Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 24 Ocak 2012; 21:52:02 >

• Benim durum çook başka yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • Yazdığın ilk kısımlar benim içinde geçerli ama artık aşk varmı bilmiyorum sanırım başkasına aşık oldum yazdığın pek çok şeyi yaşadım ama terkde edemiyorum
  • Pasam boyle seylerle olmazki zaten 1.5 yillik sevgilin bunlari biliyodur yaziyla anlamaz belki usenir bile daha sert duruslar yapman lazim mesafe koy mesela arama hic o aradin guzelce konus tartismalara polemiklere girme hep eglen eglendr o cagrsn bulusmalara mesela sen degil vazgecilmez olmadigini ve senin onsuz olabilecegini hissettir ki kaybetme korkusu olsun kivams gelincede al karsina
    -bak xxx ben senden sunlari sunlari istiyorum artik anlayisli olalim ortak kararlar verelim saygi duyalim vsvs bn cablalarim seninde cabaliyicagini biliyorum gibi cumleler kurki haksiz cikartmamaya calissin seni en guzeli bu

Daha Fazla Göster
  • hepsini okumadım ama gözattım yazı güzele benziyor.bunu yazdıysan ondan hoşlanıyorsundur kızda bunu anlayacaktır.anlamıyorsa seni sevmeme ihtimali olabilir.

Orijinalden alıntı: Esculope

quote:

Orijinalden alıntı: extácy

Yazdığın ilk kısımlar benim içinde geçerli ama artık aşk varmı bilmiyorum sanırım başkasına aşık oldum yazdığın pek çok şeyi yaşadım ama terkde edemiyorum

Ne onla, ne de onsuz oluyor işte aşkın soktuğu çıkmazlardan biri de bu...

...

/>

quote:

quote:

quote:

Yazdığın ilk kısımlar benim içinde geçerli ama artık aşk varmı bilmiyorum sanırım başkasına aşık oldum yazdığın pek çok şeyi yaşadım ama terkde edemiyorum

Ne onla, ne de onsuz oluyor işte aşkın soktuğu çıkmazlardan biri de bu...

...

/>

Sigaram bitti açık dükkanda bulmak imkansız burda, şu şarkıyı dinleyip o kadar sigara içmek geliyorki şu an içimden...

sigara kesmez beni lan ne biçim adamım hoşlandığım kız sevgilimin arkadaşı

• Ne onunla ne onsuz diyosun ya, emin ol onla yapamıyosan onsuz yapabilirsin. Ha o senden sonra kıçı kırık bi herife gittiğinde 2 hafta kadar bi süre mal olacaksın orası ayrı mesele, ama 2. haftanın sonunda atlatıyosun patron.

Olmuyorsa zorlama, takıntı yapar.

"Nerede o eski Donanımhaber"
  • Ayni sorun bnim kizdada var anlamiyor arkadas yanlis diyiorum istemiyorum diyorum yapiyor bende engel olmaya calisiorm bu sefer dahada cikmaza giriyor ben sevglmle otrdm konstm herseyi sart kostk pesn pesn isteklerimizi soyledik saygi ve anlayisli bi sekilde yurutmeye basladik soyle yapabilirsin yanlis yapma konusuna gelince
    -canim bunu yapman beni cok rhaatsiz ediyo yanls oldgunu dusunuyorum sana illa yapma yapmicaksin demiyorum ama en azindan dusun bunu yaparken vsvs gibi anlayisli bi profl ciz cokda ustune gitme geri cek kendini halledersin

• sen kizin gozunde cok dusmussun. aglayan aci ceken kucuk emrah moduna girmissin.
    kizlar guclu, kendine guvenen erkeklerden hoslanir.
    senin bu yazdiklarina uzulur fakat ilk firsatta kendini mutlu hissettirecek birine kacar. o kiz evlenince sen onu uzeceksin zannedecek, senden daha guclu kariyerli birini arayacak

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Ayni sorun bnim kizdada var anlamiyor arkadas yanlis diyiorum istemiyorum diyorum yapiyor bende engel olmaya calisiorm bu sefer dahada cikmaza giriyor ben sevglmle otrdm konstm herseyi sart kostk pesn pesn isteklerimizi soyledik saygi ve anlayisli bi sekilde yurutmeye basladik soyle yapabilirsin yanlis yapma konusuna gelince
    -canim bunu yapman beni cok rhaatsiz ediyo yanls oldgunu dusunuyorum sana illa yapma yapmicaksin demiyorum ama en azindan dusun bunu yaparken vsvs gibi anlayisli bi profl ciz cokda ustune gitme geri cek kendini halledersin

+1 +1 +1 ...

mesela bizimkinin final dönemi var. iyi geceler ben yatıyorum dedi.. bende dedim ki nedir bu soğukluk. bu nasıl iyi dileklerde bulunmaktır. ama yarınki en zor dersten sınava gireceksin onun sitresine veriyorum dedim. mesaj attı özür diledi

fazla üstüne gitme kızın ama birazda sert olmalısın bana göre. yani ayarını bileceksin. ne bir gram yukarı ne bir gram aşağı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Ayni sorun bnim kizdada var anlamiyor arkadas yanlis diyiorum istemiyorum diyorum yapiyor bende engel olmaya calisiorm bu sefer dahada cikmaza giriyor ben sevglmle otrdm konstm herseyi sart kostk pesn pesn isteklerimizi soyledik saygi ve anlayisli bi sekilde yurutmeye basladik soyle yapabilirsin yanlis yapma konusuna gelince

+1 +1 +1 ...

mesela bizimkinin final dönemi var. iyi geceler ben yatıyorum dedi.. bende dedim ki nedir bu soğukluk. bu nasıl iyi dileklerde bulunmaktır. ama yarınki en zor dersten sınava gireceksin onun sitresine veriyorum dedim. mesaj attı özür diledi

fazla üstüne gitme kızın ama birazda sert olmalısın bana göre. yani ayarını bileceksin. ne bir gram yukarı ne bir gram aşağı

Öyleyim tabiki sertliği de yumuşaklığıda yerine göre ama şu sorun var.
    Bana göre özür dilemesi birşeyi değiştirmiyor. O davranışı yapabilmişse insan bir kere, özür dilemesi beni hafifletmiyor. Bana geçiştirmek için gibi geliyor.

şimdi şöyle düşün bak. ben dedim ya nedir bu soğukluk diye. bunun üstüne canımlı cicimli şeyler yazıp oldu mu dese daha mı iyi? benim mesajımdan sonra gene aynı tavrı takındı. bence böyle olması daha iyi. aşkım birtanem herkülüm sana da iyi geceler öptüm demesi geçiştirmedir asıl benim için

• Msjm blnsn yarın bakayım konuya..
  • Benimde 3-4 aylık bir ilişkim var.Bu aralar kız arkadaşım sorunlar yaşıyor.Dedesi rahatsızlanmış ve annesi çok üzülmüş tabi kendi de üstüne bir de sınavlar falan birde üstüne ben yanlış bir hareket yapınca aramız baya soğudu ancak aramızın soğumasının sebebi o hareketimden dolayı olcağını sanmıyorum.Fakat bu sorunu yaşadığından beri ne mesaj atar ne de buluşmak ister oldu.Hiç konuşmuyoruz.Bende üzerine gidip mesaj atmak istemiyorum.Bana benden soğumuş gibi geldiğini hissediyorum.Biraz endişeleniyorum bu konuda ve ona nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.Onunla konuşup tekrar aramızı ısıtmaya çalışmam mı gerekir yoksa düzelmesini mi beklemeliyim?Fazla alttan almak istemiyorum kaprisli bir kız çünkü.Bu zamana kadarda hep otoriter davrandım.Sizce ne yapıyım arkadaşlar, onunla konuşuyum mu bekliyim?Konuşursam ne söyliyim?

kıza ne istiyorsan onu yapalım derdin ayrılıksa şimdi bitsin demişsin de kız yazıyı okuduktan sonra hele ki sevgililer gününde istesede ayrılamaz. Cidden derdin onun istediğini yapmak iş bitecekse uzatmadan bitrmekse başka bi gün yap ve cevabı biraz düşünüp vermesini iste. ha derdin ayrılmama konusunda ikna ise aynen devam
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.