Şimdi Ara

Gevey TurboSim Vodafone TR ios 4.3.1 (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün içinde bahsetmiştim Gevey TurboSim Vodafone TR ios 4.3.1'de çalışıyor diye işte onun videosu biraz geç oldu çünkü hala çalışıyorum hast.de,iyi forumlar..

Kendi Çekimim Video Linki:http://www.youtube.com/watch?v=F8Nu9CqQR20

112 Araması Hakkında Kafası Karışanlar İçinde Açmış Olduğum Detaylı Konu: http://forum.donanimhaber.com/m_47764799/mpage_1//tm.htm#msglink_47764799

Sonradan Gelen Edit

Arkadaşlar Video'da Gösteremedim Ama Resimlerle Jailbreaksiz ios 4.3.1'deki baseband vb. resimlerim bunlar ...

http://img577.imageshack.us/i/img0005pk.jpg/

http://img709.imageshack.us/i/img0006jl.jpg/

http://img828.imageshack.us/i/img0007vd.jpg/

Dilerim Kafanızda ios 4.3.1'de çalışıyor mu,çalışmıyor mu diye bir soru işareti kalmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzinxxx -- 1 Nisan 2011; 13:11:34 >

• Harika bir haber simdi sadece iOS 4.3 JB bekleyeyim demektir :)
  • çok süper bi haber arkadaşım ya 4.1 iphoneyi baseband yükseltemeden 4.2.1 ye yükseltcektim ama cihaz dfu modda kalmıştı şimdi direk 4.3.1 e yükselticem ve gevey alıcam
  • Bu Gevey Turbo sim olayı anladığım kadarıyla hattı yurtdışı üzerinden görüştürüyor bu ekstra maliyet demek değilmi hem kullanan hemde arayan kişiler için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Bu Gevey Turbo sim olayı anladığım kadarıyla hattı yurtdışı üzerinden görüştürüyor bu ekstra maliyet demek değilmi hem kullanan hemde arayan kişiler için ?

Vodafone için bahsediyorum az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım gevey ile ilgili haberimiz var dediler kesinlikle yurtdışı görüşmesi olarak ücretlendirilmiyormuş yurtiçindesiniz ve şu kadar bedava dakikanız vs.vs.vs. var dediler yani yurtdışı muhabetti olmuyor,zaten olsa gsm operatorlerinden msj gelirdi işte su anda şu ülkedesiniz falan filan ....

Edit: Faturalı Hat Kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzinxxx -- 30 Mart 2011; 11:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

quote:

Bu Gevey Turbo sim olayı anladığım kadarıyla hattı yurtdışı üzerinden görüştürüyor bu ekstra maliyet demek değilmi hem kullanan hemde arayan kişiler için ?

Vodafone için bahsediyorum az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım gevey ile ilgili haberimiz var dediler kesinlikle yurtdışı görüşmesi olarak ücretlendirilmiyormuş yurtiçindesiniz ve şu kadar bedava dakikanız vs.vs.vs. var dediler yani yurtdışı muhabetti olmuyor,zaten olsa gsm operatorlerinden msj gelirdi işte su anda şu ülkedesiniz falan filan ....

Peki bir şey daha sorayım ozaman uluslararası dolaşımı açmanın amacı bir kerelik bir ihtiyaçmıdır yoksa uluslararası dolaşım hep açık kalmak zorundamı birde bu hep açık kalacaksa nedeni nedir ?

• quote:

quote:

quote:

Peki bir şey daha sorayım ozaman uluslararası dolaşımı açmanın amacı bir kerelik bir ihtiyaçmıdır yoksa uluslararası dolaşım hep açık kalmak zorundamı birde bu hep açık kalacaksa nedeni nedir ?

Uluslararası dolaşım hep açık kalacak çünkü geveyin çalışma sistemi sanki at&t kartı kullanıyormussun gibi bu yüzden kullandığın operatör örnek vodafone değil at&t kullanıyor gibi algılaması ama kesinlikle roaming yapma söz konusu değil ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ios4.3.1 direk itunes uzurinden katilimsiz noal birsekilde mi yuklediniz bende yanlislik yaptigim icin yuklemek zorunda kaldim ve artik unlock hayal oldu benim icin. Tabi 4.3.1 de gevey calistigini izleyince sevindim. Merka ettigim gevey diger alt surumlerde ki gibi 4.3.1 de de sorunsuz calisiyor mu vereceginiz bilgi benim icin cok onemli bunq gore gevey siparisi verecegim simdiden tskler
  • normal sim kartı kestirsek oluyor mü? yoksa mikrosim mı almalıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 30 Mart 2011; 18:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

normal sim kartı kestirsek oluyor mü? yoksa mikrosim mı almalıyız?

Oluyor ama telefon bazen servis yok uyarısı verebiliyor, micro sim kart almadan önce başıma geldiği için paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazy07

Hocam ios4.3.1 direk itunes uzurinden katilimsiz noal birsekilde mi yuklediniz bende yanlislik yaptigim icin yuklemek zorunda kaldim ve artik unlock hayal oldu benim icin. Tabi 4.3.1 de gevey calistigini izleyince sevindim. Merka ettigim gevey diger alt surumlerde ki gibi 4.3.1 de de sorunsuz calisiyor mu vereceginiz bilgi benim icin cok onemli bunq gore gevey siparisi verecegim simdiden tskler

evet dostum katılımsız itunes üzerinden sürüm yükselttim sende rahatca sürümünü itunes üzerinden yükseltebilirsin ben alt sürümleri denemedim acıkcası direkt 4.3.1 sürümünden itibaren kullanmaya basladım ve su anda hiç bir sorun yasamıyorum,facetime,3g ve edge internet yani sanki unlock yapılmıscasına rahat kullanıyorum,tavsiye ederim ve kefilde olurum ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazy07

Hocam ios4.3.1 direk itunes uzurinden katilimsiz noal birsekilde mi yuklediniz bende yanlislik yaptigim icin yuklemek zorunda kaldim ve artik unlock hayal oldu benim icin. Tabi 4.3.1 de gevey calistigini izleyince sevindim. Merka ettigim gevey diger alt surumlerde ki gibi 4.3.1 de de sorunsuz calisiyor mu vereceginiz bilgi benim icin cok onemli bunq gore gevey siparisi verecegim simdiden tskler

evet dostum katılımsız itunes üzerinden sürüm yükselttim sende rahatca sürümünü itunes üzerinden yükseltebilirsin ben alt sürümleri denemedim acıkcası direkt 4.3.1 sürümünden itibaren kullanmaya basladım ve su anda hiç bir sorun yasamıyorum,facetime,3g ve edge internet yani sanki unlock yapılmıscasına rahat kullanıyorum,tavsiye ederim ve kefilde olurum ...

Hocam verdiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim cok rahatladim acikcasi ve artik gevey siparisi verebilirim hayirli aksamlar

• Hocam verdiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim cok rahatladim acikcasi ve artik gevey siparisi verebilirim hayirli aksamlar

Hayırlı olsun dostum :)
  • Arkadaşlar Video'da Gösteremedim Ama Resimlerle Jailbreaksiz ios 4.3.1'deki baseband vb. resimlerim bunlar ...

http://img577.imageshack.us/i/img0005pk.jpg/

http://img709.imageshack.us/i/img0006jl.jpg/

http://img828.imageshack.us/i/img0007vd.jpg/

Dilerim Kafanızda ios 4.3.1'de çalışıyor mu,çalışmıyor mu diye bir soru işareti kalmaz ...

• klone gevey de çalışıyorsa biran önce 4.3.1 e geçmek lazım
  • Bende 4.2.1 b.b.03.10.01 iPhone 4 mevcut buna göre jailbreak var mı?varsa en sorunsuzu hangisi,benim tel Almanya'dan geldi ama vodafone hattımla sorunsuz kullanıyorum bu her güncelleme yaptıgım da kilitlenmiycek anlamına mı gelir.jailbreak yaptıktan sonra orjinal sürüme dönmek istesem nasıl donerim.jailbreak ten sonra web sayfalarında ki bütün oyun ve videolari acabilirmiyim.teşekkürler simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapp

Bende 4.2.1 b.b.03.10.01 iPhone 4 mevcut buna göre jailbreak var mı?varsa en sorunsuzu hangisi,benim tel Almanya'dan geldi ama vodafone hattımla sorunsuz kullanıyorum bu her güncelleme yaptıgım da kilitlenmiycek anlamına mı gelir.jailbreak yaptıktan sonra orjinal sürüme dönmek istesem nasıl donerim.jailbreak ten sonra web sayfalarında ki bütün oyun ve videolari acabilirmiyim.teşekkürler simdiden

Mesala bende ios 4.1 vardı direkt 4.3.1'e yükselttim ve bir sorun yaşamadım zaten videoda ve resimlerle paylaştım ...
  • bende 4.3.1 e geçmek istiyorum ama yemiyor klone da çalışıyormu çalışmıyormu
  • Diyelim 100 lira verip gevey aldık yeni versiyon OS lerede de çalışcak mı? yoksa sadece geçici mi?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist
    Diyelim 100 lira verip gevey aldık yeni versiyon OS lerede de çalışcak mı? yoksa sadece geçici mi?

teşekkürler

Aslında bu soruyla ilgili şöyle bir deneme yapılabilir. 4.0x versiyon 1.59 bb'deki bir vatandaş geveylese bir yordama yapılabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.