Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 2 Mart 2014; 19:27:51 >

520w Akasa psu ile X4 + HD4890, GTX275 gibi fazla güç çeken sistemler de kullanılıyordu forumda, şikayet gelmedi en azından ben duymadım.

Overclock konusuna gelince H55 ile ne akdar işlemciyi yükseltebilirsin bilemiyorum ama voltajsız yapabildiğin kadar o.c yapıp o şekilde kullanman iyi olur soğutucu alana kadar, vga'ya da aşırı bir o.c yapmadıktan sonra psu sorun çıkarmaz, ancak psu'nun belli oranda tabi yıpranma payı vardır her sene için ve %80 verimliliğin altına da düşmesini hesaba katmayı unutmamak lazım.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279QE5A || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

430w civarı 12v kanalından güç veriyor, sisteme her türlü yeterli gelir.

520w Akasa psu ile X4 + HD4890, GTX275 gibi fazla güç çeken sistemler de kullanılıyordu forumda, şikayet gelmedi en azından ben duymadım.

Overclock konusuna gelince H55 ile ne akdar işlemciyi yükseltebilirsin bilemiyorum ama voltajsız yapabildiğin kadar o.c yapıp o şekilde kullanman iyi olur soğutucu alana kadar, vga'ya da aşırı bir o.c yapmadıktan sonra psu sorun çıkarmaz, ancak psu'nun belli oranda tabi yıpranma payı vardır her sene için ve %80 verimliliğin altına da düşmesini hesaba katmayı unutmamak lazım.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 4 Ağustos 2013; 17:10:07 >

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

-

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 4 Ağustos 2013; 17:09:57 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.