Şimdi Ara

Türk Telekom’daki krize devlet müdahalesi gelebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnşallah batar

  • adamlar zengin oldu cukkayı doldurdu. Sizin paranızla yapılan altyapıyı bedavaya alıp kazığı da attılar. Batarsa ancak size batar, başka bişey olmaz. Adamların paraları koyacak yeri kalmadı.

  • Batınnnnnnnnnn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikisi yapılandırsınlar borcu, eklesinler adslye, telefona, elektriğe, doğal gaza, suya "Ogeri El birliğiyle Kurtaralım Yazık Fakirlere" vergisini, ödeyelim tıpış tıpışşşşşşş

  • Hani sıfır sıkıntı diye açıklama yapmışlardı?
    Şimdi haklarında yalan beyan yüzünden işlem yapılmalı bence.
  • Bu işte bir tezatlık var
    Sen koskoca ülkede tekel ol
    Bir de üzerine fahiş fiyatlar ekle
    Resmi yollarla milleti dolandır..
    "Sonrada kredi ödeyemiyoruz" de.
    Ne yaptınız lan o paraları!
    Diyecek yetkili çıkmaz tabi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarsa güzel olur... Sayelerinde adsl ile tanıştığım 2006 yılından beridir sinir sahibiyim. Adam gibi yapacaklar bulunur elbet.
  • Müşterilere sunduğu günlük faaliyetlerde sorun yaratmayacakmış! 1 buçuk ay oldu defalarca başvurduk defalarca aradık şikayet ettik hala internet bağlanmasını bekliyoruz.

  • 2016 yılında ankaranın merkez ilçelerinden birinde 4 mbit interneti ıkına sıkına veren bir firmadır telekom.Satın alındıktan sonra sıfır yatırımla zamanında kurulan eski ve köhne altyapıyı millete fahiş fiyatlarla satarak çoook kaymağını yediler.

  • Bakıyorumda türk telekomdan kimse memnun değil ve kullanıcılar hep mağdur. Ama senelerdir bütün bunlara kulağını tıkayan bir hükumet ile karşı karşıyayız. "Özel sektör kardeşim ne yapabilir devlet" diyenler çıkabilir ama onlarda s***lerinin gayet farkındalar aslında. işin komik tarafı, devletin bu konularda yaptırımı olamayacağını zannediyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 1 Kasım 2016; 12:16:48 >
  • Müdahale şart, hatta bence geri alınmalı, Telekom ulusal güvenlik yönünden milli olmalı, dunyadaki gelişmeler göz önüne alınınca Arap Telekomun yatırım yapmadigi ortada,ve Tekel olmanın avantajıyla bizleri soyuyor. Bir de Akn/Akk denilen bir sistemi bize adilmis gibi göstererek yanıltıyor, bu sayede yatırım yapma ihtiyacı duymadan kasasını doldurmuş oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 1 Kasım 2016; 13:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: premiumbeyin

    Bu işte bir tezatlık var
    Sen koskoca ülkede tekel ol
    Bir de üzerine fahiş fiyatlar ekle
    Resmi yollarla milleti dolandır..
    "Sonrada kredi ödeyemiyoruz" de.
    Ne yaptınız lan o paraları!
    Diyecek yetkili çıkmaz tabi..

    Oger hariri ailesinin Telekom şirketi ayağı, adamlarin diğer şirketleri petrol fiyatlarından dolayi zarar edince burayı boşaltmiş olabilirler. Basında zarar ettikleri yönünde baya haber çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sattılar telekomun gayrımenkullerini bu şerefsizler..
  • Bu kadar bedduaya bu zamana kadar dayanmaları bile mucize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonlar insanın ahını alıyorlar ne olacak ki? Bu zamana kadar batmadıklarına dua etsinler.

    Sahtekar dolandırıcılığın kurumsal hali Turk Telekom.
  • bizim 150bin kişilik ilçede yeni bir internet dağıtıcısı açıldı tamda türktelekomun karşısına merkezi sistemden ortak kullanılıyor internet çatıya anten bağlanılarak.belki sizin oralardada vardır benzerleri.
    şimdi AKK yok,kota yok ve 10 mbps(min 6bps ortalama 8mbps) hız sizce kaç para olabilir ? aylık 30tl ödüyorum bu tür internet dağıtıcalrı umarım daha çok artar ve TT ye muhtaç kalmayız.
  • inşallah batar, yıl 2016 şehrin ortasında alt yapı yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar buram buram bilgisizlik, okuduğunu anlamama ve okuduğunu yanlış anlama akıyor. Beyler Türk Telekom batmıyor, durumun Türk Telekom'la da alakası yok, Türk Telekom'da hisse sahibi olan Oger Telekom'un borçlarını ödeyememesi söz konusu. Bu da DOĞRUDAN Türk Telekom'u ALAKADAR ETMEZ, ha velev ki etti, yine de bir şey olmayacak demiş cumhurbaşkanlığı yetkilileri ve basbakan, devletin hissesi olduğu için, bu hisselerin değeri düşmemesi için Türk Telekom'a HİÇBİR ŞEY olmaz. Boşuna heveslenmeyin yani, BATMAZ. Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye bir atasözü var teşbihte hata olmasın sizinki de o hesap. Umarım bu mesaji da anlamayan çıkmaz haberi anlamadıkları gibi. Bu arada haberin başlığında içeriği yansıtmayan ve yanlış anlamalara yol açan bir cümle kullanılmış, kasıtlı mi tercih ediliyor bilmiyorum ama Türk Telekom'da herhangi bir kriz gözükmüyor. Başlığı görüp balıklama atlanmamasi gerekiyor.

    İlk etapta bunları yazdktan sonra gelelim ikinci kısıma yani şu batması meselesi, bazılarının çok istediği batma gibi bir durum gerçekleşirse olacak olanları bir düşünelim isterseniz:

    1)Türk Teleko'un 38000 çalışanı var, bu 38 000 kişi işssiz kalır. Bunları aileleriyle birlikte düşünürsek en az 150 bin kişi doğrudan ve çok ciddi bir zarara uğrar. Türk Telekomun iş verdiği, hizmet satın aldığı diğer firmaları veya işletmeleri de düşünürsek bu sayının ne kadar artacağını takdir edersiniz.

    2)İnterneti kullanan Türkiyedeki bütün devlet kurumları, borsa, gümrük kapıları, havaalanları, bankalar, ATM'Ler, bütün fabrikalar, otobüs firmaları, sunucusu ülke içinde olan internet siteleri, interneti kullanan bütün ticari işletmeler ve onların pos cihazları, 3G ve 4G internet hizmetleri, mobil ve sabit hat telefon görüşmeleri, IP TV ve kablo tv hizmetleri, adsl ve fiber internet hizmetleri Türk Telekom'un altyapısını kullandıkları için DURUR ve İŞLEMEZ HALE GELİR. 80 milyon insan geri dönüşü olmayan zararlara uğrar. Ülke karanlığa gömülür, hayat felç olur, kendi içimizde ve dünyayla olan bağlantımız kopar. Marketten tabiri caizse ekmek bile alamazsın çünkü yazarkasa çalışmaz.

    3)Türkiyedeki bu durumun uluslararası yansımaları olur, ülkemizin dahil olduğu uluslararası ticaret büyük zarar görür ve türk telekom international şirketinden yurtdışında hizmet alanlar zarar görür. Türk Telekom türkiyenin en değerli telekominikasyon markası olduğu için batmasının oluşturacağı kötü imaj da ülkenin hanesine eksi olarak yazılır.

    Maddeler daha da detaylandırılabilir ama şu sonuçları okuduktan sonra biraz düşünüp yazın şu yazdıklarınızı. Türk Telekom bu ülkenin en önemli ve en değerli kurumlarından biri. Bunu akıldan çıkarmamak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 1 Kasım 2016; 18:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukans3131

    ne olursa olsun
    türk telekom da bir gün batacak
    aslında istesek batırırız
    herkesin tt den başka alternatifi olsaydı bu iş kolaydı ama işte
    ama hep dediğim gibi
    you'll f*cking pay türktelekom you'll f*cking pay

    Mesajımın biraz önce yazdığım ikinci kısmı özellikle sizin gibi mantıksız, düşüncesiz ve cahilce yorumlar yazanları ilgilendiriyor.
  • Yapilacak calismayi ben size soyleyeyim 50gb kota 25 e dusurulur, 50 gb ile arasina 15 lira koyulsa borc odenir, ahanda buraya yaziyorum fiyatlara zam yolda.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.