Şimdi Ara

... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
14.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel düşünürsel citroen xsara da olabilir.1.4 hdi motor 2004-2006 model civarı falan bulabilirsin.gayet konforlu,bagajı 400 litre liftback gibi fonksyonel,yol tutuşu iyi.Dayım 2005 yılı gibi bir xsara aldı yıl oldu 2012 hala xsara kullanır.(ama aynı arabayı değil,canı sıkıldıkça değiştiriyor bu üçüncüsü ya da dördüncüsü xsaraların en son 1.6 otomatik aldı.sahibinden de fiyat yüksek gibi gözükebilr 17 civarı ama fazla yazıyorlar daha 2 sene önce 13bin civarı almıştı 1.4 hdi)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-elden-69-000-de-92238168/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murettep -- 7 Temmuz 2012; 2:53:39 >

• her şey bir yana 92 - 96 model bir arabaya 15 bin tl civarında para yatırmak bana cok mantıklı gelmiyor.

Bu araca 15 bin tl nizi bağlayıp çok büyük bir riske giriyorsunuz

Bakın kötü de olsa yüksek modelli bir araba corolladan kat be kat üstündür en az 3 gömlek üstündür bu gerek sağlamlık (metal yorgunluğu ve karoser güvenliği) gerekse teknolojik olarak olsun yeni model üstündür. corollanın motoru kaliteli olabilir ama arabada sadece motor yok.

Motorları en az 200 bin km lerde ve bakımları sorunsuz diye iyi yapılmamış olma ihtimali çok yüksek

Böyle bir araba bir masraf açmaya başlarsa o 15 yılın patlamasını yaşatır (Recep ivedikten alıntı : bak git, içeri alıp bir 30 yılın patlamasını yaşatma bana )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 7 Temmuz 2012; 9:50:34 >

• marea alacagınıza stilo alın bence....bana gore de corolla mareayı 500 kez tokatlar...sonucta 93 model araclar hala saglam ve diri....parcaları ucuz...italyanlar karakter olarak da turklere benzıyor:) ne demek ıstedıgımı anlamıssınızdır :)
    15 bın maeraya baglayacagınıza ya cok temız corolla alın yada full stilo alın skywindows lu.....10 numara aractır..mareayı lısteye bıle koymam....

parayı sokaktan mı topluyorsunuz arkadas, 96 model arabaya 15 binlira nedir Allah aşkına.

10 yaşını geçmiş arabalara 10 binliradan fazla isteyen adamları toplayıp bir güzel pataklayacaksın. sırf tutuluyor diye 98 astraya 20 binlira isteyen var

neyse sinirlenmeyeyim en iyisi. yoksa küfüre baslayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: Solarkk
    Toyota Corolla ' da kara kıldım arkadaşlar nedeni ise;
    -Yakıt benim için önemli
    -Konfor benim için önemli ,Marea da arka koltukta oturmak işkence gibi
    -Marea nın parçaları uç noktalardaymış bu yüzden parça parasından çok işçilik parası tutuyormuş(Bir usta söyledi.)
    -Ve corolla nın marea ya göre daha sorunsuz olması
    nedenleriyle corolla yı seçtim.
    Ve bir araç buldum 98 Model GLi açık yeşil renk,klimalı , abs li,elektrikli camlar, tüplü ( Tüpü biraz küçük ama iş görür heralde), 167.000 km de, lastikleri kabak, yakın zamanda Piranha marka R tipi oto teyp taktırmış,Arkadaş 14.750 istiyordu.Uzun pazarlık sonucu 14000 e çektim.Fakat bir sorun var kliması bozuk, bu klimayı tamir ettimek için ne kadar alırlar ?Sizce bu fiyata göre nasıl bir araç?

Hayırlı olsun ama Marea gibi bir aracın yanında süper yanlış bir tercih olduğunu söylemekten asla sıkılmayacağım.

-Yakıt sizin için ne derece önemli ki 0.4 litre fazla gözünüzü bu kadar korkuttu? Corolla'nın karma yakıt tüketimi 7.3 litre, Marea'nın ki 7.7 litre.

-Bunu ise kimden duydunuz bilemiyorum ama külliyen yalan. Marea'nın ön koltuk konforu da, arka koltuk konforu da Corolla'dan net daha iyi seviyede. Koltuk yapısı da, dolgusu da daha başarılı.

-Bunu söyleyen usta hayatında Şahin'den ya da Broadway'den başka araçla ilgilenmemiş olmalı herhalde. Aksi halde tamamen sallamış. Öyle bir şey yok.

-Corolla'nın halk arasındaki şişirme imajının kaynağpı da işte tam bu. 20004-2005 model Marea yerine 98 model Corolla alarak daha sorunsuz olmasını beklemek nasıl bir mantık bunu çözemedim gitti. Size özel konuşmuyorum, türk halkının genel sorunu bu.

Şu iç mekan fotoğrafına bir bakın allah aşkına.
     ...

Bu kadar para verip havalandırma kontrolünü sağa sola kol çekerek yapmak ne kadar mantıklı yani? Cidden şaşırtıcı.

Bir yanda ise böyle derli toplu ve çok daha modern bir kokpite sahip arabanının sahibi olmak var.
     ...

Kardeş sen senden Allah razı olsun senin sayende bu son yazdıkların ve açtığın inceleme ile son anda corolla dan vazgeçtim ve Fiat Marea 2004 Model 1.6 16V Liberty aldım.140.000 km de ,Beyaz renk, Klimalı , Abs li , elektrikli cam, tüplü,alaşım jant ,merkezi kilit, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon özelliklerinde 12500 tl ye bugün aldım.Arkadaş biraz aceleye getirdin dedi ama bu fiyata bi daha bulamam diye aldım.Şimdilik bi sorunu yok.Ama ön koltuğu kendime göre ayarladığımda arka koltuk gerçekten çok konforsuz oluyor.Belki de daha önce taunus kullandığım için ban aböyle geliyor çünkü onun iç hacmi çok genişti ama çokta umrumda değil nasıl olsa arabayı ben süreceğim.Arkada oturan düşünsün.

• Evet, biraz acele olmuş. Boya değişen durumu nasıl? İlanı varsa paylaşabilir misiniz?

Hayırlı olsun diyelim, umarım pişman olmazsınız. Noterden devri üzerinize aldığınızda fotoğrafları ve görüşlerinizi paylaşırsınız artık. Marea'nın direksiyonunda derinlik ayarı yok yalnız. Sadece yükseklik var.

Marea'nın koltuğunu en geriye alınca ve sırtlığı da fazlaca yatırınca geride kalan mesafe bu.

...

• Kapılarda çizikler varmış önceden onları boyatmış.İlanı yok malesef ,noter işlemlerini pazartesi yapacağım.Derinlik ayarına bakmadım ama adam yanlışlıkla söyledi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bencede mantıklı olanı yapmışsınız hocam.O paraya 2004 model ve donanımlı araba almışsınız.Umuyorum gerekli kontrolleri yapmışsınızdır.

Her güzelin kusuru olur hesabı varsın arka koltuklarıda rahatsız olsun,onuda arkaya oturanlar düşünsün :)
  • Gayet güzel tercih yapmışsınız...

Hayırlı olsun,kazasız belasız binin...
  • Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim
  • Hayırlı olsun gerçekten doğru bir tercih yaptığınızı düşünüyorum. Sorun çıkarmaz inşallah. Ama söylemeden edemiyeceğim biraz acele olmuş. Utku sana da çok teşekkür ediyorum arkadaşa doğru tercih yaptırdığın için. İnanın bana türkiyenin mantıksız saçma 2. El sisteminde kazık yiyeceğenize bundan faydalanmış olduğunuz. Sorunsuz efsane diye 15 yaşında araçlara 15 milyar vermek nedir ya birine oturduktan sonra mareaya oturunca çağ atlamış olacaksınız. Gerek sorunsuzluk gerek konfor gerek güvenlik dayanıklılık olarak daha üstündür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota avensisciyim eski arabamız 2001 fiat marea 1.6 elx idi. ben 96 corolla ile 2003-2004 model marayı kessinlikle bir tutmuyorum. 7-8 sene daha eski araçla marea bir tutulamaz coroollayı Allah(cc) yaptınız yani. sonuçta aynı sınıf arabalar.

Chery kimo 1.3 lusso
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Toyota Corolla ' da kara kıldım arkadaşlar nedeni ise;
    -Yakıt benim için önemli
    -Konfor benim için önemli ,Marea da arka koltukta oturmak işkence gibi
    -Marea nın parçaları uç noktalardaymış bu yüzden parça parasından çok işçilik parası tutuyormuş(Bir usta söyledi.)
    -Ve corolla nın marea ya göre daha sorunsuz olması
    nedenleriyle corolla yı seçtim.
    Ve bir araç buldum 98 Model GLi açık yeşil renk,klimalı , abs li,elektrikli camlar, tüplü ( Tüpü biraz küçük ama iş görür heralde), 167.000 km de, lastikleri kabak, yakın zamanda Piranha marka R tipi oto teyp taktırmış,Arkadaş 14.750 istiyordu.Uzun pazarlık sonucu 14000 e çektim.Fakat bir sorun var kliması bozuk, bu klimayı tamir ettimek için ne kadar alırlar ?Sizce bu fiyata göre nasıl bir araç?

Hayırlı olsun ama Marea gibi bir aracın yanında süper yanlış bir tercih olduğunu söylemekten asla sıkılmayacağım.

-Yakıt sizin için ne derece önemli ki 0.4 litre fazla gözünüzü bu kadar korkuttu? Corolla'nın karma yakıt tüketimi 7.3 litre, Marea'nın ki 7.7 litre.

-Bunu ise kimden duydunuz bilemiyorum ama külliyen yalan. Marea'nın ön koltuk konforu da, arka koltuk konforu da Corolla'dan net daha iyi seviyede. Koltuk yapısı da, dolgusu da daha başarılı.

-Bunu söyleyen usta hayatında Şahin'den ya da Broadway'den başka araçla ilgilenmemiş olmalı herhalde. Aksi halde tamamen sallamış. Öyle bir şey yok.

-Corolla'nın halk arasındaki şişirme imajının kaynağpı da işte tam bu. 20004-2005 model Marea yerine 98 model Corolla alarak daha sorunsuz olmasını beklemek nasıl bir mantık bunu çözemedim gitti. Size özel konuşmuyorum, türk halkının genel sorunu bu.

Şu iç mekan fotoğrafına bir bakın allah aşkına.
     ...

Bu kadar para verip havalandırma kontrolünü sağa sola kol çekerek yapmak ne kadar mantıklı yani? Cidden şaşırtıcı.

Bir yanda ise böyle derli toplu ve çok daha modern bir kokpite sahip arabanının sahibi olmak var.
     ...

Kardeş sen senden Allah razı olsun senin sayende bu son yazdıkların ve açtığın inceleme ile son anda corolla dan vazgeçtim ve Fiat Marea 2004 Model 1.6 16V Liberty aldım.140.000 km de ,Beyaz renk, Klimalı , Abs li , elektrikli cam, tüplü,alaşım jant ,merkezi kilit, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon özelliklerinde 12500 tl ye bugün aldım.Arkadaş biraz aceleye getirdin dedi ama bu fiyata bi daha bulamam diye aldım.Şimdilik bi sorunu yok.Ama ön koltuğu kendime göre ayarladığımda arka koltuk gerçekten çok konforsuz oluyor.Belki de daha önce taunus kullandığım için ban aböyle geliyor çünkü onun iç hacmi çok genişti ama çokta umrumda değil nasıl olsa arabayı ben süreceğim.Arkada oturan düşünsün.

bedava almıssın internette 15,000 den aşşağıya yok.

bende heveslendim mareaya benim accenti satıpda bunlardan mı alsam diyorum.

bi süre kullan bakalım + ları ve -leri neymiş konuşuruz gene.

hayırlı olsun tekrar.

• Ustaya götürmedim.Satıcı herhangi bir sorunu yok dedi inşallah doğrudur.Fakat anladığımız kadarıyla arkadaşla baktık.Test sürüşü yaptık.Abi araç satılınca biraz üzüldü, ihtiyaçtan sattı sanırım.Bu arada hayırlı olsun mesajı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.