Şimdi Ara

Türk Telekom’daki krize devlet müdahalesi gelebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birileri içini boşaltmış çok belli. Sürekli olarak milleti devlet destekli kaziklayan firmanın zarar etmesi çok mantiksiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnız bu firma batarsa gene bunun hesabı halka kesilmeyecek mi ?

  • Batma söz konusu değil.Dedikodulara itibar etmeyiniz el birliği ile döşemeye devam ediyoruz:D Yani fiberi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam yapacaklardir, yol yapiyorlar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar garanti para kazanan bir firma nasıl zarar eder akıl almıyor , bu arada yiğit bulut'ta yönetim kurulunda klavuz misali :D
    Olan yine vatandaşa olacak
  • Bedavaya aldıkları Türk Telekom'u bu hale getirenler utansın.
  • Telekom batmaz. Resmen altın yumurtlayan tavuk. Ama %55 hissesine sahip olan Oger zor durumda olduğundan telekomu elden çıkarmak istiyor olabilir.
  • Malum kesim diyordu neden ozellistirdiniz hulooogg, aha gordunmu ellam. Ozel bile batiyorsa, sen bide devletin islettigini dusun..



    Vergim nereye gidiyo hulooogg, aha buraya gidecekti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKN li internet kullanmazsan batarsın işte böyle
  • Suriyeli demeyin bana 25 milyar dolardan fazla para harcamışız bunlara ... O para Türkiyenin içine harcansa işsizlik büyük oranda azalır . Gerginlikler azalır , insanların yüzü güler cepleri para görür evlerine yemek götürürler . Daha çok çalışan insan olur ülkenin büyümesi artar . Her türlü yarar sağlanır ama yok işte 50 bin İŞİTliden kaçtılar bizim ülkeye sığındılar 5 m2 alanda 100 binden fazla bebek yapmışlar .

    Tabi adamların gitme gibi bir düşüncesi yok zaten çok zengin bir ülkeyiz ve yeterince karışık değil içimiz birde suriyeliler gelsin dedik ...

  • Öger yani hariri ailesi malasef battı batmasının sebebi ise şirketin türkiye dışındaki yanlış yatırımları zaten telekomun karı olduğu gibi ögerin farklı şirketlerine aktarılıyor firma zaten refinansöan yaptı yakın zamanda onu bile ödeyemedi ya hisseleri satacaklar yada devlete iade edecekler ancak akp hükümeti araplardan geri almaz el koyar gibi bir izlenim olcağı için muhtemelen gene kısa vadeli bir peşkeş çekilecek sonra hisseler el değiştirecek konunun özeti bu

    Canım kurumun resmen içine etti araplar

  • çok ah aldılar bence bu durumu ve daha kötüsünü hak ettiler.

  • Bu işin sonunda telekomu alan firmadan devlet fahiş fiyata kurumu geri alacak. Adamların tüm zararı karşılanacak devletin 3 liralık kurumu 10 liraya geri alıp tekrar 5 liraya satmasına şahit olacaksınız.
    Yok batıyorlarmış falan bunlar mahalle bakkalı değil. Arkaları ve siyasilerle ilişkileri sağlamdır.
  • 2006 yılında Turk Telekom özelleştirildiğinde Turk Telekom'un net kârı 3.242.398.585 idi. Yani 3 milyar ₺'den fazla ve dolar kuru 2006 yılında 1,35 ₺ idi.

    3 milyar ₺ senelik net karı olan bir şirket 2006 yılında dolar 1,35 iken 20 seneliği 6,6 milyar dolara özelleştirildi.

    Turk Telekom'un 2014 yılı net karı 2,5 milyar Türk Lirası dolar kuru 2,20 ₺

    2015 yılı net karı ise 1,3 milyar Türk lirası dolar kuru 2,9 ₺

    6,6 milyar dolara 21 yıllığına özelleştirilen şirketi, 11 yıllığına 4,7 milyar dolara kimseye veremezsin. Ki dolar kuru iki buçuk kat artmış ve senelik net karı yarıyarı düşmüşken.
  • Devlet el koymalı ve adil bir şekilde ihale ile farklı bir şirkete devredilmesi uygun olur ek olarak ismi değişmeli Türk gibi yüce bir isim kullanılması beni üzüyor böyle saçma bir firmada

  • Araplar beter olun kansızlar. Rahat bırakın şu Türk firmasını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplum bilinçlenmedikçe aynı tas aynı hamam devam edecektir, sahibi kim olursa olsun. Mantıklı düşünün, tıkır tıkır işlemekte olan sistemi bozup neden zarar etsin ki firma? AKK'nin ne olduğunu sen biliyosun ben biliyorum. Gidin internet kullanan esnafa sorun "AKK uygulamasından rahatsız mısınız" diye. Adam dediğinizi anlamaz ilk olarak, olayı açıkladığınızda "Ya ben halimden memnunum aylık 50 liraya sınırsız internet kullanıyorum hızla mızla işim olmaz" der. Biz halk olarak yatkınız bu kalıpta düşüncelere. Şimdi bu esnaf abimiz de haklı kendince. Bundan on yıl öncesine kadar günde 8 saat limitli, 4-6 Gb kotalı tarifeler vardı, hem de fahiş fiyatlara. Bu adam bu günleri görmüş, şimdi saat sınırı olmaksızın internetini kullanıyor. Ona göre hava hoş. Türkiye'deki bu vahşi sistemin değişmesi için bu gibi abi ablalarımızın bilinçlendirilmesi gerekiyor. Sadece AKK konusunda değil, toplum olarak hak ve sorumluluklarımızın bilincinde olursak, refah seviyemizde buna bağlı olarak yükselir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • %50 hisseyi diger isslere satsınlar. Tt nin tekeli ortadan kalkar. Mis mibi olur.

  • 10 yıl boyunca santrale uzak bahanesi ile 3 mbit internete binlerce lira para verdim. Benim gibi milyonlarca insan da aynı şekilde para ödedi ve buna rağmen bu firma batıyorsa kapıyı kilitleyip çıksınlar zaten.

  • Yıllardır borç konusu gündeme gelmeyen,karının büyük kısmını hissedarlara dağıtıp alt yapı yatırımını minimum da tuttuğu söylenen Türk Telekom ne hikmetse akk ile ilgili değişikliklerin konuşulmaya başladığı dönemde aniden borç batağına düşüyor.
    aba altından sopa?
    Sefasını sürdük cefasini yeni sahibi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.