Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 4 Şubat 2021; 19:11:29 >

Vision quest nerfleniyor artık birincil atack skillinizi her attığınızda 5 saniye boyunca mana reg. %30 artacak örneğin spider queen varken hep açık kalıcak vs.

Wd nin base mana reg. 20 per sec. den 45 per sec. olmuş.

Acid Cloud, Firebats, Firebomb, ve Spirit Barrage bunların atağı arttırılmış.

Bazı skillerin animasyon hızları arttırılmış.

Yanlış anladığım veya kaçırdığım yerler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 17 Ağustos 2012; 5:19:07 >
  • Vision quest nerflenmiyor. Sadece o saçma 4 Cooldown seçeneği kaldırılıyor. Bence mantıklı da. Sırf Cooldowna süresi uzun olsun diye iğrenç skiller kullanıyorduk, artık buna ihtiyaç kalmayacak. zaten gördüğüm en aptalca skill di vision quest, şimdi en azından mantıklı bir nedeni olabilir. splinter atacağımız zaman 5 sn boyunca mana regen artacak bu da çok kötü bir şey değil. e üstüne birde normal mana regen artışı da var üstüne bir de spirit modda iken zaten mana regen alabiliceğimiz rune da var. daha ne olsun 5 snde manayı çok rahat fulleriz. itemlardan da en az %20 alsak pehhh:)

İtemlardan en az: %20
    Spirit mod:%15 saniye başı 2sn boyunca
    %45 kendiliğinden gelecek
    visiondan geliyor 5sn boyunca %30

İnanın fazlasıyla yetecek ve bu bir nerf değil tam tersi bizi şu iğrenç cooldown olayından kurtarıcı bir düzenleme

tahmini yeni skill ağacım:http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aZYdfU!adU!aaa.cZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 17 Ağustos 2012; 8:41:31 >

• Açıkcası benim gibi "WD dediğin summoner olur arkadaş" kafasını yaşayanlar için güzel haber
  • Yeni mana regen hızı ile asla eskisi gibi skill spamlanamaz. Skill spamlayamazsanda bu karakter hiçbir işe yaramaz. Tek avantajı skill spamlanabilmesiydi zaten yoksa gerçekten çok avantajlı, işe yarayan ne skili varki bu adamın? Kaç farklı build kullanan var Primary skillde kaç kişi poison darttan başka bişey kullanıyor? DPS kasanların yüzde doksanı bears kullanıyor Onun dışındaki buildlerin çoğu random ve çok az işe yarayanı var. Skillerinin en az yarısı çöp Hala yapılan şu saçma işi doğru bulanlar var inanamıyorum. Ben bir sürü aptal saptal skilline buff beklerken iyi içine ettiler. VQ cooldown süresi sorunumu var? Ona çözüm bul o zaman ne demeye skili pert ediyosun? MF gear değiştirenlere kolaylık getirmeye benzedi bu. Başın ağrıyınca kesiyomusun derler adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Açıkcası benim gibi "WD dediğin summoner olur arkadaş" kafasını yaşayanlar için güzel haber

Fazla sevinmemenizi tavsiye ederim idda ediyorum o petler en fazla 5 saniye ayakta durur. 5 saniyelik kullanım için 1 dakikalık cooldown

Orijinalden alıntı: oray

WD nerflenmis ortalamada...

WD nin şuan için en az tercih edilen ve en sorunlu sınıf oldugunu blizz iyi biliyor, bu yüzden nerf gelecegini hiç sanmiyorum, VQ' nun etkisini kırıp diğer skilleri bufflayacaklar böylece çeşitlilik artmış olacak bana kalırsa.

"Doktor Bu Ne?" diye soruyorsan cevabı burada

Battletag : Kimliksiz#1638

Karakter Konti
  • AH wd item ile doldu. Official forumdada büyük tepki var. Sıvama işlemi devam ediyor.
  • WD ye yapılan degisiklikler diğerlerinin yanında çok az kalmış.. zombie dogsun güçlenmesi güzel fakat 2 saniye yerine 6 7 saniye dayanır yine bişey değil..damage lerinde bi artma yok.. zombie bears oynayanlar için de vquestin nerflenmesi kötü olmuş bence.
    battletag: fahrettin75#2554
  • hell e yeni başladım ve köpekler ancak 4-5 saniye dayanabiliyorlar bende işe yarasınlar bari diye patlatıyorum kendilerini

asıl gargantuana buff verselerdi keşke ve hakkaten adam öldüren bir 2.cil skill olsa iyi olurdu

Orijinalden alıntı: BARKU

hell e yeni başladım ve köpekler ancak 4-5 saniye dayanabiliyorlar bende işe yarasınlar bari diye patlatıyorum kendilerini

asıl gargantuana buff verselerdi keşke ve hakkaten adam öldüren bir 2.cil skill olsa iyi olurdu

Gargantuana da buff geliyor. Yazıyı tam olarak çevirmek zehmetli geldiği için çevirmedim okudum geçtim ancak Blizart en çok buff'ın WD'ye geleceğini söylemiş. Bir ara çevireyim ben bunu da yazayım.
  • Summonların inferno'da herhangi bi işe yaradığı yok.Şahsen kullanmıyorum.Ve Wd'yi sadece summoner olarak görmek de yanlış bi summoner'dan daha da öte.He summoner karakteri sorununa gelirsek ek pakette bence necromancer gelecek zaten oyun içinde de gördük 2 tane necromancer.Bence zombie bears ile oynamadığım için güzel olmuş.Mana regen ve mana artıran skil yerine vision questi seçmek artık çok daha mantıklı bir de 45 olmuş her saniyede harika olmuş bence.Ve zombie dogsun yine bi etkisi olmayacak saçma olmuş.
  • zombie dogs neye dayanarak bir kaç saniyede öleceğini varsayıyorsunuz ki ? armor ve resistance özelliklerinin alınan maximum hasarı düşürmesi + aoe hasarlarından petlere gelen hasarların büyük oranda düşürülmesi büyük fark yaratacak gibi. Özellikle de güzel bir life regen ile.

Orijinalden alıntı: altugaaa

zombie dogs neye dayanarak bir kaç saniyede öleceğini varsayıyorsunuz ki ? armor ve resistance özelliklerinin alınan maximum hasarı düşürmesi + aoe hasarlarından petlere gelen hasarların büyük oranda düşürülmesi büyük fark yaratacak gibi. Özellikle de güzel bir life regen ile.

metni tam türkçeye çevirip okursak sorun kalmayacak da, insanlar anladığı kadaıyla yorumluyor doğal olarak..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.