Şimdi Ara

trt nba yayin haklari icin grsme yapiyormus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRT, NBA maçlarının yayın haklarını alıyor. Anlaşma sağlanırsa NBA maçları TRT kanallarında yayınlanacak.

NBA maçları son olarak D-Smart'ta yayınlanıyordu. TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör Twitter hesabına konuyla ilgili "NBA yayınları konusunda görüşme süreci devam ediyor. Kesinleşen bir anlaşma sözkonusu değil. Kamuoyuna duyurulur" yazdı.

kaynak:http://www.ahaber.com.tr/yasam/2015/01/13/trtden-yeni-yayin-hamlesi

Umarim alir acik kanaldan spor izleyemez olduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat farkından dolayı maçlar türkiyede gece 2-3 gibi yayınlanıyor.ama olsun sabahları tekrarını verirler genede.inşallah anlaşırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin şifre koyarlar. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.Trt zamanla çok büyük işlere imza atacak gibi.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Evt buyuk ihtimal onumuzdeki sene samp. ligindeki turk takimlarinin maclarinida vericek.

• Arkadaşlar gerçekten şifre koyarlar mı? Bu millete hizmet mi şimdi. Gençlerimiz futbol izlemeden basketbol izlemeden v.b. sporu nasıl sevecek acaba çok merak ediyorum.(Hey gidi günler saati kurup gecenin 3-4 ünde hidoyu izlerdik,keşke eskisi gibi olsa) Sonrada Yunanistanı mini bir farkla geçiyoruz diye övünüyor bizim kravatlı spor adamları. Şu işe bir çare bulamadılar ya yazıklar olsun. Bu uydular neden var ki yayınlanan her maç anında şifreleniyor. Heleki NTV ciler, artık maç yorumlarında da şifre koymalarını istiyorum.
  • Seneye tbl ligi maclarinin bazilarini ntv spor yayinlayacak.Nba maçları cnnturkte sifreye girdiyse trtde de sifreye girebilir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son baktigimda bundesliga maclarini sifrelemeden veriyordu trt nba de sifrelemez buyuk ihtimal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntv spikerleri cok guzel degil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leziak

En son baktigimda bundesliga maclarini sifrelemeden veriyordu trt nba de sifrelemez buyuk ihtimal.

Bundan sonra şifrelenemeyecek mi hocam ? Bir bilginiz var mı acaba..Lg Dahili uydu alıcısı kullanıyorum da..Benim için önemli bir haber.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Trt'nin koyduğu şifre sembolik bir şeydi zaten. Key girilebilen alıcılarda 100000000 gibisinden yazınca açılıyordu. Yine aynı olur. Amaç yalnızca tr'den izlenmesi şartıyla anlaştıkları için böyle oluyordu. Şifre olayı olmasa yayın hakkını trtye vermezlerdi zaten, ya diji alırdı ya d. Dahili uydu alıcınız varsa, harici almanız gerekecek belki. Bu Kore mallarının receiverlarında key girme olayı yok diye biliyorum.
    Zaten devletin kanalının gerçek manada şifreli olması asla kabul edilemez bir durum.

Ntv'yi anlayabiliyorum. Bedavaya günahını bile vermeyecek adamın kanalının bedava maç vermesini beklememek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 14 Ocak 2015; 10:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Trt'nin koyduğu şifre sembolik bir şeydi zaten. Key girilebilen alıcılarda 100000000 gibisinden yazınca açılıyordu. Yine aynı olur. Amaç yalnızca tr'den izlenmesi şartıyla anlaştıkları için böyle oluyordu. Şifre olayı olmasa yayın hakkını trtye vermezlerdi zaten, ya diji alırdı ya d. Dahili uydu alıcınız varsa, harici almanız gerekecek belki. Bu Kore mallarının receiverlarında key girme olayı yok diye biliyorum.
    Zaten devletin kanalının gerçek manada şifreli olması asla kabul edilemez bir durum.

Ntv'yi anlayabiliyorum. Bedavaya günahını bile vermeyecek adamın kanalının bedava maç vermesini beklememek gerekir.

Sevgili formdaş burada ki ana hedef harici uydu alıcısı ve 2.kumandanın istenmemesi.

• konu tasinmadan önce bisy dicm.
    trt super ligi kendi kanallarinda şifresiz vermek için de ugrassiyordu. ne oldu o iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

konu tasinmadan önce bisy dicm.
    trt super ligi kendi kanallarinda şifresiz vermek için de ugrassiyordu. ne oldu o iş.

Öyle bir girişim olmadı 2010 da türk telekom ile ihaleye girip kaybettiler.Kazansalardi bile hepsi şifresiz olmayacaktı tivibu - trt sampiyonlar ligi örneği gibi olacaktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.