Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murats123

    arkadaşlar xp ye bir şey oldu diyelim ki benim başıma delde geldi çünkü hddyi patisyon magicle 2ye böldüm ctrlf12 çalışmadı derken göçtü ve orjinal windows gitti bastım formatı mecburen toshibada aynısı oulrsa neyapacağız peki?

    Kutudan ürün kurtarma cd si çıkıyor, HDD 50, 50 bölünmüş C de XP ve sürücüler kurulu geliyor D boş
  • arkadaşlar slm

    acaba bu cihaza 667 mhz ram takan var mı?
    ben ram upgrade i yapacam ve eğer destekliyosa 2x1 gb ram takmak istiyorum.
    toshibanın teknik servisi 533 mhz rami desteklediğini sölüyo
    ama cihazın anakartı 667 mhz
    nası olabilir ya böle bişi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor -- 17 Kasım 2006; 20:03:40 >
  • Şu an satılan laptopların çoğunda ram'ler 533 mhz dir,anakart 667 mhz olsa bile. anakart 667 olabilir ama ramler 533te çalışır, eğlenir giderler. Gayet mümkündür rahat ol.

    Yalnız ben bu TOSHİBA A100-847 kullanıcılarını anlayamıyorum. Ya insan bir tane bile test sonucu koymaz mı? Çocuğa laptop beğendirir gibi fotoğraflarını yolluyorlar. Demek bu makineyi alan bir iki kişi war , onla da pek ilgilenmiyorlar. En azından ekran kartının 64 bit lik mi 128 lik mi olduğunu anlardık sonuçlardan. Bu mu yardımcı olmak?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LoRDofMuRDeR

    Şu an satılan laptopların çoğunda ram'ler 533 mhz dir,anakart 667 mhz olsa bile. anakart 667 olabilir ama ramler 533te çalışır, eğlenir giderler. Gayet mümkündür rahat ol.

    Yalnız ben bu TOSHİBA A100-847 kullanıcılarını anlayamıyorum. Ya insan bir tane bile test sonucu koymaz mı? Çocuğa laptop beğendirir gibi fotoğraflarını yolluyorlar. Demek bu makineyi alan bir iki kişi war , onla da pek ilgilenmiyorlar. En azından ekran kartının 64 bit lik mi 128 lik mi olduğunu anlardık sonuçlardan. Bu mu yardımcı olmak?


    arkadaşım bir:istersen resimlere bakmazsın herkes senin gibi düşünmüoooo
    iki:test sonuçlarıyla ilgili bilgiler dier forum da var buda araştırmadığını gösterir.lütfen daha dikkatli olalım.

    benim testleri yapabilmem için o programları indirmem lzm bunlarda 500mb civarında.kotalı olduğu için indiremiorum.lütfe anlşayış




  • Arkadaslar pi testleri 1M ve 2M le everest GPU bilgilerini buraya koyuyorum
    Super pi testleri pilden calısırken yaptım 1M 25sn cıktı(resimdeki) ama prize takınca 26 cıktı niye böyle oldu anlamadım
    3Dmark programlarını indiremiyorum bi sorum var benim internet baglantısında kusura bakmayın.

    BGDY ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIRRR.BEN GENE GÖREVİMİ YAPAYIM.AMA ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALALIM.

     ---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ---


     ---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ---


     ---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ---




  • quote:

    Orjinalden alıntı: uffuk
    test sonuçlarıyla ilgili bilgiler dier forum da var




    nerde var? bi link verebilirsen sevinirim
  • işte yapıştırdım ya:)bunlardan bahsediodum.bakınız ekran kartı 128 bit
  • arkadaşlar normalde 2ghz olan işlemci cpuz da baktığımda 3.65ghz gösteriyor sebebi neolaki?
  • Evet arkadaşlar dün akşam vatan bilgisayardan 11 taksit %11 indirimle kardeşime aldım bu makinayı corsair 512 mb ram eklettim kdvyi şirketimden nakit aldım bana 2.200ytl ye maoldu daha henüz ayrıntılı inceleyemedim ama özellikleri ve markası buluşunca bence bu fiyata alınabilir süper bir makina kullanan arkadaşların olumsuz yorumlarını bekliyorum (dikkat etmemiz gereken şeyler için) daha henüz testleri yapmadım şu an işteyim eve gidince heralde bütün gece beraber olucaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bekir34
    Arkadaşlar, Bluettoth 2+EDR özelliğinden EDR ne anlama geliyor aydınlatırsanız memnun olurum.

    Bluetooth hızı üçü katlanıyor
    Bluetooth Special Interest Group (SIG) Haziran 2004'te Enhanced Data Rate (EDR - Geliştirilmiş Veri Hızı) adı altında Bluetooth'un hızını üçe katlıyacak yeni bir protokol tanıttı. EDR aynı anda enerji tüketiminide düşürüyor. Bluetooth 1.1 ve 1.2 standartlarıyla uyumlu olan EDR bu teknolojik geliştirmeye sahip olmayan cihazlarla iletişim kurması için "Master" cihazın (iletişim bağlantılarını dağıtan cihaz) EDR'yi desteklemesi gerekiyor.
    SIG'e göre yeni Bluetooth chipleri eskilerinden daha pahalı olmayacaklar. EDR Gauss-Frekans-Değişimi yöntemi yerine Faz-Modülasyon (Phase Shift Keying) yöntemini kullanıyor. İlk EDR çözümleri 2004 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya sürüldüler.




  • ufukk kardeşim, fazla dikkatli olamadığım için özür dilerim ama tek a100-847 başlığı olarak bu gözüme çarptı, burada da test sonucu filan göremediğimden isyan ettim:) özür dilerim.

    Test sonucu beklemeye dayanamadığımdan ben vatan'a gidip, bu ürünü aldım bugün, şimdi şarjda. Eğer diğer arkadaşlardan önce 3dmark testleri yaparsam ben de gönderirim. 7600'ün 128 bit olması yüksek ihtimaldi ama yine de sewindim ufuk arkadaşın sonuçları görünce.

    Bu ürünle ilgili bir sorun gözüme çarptı, en azından vatan'dan satın alırken, yanında ingilizce işletim sistemi veriyorlar. Tabi kimisi için sorun değil bu ama makineyi satın alırken göz üönünde bulundurulmalı. Satan adam ingilizce XP'de, laptop'un klavye sorunu yok dedi ama kullanan arkadaşlar da bilgi verebilirse sevinirim.
  • ben teknosadan aldım sistemi türkçe ama yanında xp cdsi yok arkadaşlar.ordaki görevli bilgisayarın içinde yüklü dedi istediğin zaman format atıp direk bilgib içinden yükleyebilirsin dedi.bu doğrumu acaba????
  • Selam. Bu bilgisayarı en ucuz nerden buluruz? Ben kadıköyden 1525+kdvye gördüm, daha uygunu var mı?
    Bir de Gothic 3 kurup oynayan varsa hangi ayarlarda kaç fpsde oynuyorsunuz??
  • XP recovery cd leriyle geliyor, herşeyi o cd'lerde bulabiliyorsun da, bilgisayar içinde ayrı sürücüde de olabiliyorlar. Şimdi bende recovery cd'si var, ayrıyeten hard disk üzernde de mi bulunuyor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MAVER2614

    Evet arkadaşlar dün akşam vatan bilgisayardan 11 taksit %11 indirimle kardeşime aldım bu makinayı corsair 512 mb ram eklettim kdvyi şirketimden nakit aldım bana 2.200ytl ye maoldu daha henüz ayrıntılı inceleyemedim ama özellikleri ve markası buluşunca bence bu fiyata alınabilir süper bir makina kullanan arkadaşların olumsuz yorumlarını bekliyorum (dikkat etmemiz gereken şeyler için) daha henüz testleri yapmadım şu an işteyim eve gidince heralde bütün gece beraber olucaz


    arkadaşım vatan'da yanılmıyorsam bu 11 taksit+%11 indirim sadece haftasonu için geçerli diye biliyorum?Umarım yanılıyorumdur..Çünkü gerçekten çok iyi fiyat ve 11 taksit olması büyük avantaj..




  • Sevgili Arkadaşlar bugün A100-847 laptop geldi. geldikten 15 dk. sonra paketleyip iade ettim.
    İnternetten sipariş etmiştim.
    Paramı iade ettmelerini bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trakianboy

    Sevgili Arkadaşlar bugün A100-847 laptop geldi. geldikten 15 dk. sonra paketleyip iade ettim.
    İnternetten sipariş etmiştim.
    Paramı iade ettmelerini bekliyorum.



    iade etmenizin nedenini söylerseniz bizim gibi almak isteyenlere yardım etmiş ve yol göstermiş olursunuz
  • Bugün itibariyle bile bu notu yazayım mı yazmayayım mı diye düşündüm.
    Paramı iade edildikten sonra ayrıntılı yazacağım. Şuan için bana zorluk çıkarırlar mı diye beklemedeyim.
    Şunu söyleyebilirim ki:' İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde çok dikkatli olun. Gerekirse mağazadan gidip alın.'
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trakianboy

    Bugün itibariyle bile bu notu yazayım mı yazmayayım mı diye düşündüm.
    Paramı iade edildikten sonra ayrıntılı yazacağım. Şuan için bana zorluk çıkarırlar mı diye beklemedeyim.
    Şunu söyleyebilirim ki:' İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde çok dikkatli olun. Gerekirse mağazadan gidip alın.'



    sizi anlıyorum bende dv6097 yeni kasa hp mi geri vermek için bazı hukuki işlemler başlattım benimde canım çok yandı ama ben gidip görerek almıştım sorunlar sonradan ortaya çıktı..Yani en azından netten alınca şartsız iade etme şansınız var o bakımdan çok avantajlı...
    Umarım zorluk çıkartmazlar size..

    Bu arada topic amacından saptıysa kusura bakmayın Toshiba kullanıcıları benim canım bir kere yandığı için biraz tedirgin davranıyorum bu konuda




  • Maver ve lord sizlere de hayırlı olsun,darısı bizim başımıza inşallah. Sizlerden de diğer testlerin (3D Markvb) sonuçlarını ve genel izlenimlerinizi (ısınma, oyun performansı, ekran kalitesi vb) ayrıntılı bir şekilde paylaşmanızı bekliyoruz. İnşallah sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.