Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 24 Aralık 2016; 8:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • geçmiş olsun üstüne bi soguk su iç

10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • Adam belki sex shopa gidemiyor utancından bırak denesin ?

Orijinalden alıntı: Billy Ray

benim bi arkadaşım var dhliler. Eskiden kavgalı olduğum şimdi barıştığım. Her neyse bugün bize geldi. Bilgisayarda takılırız falan diye. Sonra bunun gözü odamdaki bereket filine kaydı. Ne güzel bi fil falan dedi. Bende ne yapcan fili falan dedim her neyse.
    Sonra arkadaş ayakkabısını giyiyor gidecekken bir sn dedi içeri gitti geri geldi sonra da çıktı gitti. Biraz önce baktım o bereket fili yok. Arkadaş dedik böyle bi küçük şeyi çaldı. O fili ne yapcak onu da bilmiom.Tamam maddi değeri önemsiz fakat çalması mı lazımdı.
    Asla csb değildir ne yapmam lazım.

yedisini birden nasıl çalmış.en büyüğünü mü götürmüş...

• Karpuz çalmamış iyi ki.

• quote:

Çok arkadaşım yok bir kaç arkadaşım var onlarda arkadaş denirse cafeye giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar çağırmazlar kendi evlerinde buluşurlar çağırmazlar.Takılcak yer lazım olur hemen bizim eve haberde vermezler hemen gelirler.Asosyalim diye katlanıyordum sosyalleşme olur belki diye ama adamların sosyal ortama soktukları yok beni işleri düşünce akıllarını geliyorum.Özellikle bir tanesi masanın üstünde bozuk para görür yol parası yapıcam der atlar.Daha önce tam sınav öncesi kitabımı çaldı bu emin olamadım onun aldığından birşey demedim.Geçen geldiler dolabı karıştırıyor adam dondurma gördü yiyelim mi dedi yeme dedim ben görmeden almış tuvalette gizlice yemiş.Karnımız açıktı yemek yapalım diyorlar olmaz dedim biz yapalım diyorlar hayır diyorum çünkü ben olacağı biliyorum tencere bulamadık tuz bulamadık yağ bulamadık derken bana yaptırıcaklar döke saça yiyecekler.Sonra bunları gönderdim evden ben bakmazken hızlıca çıktılar arkalarından kapıyı açtım birşey aldılar gibi geldi çünkü sonra fark ettim karpuz yok kesinlikle onun aldığını düşünüyorum emin olmadığımdan birşey demedim ama yinede bu adamları bir daha eve almam bu nedir böyle resmen şerefsizlik fakir olsa birşey demem giydiği gömlek 100 lira karpuz çalıyor.
    Karpuzda değilim adamın şerefsizliği üzüyor beni bu adamın huyu böyle geçen başka bir arkadaşın evindeyiz bana diyor onlar senden alıyor sende al çekmeçeleri karıştırıyor gizlikce ulan ne şerefsizliktir bu böyle be insaf çalmayı bırak birde arkadaşından çalarmı be adam hırsızlıkla geçimini sağlasa adam yine arkadaşından çalmaz. özet:şerefsiz arkadaşlarım var evimden karpuz çalacak kadar bir daha eve almıcam içimi rahatlatmak için yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: xenoophobe

bereket heykeli

http://inciswf.com/tovbelerolsunyarabbiibretlikpaylasim.swf

bu hangi film ?

zaman içinde yapa yapa ,en iyisini öğrendim...
  • Aklıma karpuz geldi sesli gülmüştüm

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.