Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Lütfen bu konuda sadece GEVEY Sim kullanıcı tecrübelerini paylaşalım.
- Yurtdışı alışveriş tecrübeleri için buradaki konuyu kullanınız.
- Yurtiçi alışveriş için "İkinci El" bölümünü kullanınız.
- Bu kullanıcı tecrübeleri konusunda Türkiye'den veya yurtdışından hangi satıcıdan hangi fiyatla alındığı, sonucun ne olduğu yazılabilir. Ancak bu mesajlar satış ilanı niteliği taşımamalıdır veya satıcı-alıcı arasında karşılıklı konuşma şeklinde olmamalıdır.
- Yazılımsal unlock için yeni açılan buradaki konuyu kullanınız.
Gevey ile ilgili ufak bir bilgi olarak bu sim kartı sizin mevcut kartınız ile telefona takılıyor. Ayrıca sim kart yuvası ile beraber geliyor. Telefon açılınca 112yi arayıp kapatıyorsunuz. Sonra telefonu 2 defa airplane moda alıp kapatarak işlemi tamamlıyorsunuz. telefon kapandığında veya uzun süre şebeke çekmediğinde aynı işlemi yeniden yapmanız gerekmekte. Buyun arkadaşlar söz sizin.
GEVEY Sim hakkında diğer faydalı olabilecek konular:
Bende videoları ve kullanıcı yorumlarını bekliyorum, eğer sürekli sinyal gidiyorsa almaya lüzum yok.
Lost - Supernatural - Smallville - The Vampire Diaries - Dexter - Spartacus - Glee - Chuck - True Blood - Fringe - FlashForward The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How IMet Your Mother - The Big Bang Theory - No Ordinary Family - Wilfred - The Secret Circle - Terra Nova 2011'in ilk konusunu görmek için tıkla! :) 2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)
@Yilmaz ;
Ben herhangi bir video ya da calı kanıt görmedim ama kullanan bir arkadaşım; sürekli sinyakin gitmediğini ancak sinyal seviyesinin ( normale göre ) 2 bar daha az çektiğini söylüyor. * * = Bu eskiden bulunduğu ortam ve FU cihazla aynı ortamda test edilmiştir,durumun getirileri şebekeden kaynaklanıyor da olabilir.Bilginize.
arkadaslar kusura bakmayın forumda baya gezdım ama goremedım bılgınız varsa sıze bısey sormak ıstıyorum benım tlf num 3g versıyonda 4.2.1 ben 2 gun once 5 dolara turbo sım aldım.abaska bı arkdasımın 3gs ı var acaba aldıgım turbo sım onda da kullanılırmı bılgınız varmı bu konuda tessekurler
Arkadaslar AVEA ile deneyen biri olmuş..video formun içinde var.. ama kafama takılan bir şey oldu.. Avea baglantısı yapıldıktan sonra internete girmek istedi giremedi. ekrana uluslararası dolasımı acın yazdı..Bana saçma geldi. bu gevey denen cihaz aslında sizi çinde bir servera baglayıp onun uzerindenmi konusturuyor? neden uluslararası dolasımı açtırdı.. eger dusundugum gibi ise gelen faturalarla 2-3 tane simfree cihaz alırsınız vallahi..dikkatli olmakta fayda var.
Videoyu hazırlayan arkadaşa da , burada paylaşan arkadaşa da teşekkür ederim. Girmek istemedi giremedi değil, sayfa araya giremedi, herhalde heyecandan unuttu. :) Uluslararasi dolasimla alakali bir bilgim yok. Bilgisi olanlar aciklayabilirse sevinirim.
112 arama olayı başımıza iş açacak gibi bence. 3 sn sayarken 112 en az 1 defa çalar. kapattığınız için sizi arama ihtimali yüksek. bu nedenle de sıkıntı olur. 112 yi hat olmadan arayabiliyorsa telefon işimiz zor.
Beyler alet gelse videoyu cekip koyucam , son olarak cinli kızla bu sabahki internet dialogumu koyuyorum ehehhehe ...hala yapılıor sipariş yetismior geyikleri yaptı , dedim bak 200 bin adam beklio cok alcaz ayagımız alıssın , daha test etmedik cok yavassınız diye gaz verdim... okuyun muhabbeti
İndira_Bursa: hi are u there
Candy_china: hi
İndira_Bursa: Order number:11032280140
please check it
Candy_china: how r u
İndira_Bursa: fine can u check it status
Candy_china: order number pls
İndira_Bursa: 11032280140
Candy_china: the enginner still checking the items . becuse its newest items if no problem then today will be ship tomorrow must be online pls dont worry dear
İndira_Bursa: ordered 3 day ago
Candy_china: only this time have delay future orders will be same day shipping
İndira_Bursa: you are to slow
Candy_china: yes i know dear . a lot of orders waiting too but its costly items have to check one by one before ship out
İndira_Bursa: ok i,m waiting
Candy_china: pls trust me dear today or tomorrow must online
İndira_Bursa: i trust u ok wait a 1 day
Candy_china: Thanks so much dear wish we can do very good business
İndira_Bursa: ok
Candy_china: i dont know why these days a lot of turkey clients order this items is it very famoust there ?
İndira_Bursa: a lot of iphone may be 100.000 - 200.000 wait unlock from turkey
Candy_china: wow then i think we will have big market there
İndira_Bursa: yes but you are too sloww
Candy_china: 1pcs and 20pcs the same frieght cost by DHL
İndira_Bursa: turkish people is impatient people
Candy_china: so i think order big quantity is better
İndira_Bursa: first only we are test it and it works , we purchase big quaintity
Candy_china: sure i will send it to you frist when the goods ready from factory dear
İndira_Bursa: Become a fast baby
Candy_china: sure i will try my best pls
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indira -- 25 Mart 2011; 10:02:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: zombie39
112 arama olayı başımıza iş açacak gibi bence. 3 sn sayarken 112 en az 1 defa çalar. kapattığınız için sizi arama ihtimali yüksek. bu nedenle de sıkıntı olur. 112 yi hat olmadan arayabiliyorsa telefon işimiz zor.
arasınlar yanlışlıkla sos tuşuna bastık deriz bir kere aramaya telefonu kapatıp bizi hapise atacak halleri yok heralde
Degerli arkadaslar videoda gayet acik hersey gevey zimbirtisi calisiyor, bu aletin yan etkilerini kullandikca gorecez mutlaka. tabiki telefonlarimizi kullaniyor olabilmek fikri bile cok guzel simdilik. aklima bir husus takildi acaba avea ile calistigi gibi TURKCELL ve Vodaphone ile de calisiyor mudur????????
Arkadaslar tekrar yazıyorum.. ben uluslararası dolasımı açmasından kıllandım.. kaş yapayım derken gözünüz çıkmasın.. aman dikkat diyorum.. iyice bu konuyu irdeleyin..neden uluslararası dolasımı açmak zorunda kaldı???
Orijinalden alıntı: gunbah Arkadaslar tekrar yazıyorum.. ben uluslararası dolasımı açmasından kıllandım.. kaş yapayım derken gözünüz çıkmasın.. aman dikkat diyorum.. iyice bu konuyu irdeleyin..neden uluslararası dolasımı açmak zorunda kaldı???
Uluslararası dolaşımı açmasının sebebi bence telefona AT&T takıldığını hissettirip Baska ülkede kullanıyorum imajı yaratarak telefonu kandırmak.
quote:
Orijinalden alıntı: gunbah
Arkadaslar tekrar yazıyorum.. ben uluslararası dolasımı açmasından kıllandım.. kaş yapayım derken gözünüz çıkmasın.. aman dikkat diyorum.. iyice bu konuyu irdeleyin..neden uluslararası dolasımı açmak zorunda kaldı???
Gelince görcez hocam oyle bişey varsa 3g yi kullanmayı veririz :):) zaten şurda 1-2 aya kadar çıkar fu
Arkadaşlar "Uluslararası Dolaşım" özelliğini açmak kesinlikle bir sorun teşkil etmeyecek diye düşünüyorum. Roaming yapabilmek için SIM card'ın ait olduğu ülke dışında başka bir ülkeden sinyal alması gerekli. Bu da yurt dışına çıkmadan zaten mümkün değil. Korkacak bir şey yok diyorum ben.
arkadaşlar bi şey dikkattimi çekti ki bu konu herkesin kafasını kurcalıyor zaten, bu 112yi arama esnasında videoyu dikkatli izlersek eğer, sanki 112 bağlanmadan yani operatör karşımıza çıkmadan arama sonlandırılıyor sanki. çünkü farkındaysanız videoda 112 yi arıyoruz dediğinde 112 tuşlanıyor ekranda (112 aranıyor üç nokta) yazısını görüyoruz. bağlantı kurulduğunda 00:01 şeklinde sayaç işlemezmi? yani bu durumda 112 deki operatöre bağlanmıyodur gibime geliyo.sadece sinyal alması için yapılıyosa bu 112 yi arama muhabbeti iyi tamamda arayıp bağlanıp tacizci gibi kapatmak ileride sorun yaratır. Bu videoyu ekleyen kişi bu durumunda net bir bilgisini yazabilse çok daha iyi olurdu.
@kardanadam_HT bu konuda sana katılıyorum. Sabit numara olduğu için ARA tuşuna bastıktan 1 saniye sonra çalacaktır zaten. Aslında amaç istasyonla bağ kurabilmek. Çok hızlı bir şekilde çalmadan hemen önce arama sonlandırılırsa yine çalışacaktır gibime geliyor. Bilemeyiz tabi denemek lazım önce. Dediğin gibi telefon sapık sıfatı yeyip hattın bloke edilmesi meselesi de gündem konusu olabilir.
112 Olayında sorun yok, arama tuşuna bastığınızda karşı taraf 3-4 sn sonra calmaya başlar o yüzden calmadan kapatıyorsunuz.. Ama siz gider 5-6 sn sonra kapatırsanız o zaman sorun yaratırsınız.. O yüzden aramaya basdığınızda andan itibaren 1 - 2 - 3 diyip aramayı sonlandırcaksınız bu kadar basit..112 olayını abartıpda milleti korkutmayanın bir anlamı yok.. ;)
O zaman tabiri caizse "şamar oğlanı"na döneriz :) Ama ben 112'yi aradığımızda daha çalmadan aramayı sonlandırsak bile çalışacağı kanısındayım. En olmadı bir kaç kere arar çalmadan kaparız. Software Unlock'un da bir süre daha çıkmayacağını göz önünde bulundurursak "112yi arayıp çalmadan kapama" konusunda ustalaşacağımızı düşünüyorum
Arkadaslar sunsky den sipariş verenler varmı ben verdim mail geldi kargo sipariş numarası vermişler online arama yaptırıyorum kargo gözükmüyor china posta ile gelecek bu site hakkında bilgisi olan arkadaslar lütfen paylaşsın toplam 35$ kargo dahil aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980
Arkadaslar sunsky den sipariş verenler varmı ben verdim mail geldi kargo sipariş numarası vermişler online arama yaptırıyorum kargo gözükmüyor china posta ile gelecek bu site hakkında bilgisi olan arkadaslar lütfen paylaşsın toplam 35$ kargo dahil aldım
kardeş bende 2 gün önce verdim şipariş ama mail gelmedi ben mail attım bugun sabah cevap verdiler kargoya verildiginde kargo bilgilerini vereceklermiş DHL ile yollayacaklar bakalım
Hi oktay yılmaz,
We have shipped your order(11032380139 placed on 03/23/2011 10:15).
Shipping method: China Post Tracking number: RR998543811CN [ Online Tracking ]
The order amount is $35.54, you can check the detail of the order here.
Now, you can post reviews about the items of the order here.
SUNSKY have more than 20,000 products, all are direct from factory and at wholesales price, you may also be interested in below products: ARKADASLAR BANA BOYLE BİR MAİL GELDİ SİPARİS VERDİGİM SİTEDEN LUTFEN İNGİLİZCESİ İYİ OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLABİLİRLERMİ
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980
Hi oktay yılmaz,
We have shipped your order(11032380139 placed on 03/23/2011 10:15).
Shipping method: China Post Tracking number: RR998543811CN [ Online Tracking ]
The order amount is $35.54, you can check the detail of the order here.
Now, you can post reviews about the items of the order here.
SUNSKY have more than 20,000 products, all are direct from factory and at wholesales price, you may also be interested in below products: ARKADASLAR BANA BOYLE BİR MAİL GELDİ SİPARİS VERDİGİM SİTEDEN LUTFEN İNGİLİZCESİ İYİ OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLABİLİRLERMİ
benim anladığım (arkadaş çevirdi) siparişinin china postasına verildiği. Postanı RR998543811CN bu numaradan takip edebileceğini, sipariş tutarının 35,54 $ olduğunu, sipariş bilgilerinide aynı yerden kontrol edebileceğini yorum yapıp okuyabileceğini ve son olarakta sunsky firmasının 20.000 den fazla ürüne sahip bir firma olduğunu bunların fabrikatan toptan fiyatına satışa sunulduğunu belirtmiş. (Tolga Tşk)
TSK çevirin için o takip numarasını giriyorum sonuc çıkmıyor online kargo takibi var ama sonuc yok hayırlısı bekliyecegiz ben paypal üzerinden aldım urungelmez ise para iadesi alabilirmiyim acaba bilginiz varmı patlamaz mailatmis 23.03.2011 16:58:16 EET Makbuz Numarası: 1979-0787-6068-9043 Sayın oktay yılmaz! Şu kullanıcıya $35,54 USD tutarında bir ödeme gönderdiniz: Shenzhen SUNSKY Technology Limited. Bu ücret, kredi kartı ekstrenizde PAYPAL *SHENZHENSUN adına yapılmış bir ödeme olarak görünecektir. Mağaza bilgileri Shenzhen SUNSKY Technology Limited sales@sun-usb.com +86 8675561302080 x802 Mağazaya talimatlar Yok Kargo bilgileri oktay yılmaz beylikdüzü migros avm. mehmet tatlı kuaför b.37 istanbul 34800 istanbul TURKEY Türkiye Kargo yöntemi Belirtilmemiş Açıklama Birim fiyatı Mik. Tutar Satıcı: Shenzhen SUNSKY Technology Limited $35,54 USD 1 $35,54 USD
Sigorta: ---- Toplam: $35,54 USD Makbuz Numarası: 1979-0787-6068-9043 İleride gerekebileceğini göz önünde bulundurarak lütfen bu makbuz numarasını saklayın. Shenzhen SUNSKY Technology Limited veya PayPal müşteri hizmetleri ile iletişim kurarsanız, bu bilgiler gerekli olacaktır. Fatura No:SU11032380139 Bir dahaki sefere PayPal'ı kullanın! Zaten PayPal hesabınız var görünüyor.
Online alışveriş yaparken, PayPal ile satın almak daha hızlı ve kolaydır. Finansal bilgileriniz güvenli bir şekilde saklanır ve ödeme yaparken mağazalarla asla paylaşılmaz.
Sorularınız mı var? Yardım Merkezi'ni ziyaret edin: https://www.paypal.com/c2/help. PayPal'ı kullandığınız için teşekkür ederiz – online ödeme yapmanın ve kabul etmenin daha güvenli ve kolay yolu. Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. Bu posta kutusu izlenmiyor; bu nedenle, bir yanıt almazsınız.
Tüketici danışmanlığı- PayPal’ın değer yüklenmiş hizmetinin sahibi olan PayPal Pte Ltd. şirketi için Singapur Para Kurulu'nun onayı gerekmez. Kullanıcıların hükümler ve koşulları dikkatle okumaları tavsiye edilir.
arkadaşlar amazon.com da satışı var 3-4 gündür takip ediyom 95 dolardan 83 e düştü(kargo dahil) ama sadece amerika içi gönderiyolar sanırım ilgilenenler olursa diye paylaşayım dedim...
@burcink senin aldıgın mailden sonra yazıştım sunsky daki elemanla aldığım cevap olumluydu adaptör ile gönderilecekmiş , işte yazışma ; osman ışık: hi mr kenny
Şu anda bir titreşim gönderdiniz.
osman ışık: hey are you there?
Şu anda bir titreşim gönderdiniz.
Kenny Wholesales from China: hi how are you ?
osman ışık: my nick name is bager mail adress is bager.13@mynet.com now i wanna ask my order status, order no is : 11032380205 , when ll you send it ? and one of my friend told me ur adress won t send gevey turbo sim without card adapter, is it true ?? ll it work when it come?
Kenny Wholesales from China: we will ship the goods tomorow
osman ışık: and...?
Kenny Wholesales from China: tomorrow my friend
osman ışık: my other question? one of my friend told me ur adress won t send gevey turbo sim without card adapter, is it true ?? ll it fully work when it come?
Kenny Wholesales from China: no we send the turbo sim with card adapter osman ışık:
oh thnx
Kenny Wholesales from China: we will ship the goods tomorrow we have send some already at yesterday
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman13 -- 25 Mart 2011; 14:16:15 >
Arkadaşlar aramızda Çin'de bulunan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam. Şu an itibariyle bir arkadaşımın Çin'in Guangzhou şehrinde olduğunu öğrendim ve irtibata geçtim. Araştıracak, ama nerede olduğunu bilmeden. Aramızda bu şehirde bulunmuş olan var mı acaba? Ya da bilgisi olan? Ayrıca bu gevey orada her telefoncuda var mıdır? Orada bulunan arkadaşım hostes, ve 2 gün sonra dönüyor. Bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa bilgisini sevinirim.
Şu anda gevey geldi ebay'dan 21.03.2011 tarihinde aldım 1 saat önce elime ulaştı bulgaristandayım ve burada çalışıyor. 78$ 'a aldım . herkese iyi günler. fotoğrafları ekliyorum..