Mugla Fethıye Extra
    Aksaray Efor
    GAZIANTEP SANKOPARK EXXTRA

bu ürün için yardım edebilecek varmı arkadaşlar?

arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa bende talibim...

Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: pikachugo

TEKNOSA'DAN ZAMANINDA 4.99 TL YE SATILAN VESTEL USB WİFİ ADAPTÖR ALIP SATMAK İSTEYEN VARMI LAZIMDA 20-25 TL VERİRİM MÜMKÜNSE İSTANBUL İÇİ

Bende var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu işini görür.
    http://www.hepsiburada.com/aztech-wl552-wireless-n-150mbps-wireless-adaptor-pm-bd101008

• Eski bir teknosa çalışanı olarak içeriden aldığım bilgi doğrultusunda ya satılma yada kapanma söz konusu Teknosa için geçen gün yalanlama gelmişti fakat doğru deniyor belli bir süre bu tarz önce teşhir ve serisonu ürünleri yok pahasına satacaklar aynı zamanda yeni ürünlerde %30-%50 civari indirimlerle stokları eritecekler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 26 Temmuz 2016; 8:32:31 >
  • bildirgeç kullanıcısına yanıt
    Size PM attım bakabilirseniz eğer?

Hangi şubeden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Eski bir teknosa çalışanı olarak içeriden aldığım bilgi doğrultusunda ya satılma yada kapanma söz konusu Teknosa için geçen gün yalanlama gelmişti fakat doğru deniyor belli bir süre bu tarz önce teşhir ve serisonu ürünleri yok pahasına satacaklar aynı zamanda yeni ürünlerde %30-%50 civari indirimlerle stokları eritecekler arkadaşlar

o zaman tüm mezarcı arkadaşlarla kazma, kürek hazırız. Tarih bilgisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Eski bir teknosa çalışanı olarak içeriden aldığım bilgi doğrultusunda ya satılma yada kapanma söz konusu Teknosa için geçen gün yalanlama gelmişti fakat doğru deniyor belli bir süre bu tarz önce teşhir ve serisonu ürünleri yok pahasına satacaklar aynı zamanda yeni ürünlerde %30-%50 civari indirimlerle stokları eritecekler arkadaşlar

o zaman tüm mezarcı arkadaşlarla kazma, kürek hazırız. Tarih bilgisi var mı?

Teknosa satış/kapanma tarihi belli değil

İndirimler hemen hemen hergün fiyatı düşük birşeylerle karşılaşıyoruz. Seri sonu ve teşhir ürünler dediğim gibi bitene kadar yok pahasına satılmaya devam edilecek.

Güncel yeni ürünler için ciddi indirimler de oluyor forumu takip edenler haberdar oluyor. Bende geçen gün hala teknosa da çalışan bir arkadaşım sayesinde haber verdi sağolsun philips bir kulaklık aldım philips'in kendi sitesinde 199 TL n11'de en ucuz 149 tl amazon'da 48$ olan kulaklıklığı teknosa'da 88 TL ye aldım.

Bu da linki
    http://www.teknosa.com/urunler/110262187/philips-shg798010-kulaklik

Yok vestel witi adaptör lazım

• bekliyoruz güzel indirimleri
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Hocam canon e464 bende de var alma bence kartuşları hemen bitiyor.Bir kartus 45-50 tl arası değişiyor.Ama çok kullanmayacaksan alabilirsin.

• Derin dondurucu, telefon, televizyon notebook, pil gibi indirimli linkler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 26 Temmuz 2016; 10:05:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimli kulaklik var mi kafaustu olursa daha iyi olur ama farketmez

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.