Şimdi Ara

... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
14.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aracı ustaya göstermeden almayın.

Klima ve abs çalışıyor mu, rölantide dalgalanma var mı, çalışmayan donanım var mı bunları araştırın.

Aracın boya ve değişen duırumunu kontrol ettirin. Boyalı olmasında sıkıntı yok ama değişen varsa kazanın büyüklüğünü araştırın. Şaside, ön panelde ve direklerde oynama var mı yok mu ustaya gösterip öğrenin.

5664'den plaka kontrolü yapıp son muayenedeki kilometresini öğrenin.

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: Solarkk
    Toyota Corolla ' da kara kıldım arkadaşlar nedeni ise;
    -Yakıt benim için önemli
    -Konfor benim için önemli ,Marea da arka koltukta oturmak işkence gibi
    -Marea nın parçaları uç noktalardaymış bu yüzden parça parasından çok işçilik parası tutuyormuş(Bir usta söyledi.)
    -Ve corolla nın marea ya göre daha sorunsuz olması
    nedenleriyle corolla yı seçtim.
    Ve bir araç buldum 98 Model GLi açık yeşil renk,klimalı , abs li,elektrikli camlar, tüplü ( Tüpü biraz küçük ama iş görür heralde), 167.000 km de, lastikleri kabak, yakın zamanda Piranha marka R tipi oto teyp taktırmış,Arkadaş 14.750 istiyordu.Uzun pazarlık sonucu 14000 e çektim.Fakat bir sorun var kliması bozuk, bu klimayı tamir ettimek için ne kadar alırlar ?Sizce bu fiyata göre nasıl bir araç?

Hayırlı olsun ama Marea gibi bir aracın yanında süper yanlış bir tercih olduğunu söylemekten asla sıkılmayacağım.

-Yakıt sizin için ne derece önemli ki 0.4 litre fazla gözünüzü bu kadar korkuttu? Corolla'nın karma yakıt tüketimi 7.3 litre, Marea'nın ki 7.7 litre.

-Bunu ise kimden duydunuz bilemiyorum ama külliyen yalan. Marea'nın ön koltuk konforu da, arka koltuk konforu da Corolla'dan net daha iyi seviyede. Koltuk yapısı da, dolgusu da daha başarılı.

-Bunu söyleyen usta hayatında Şahin'den ya da Broadway'den başka araçla ilgilenmemiş olmalı herhalde. Aksi halde tamamen sallamış. Öyle bir şey yok.

-Corolla'nın halk arasındaki şişirme imajının kaynağpı da işte tam bu. 20004-2005 model Marea yerine 98 model Corolla alarak daha sorunsuz olmasını beklemek nasıl bir mantık bunu çözemedim gitti. Size özel konuşmuyorum, türk halkının genel sorunu bu.

Şu iç mekan fotoğrafına bir bakın allah aşkına.
     ...

Bu kadar para verip havalandırma kontrolünü sağa sola kol çekerek yapmak ne kadar mantıklı yani? Cidden şaşırtıcı.

Bir yanda ise böyle derli toplu ve çok daha modern bir kokpite sahip arabanının sahibi olmak var.
     ...

utku nun söylediklerine 100 de 100 katılıyorum ve ekliyorum iki arabanın kapısını açın ve kapatın gelen ses size herşeyi anlatır;

toyota kapı sesi : trakkk iki sert cismin birbirine vurduğunda çıkan ses (ör: samanlık kapısı)

marea : blobb mercedes kapı sesine yakın

koltuk muhabbetide gerçekten çok komik hele de arka koltuk yaww torosun koltuğu bile daha yumuşak ve dolgulu
    Sırrını herkesle paylaşırsan rezil olursun

• Ustaya göstermeden nasıl araç alabiliyorsunuz anlayamadim. Para loto toto vs biyerden mi geldi?
  • Aracı ustaya götürmeden almıştım ama satıcıya rica edip notere gitmeden ustaya gittik usta inceledi silgeçlerde bir kablo kopukmuş sadece ufak bişi dedi 20 tl aldı.Sonra noter işlemlerini yaptık.Araç şu an benim üzerime.Kısaca hiç bir problemi yok şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil...sariiii-stilooooo.../detay/ türkiyede ilk çıktığınde fiyatı fazla geldiğinden 2011 modeli black motion modeli 70000 tl olan aracın 4 kaplısını 17 diye alırsınız ,sky window ki öylee böyle değil tavan komple açılır kademeli olarak cam dır,abs,abd,asr,esp,yağmur far sensör.cruze konntrol,bix enon far,4cam otomatik, dijital aos sitemlei klima,6 ileri ,servotronic direksiyon,soğutucu torpido,park sensörü,8 hava yastığı kademeli açılır yolcu olmayan tarflkar patlamaz ,kumndadan açılına sky ve tüm camlar,4 dis k fren sistemi ,12 sene paslanmazlık garntisi ,daha sayamayacığım bir sürü özellik ilgileneler stilo yazsın sonrada yazdıkları arçlarlar karşılaştırsın.iyiki tutlmadı maelsef hala fiatla tofaşı karıştıran çok iyi ki varlar yoksa 2, elinde bu fiyatlarla bu donanımda bir araça zor binerdik.bugün bu rsa fiyat fabrikasında peguto biper,citron nemo 2013 yılındada opel için araba yapılıp yalnızca arması basılıyor .siz marka sevdalıları bu gün stilo kendi firması olan alfa romeo fabrikasında üretilmektedir.tıpkı creysler ,lancia ferrari fiyatın değişik ülkelerdeki fabrikalrında üretildiği gibi ,stilonun içindeki klima dünyadaki çoğu otomobilgibi boşh markadır ,fren ve enjektör sistemi dahil,elktrik aksamı mercedesimde kullnadığı italyan magnetti marellidir ,hala burada 15 yıllık arçlara 18000 -15000 tl vermeyi düşünen arkadaşlar bu kadr marka bağımlısı olmayın global dünya bunları çok dan aştı çok üst seviyedki markalr hariç ,paranız ile en yüksek en donanımlı araçları almaya çalışın çünkü keyfi böyle çıkıyor .biniciy seniz eğer tutlmayan bazı markalrın bazı modellerine bakın derim .
    Müstehaktır ona her türlü zillet

• Bence de doğru seçim yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun.
    Bu arada ne efsane kasaymış arkadaş ciddi ciddi 90 küsur model araca 15 bin lira bağlayacak adamlar var şu ülkede. Sonra bu 2. el niye böyle diyoruz...

• arabayı yeni yeni aldığım dönemlerden bir fotoğraf ekliyim boğa gibidir marea motor konusunda şuan kullandığım borayı yer bitirir..

3ten 2 ye çeker gaza köklerdim 4000 4500 e kadar asılırdım.. corollaylada yan yana geldiğinde bile farkı görürsün

bana büyük kıyakları oldu bu aletin

...

• quote:

Fiat Marea'da ABS, EBD, Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, otomatik klima, polen filtresi, yangın önleme sistemi, far yükseklik ayarı, immobilizier, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ön ve arka kol dayama, arka koltuk havalandırması gibi güzel donanımlar var.

Eğer Exclusive donanımlı alırsanız ekstra olarak;

-polieliptik(mercekli) far, elektrikli arka camlar, elektrikli sürücü koltuğu, ön sis farı, direksiyondan kumandalı teyp vs.. bir kaç tane daha ekstra donanım var.

Yani 15.000 liraya alabileceğiniz Corolla, Marea'nın yanında araba değil.

Marea hakkında detaylı bilgi istiyorsanız konumu inceleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56995123/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Görüntüsü bile daha kaliteli değil mi sizce?

...

Hocam bu foto gürün yolunda yokuştaki çeşmede mi çekildi?Şu turuncu tuvaletin olduğu

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hocam bu foto gürün yolunda yokuştaki çeşmede mi çekildi?Şu turuncu tuvaletin olduğu

Şurası. Yağdonduran geçidi

...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Şurası. Yağdonduran geçidi

...

Bende diyordum çok değişik bi ismi vardı oranın :D Suyu buz gibidir ama canım çekti

• bizim eski araba motoru yemiştik triger koptu yaklaşık 3bin gitti parçası mübarek altın kadar kıymetli ondan sonrada babam 1dk durdurmadı,ama o paraya alınabilecek en konforlu araç

• Geçmiş olsun hocam bizde bravo vardı motor stop edip duruyordu surekli masraf yaptık biturlu çözemedik satıp kurtulduk sonunda. Lpg ile ilgili sıkıntısı var marea motorlarının. Tek iyi yanı 1993 model tempra parçaları da uyuyor parça fiyatları düşük bu nedenle.

Orijinalden alıntı: atnakol712

Geçmiş olsun hocam bizde bravo vardı motor stop edip duruyordu surekli masraf yaptık biturlu çözemedik satıp kurtulduk sonunda. Lpg ile ilgili sıkıntısı var marea motorlarının. Tek iyi yanı 1993 model tempra parçaları da uyuyor parça fiyatları düşük bu nedenle.

bizimde çok yakıyordu lpg taktırdık motor teklemeye başladı trigeri sıyırdıktan sonra işler şaştı bence benzinle binilirse sorun yaratmaz ama yaktığı kadarda gitmiyor 1,6 ları hantal biraz

• Bende yaklaşık 1 aydan beri 15-19 arası araba arıyorum fakat araba düşmeyince düşmüyor.
    fakat kendime arabalar belirledim.
    1-Fiat ALBEA
    2-Fiat PALİO
    3-Hundaı ACCENT
    Bunlara bakıyorum piyasası iyi parçası bol işçiliği ucuz.
    Sizlerinde önereceğiniz araba varsa bakarız.
    HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.