===================================================== ... CoolerMaster AquaGate Sıvı Soğutma Sistemi - ZM-WB3 GOLD - Zalman MFC2 - Thermaltake Armor [ İnceleme ]
CoolerMaster CPU blogu çatladıgı için Zalman - CPU Su Bloğu - ZM-WB3 GOLD KULLANIYORUM. ZALMAN bloktan sonra boşta 3-5 derece yükte ise 12-15 derece fark oldu. (macunda artic silver 5 oldu )... Sıvı Soğutma Sistemi Modifiyelidir !
Sistem Konfigurasyonu :
Intel Core Quad Q6600 CPU B3 Rv. *G0 İle Değiştirildi* Asus Blitz Extreme Kingston HyperX 1375 Mhz DDR3 1*2Gb Dual Leadtek Winfast 8800 Gtx TDH 768 Mb 384 Bit Hitachi 320Gb*2 Sata II Raid 0 Samsung 500 Sata II LG DVD-RW RAM PHILIPS DVD-ROM ThermalTake ArMoR Rv.2 VA8003BWS TherMaltake ToughPower W0116 750 Watt Samsung 226BW 22" Wide Screen LCD Logitech MX 3000 Logitech X530 5.1
AverMedia Tv BoX 9 GoldMaster Digital Reciver
Zalman Multi Fan Control Zalman Multi Fan Control MFC 2 CollerMaster CoolDrive 4 CollerMaster Aquagate Rv 2 ( LGA 775 Revision )
Tunçmatik NewTech Online 3KVA UPS Fotolar Canon EOS 400D İle Çekilmiştir.
Sistemi kurduktan sonra forma aktarmak aklıma geldiginden Kutu içerigi başka siteden alınmıştır.
COOLERMASTER HYPER 6+ FAN İLE ALINAN DEGERLERİM SIVI SOĞUTMADAN ÖNCE !!!
COOLERMASTER AQUAGATE SIVI SOĞUTMADAN SONRA ...
TESTTEN ÖNCE ALINAN BAZI SUPERPI DEĞERLERİ..
SİSTEM YÜK ALTINDAYKEN AQUAGATENİN MAXIMUM ULAŞTIGI SICAKLIK DEGERLERİ
SİSTEM BOŞTA 1,5 SAAT ÇALIŞTIRILDIKTAN SONRA AQUAGATE (Internet sörf - Winamp - MSN )
Aquagatenin Radyatör Fan Hızı 1. Hız da oldukca Sessiz ve Ev Kullanımı için İdeal. Fakat 2. ve de özellikle 3. Hızlarda Evde Kullanmak ( Sıvı Sogutmanın Amaclarından Birisi De Sessizlikse ) pekde mümkün olmaya bilir. Zaten yapmış oldugum incelemelerde 1. ve 3. Fan hızlarında Sadece 1-2 derece Fark Etti.
Sisten Sabah Saat 09:00 dan itibaren çalıştırılmaya başlanmıştır ve testler saat 13:00 dan itibaren başlamıştır yani işlemci yaklaşık 4 saat boyunca NFS Carbon ile ÇAlıştırıldı.
İlk olarak Tek SuperPI ile cpu ısıtılmaya calışıldı. dada sonra 4 Adet SuperPI ile Cpu ya Tam yük Verildi.
KABLOLARI EN FAZLA BU KADAR TOPARLAYABİLDİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 30 Ekim 2007; 13:35:16 >
AnacoN Şuan iş yerindeyim ama ben daha önce de core temp ile ölçüm yapmıştım hep eksik gösteriyordu benim asus blitz extreme de. ama akşam gidince bir bakan s.s atarım ki istersen şuan burdaki overclock edilmiş (stok Fan) e6420 den bir s.s yollayayım bundada degerler AYNI.
bu arada TAT bende çalışmıyor vista oldugu içinmi bilmiyorum ona da ugraşan.
Bios'un ve speedfan'ın gösterdiği anakartın diot vasıtası ile yanlış olarak ölçtüğü sıcaklık değeridir. TAT ve Core temp ise direk çekirdek sıcaklıklarını CPU'dan alır ve doğru değerleri gösterir.
Core2QUAD Q6600 2.40@4060 MHz with Water Cooling / Asus CommandO / Team Xtreem 2x1GB DDR2 800@1200 MHz 5.5.5.15 2.3V / Powercolor HD 4870 + Thermalright HR-03 Plus + FM92 / 200GB Samsung SATA2 + 80GB Seagate SATA2 / SB Audigy / Asus 2014L1T / AG NEOVO - H-W22 / Tagan 2 Force 800W/ G15 + Copperhead / CM Stacker... Su soğutmam: EK Supreme Acetal | Alphacool NexXxoS Pro III - Rev.2 | Laing DDC-T Pompa - 420L/h | Alphacool Rezervuar
EDİTÖRÜNSECİMİ.COM U TEBRİK EDİYORUM ÇARŞAMBA GÜNÜ GECE GEÇTİGİM VE ÖDEMESİNİ YAPTIGIM BİR SİPARİŞİ HALA YOLLAMADI DÜN SEVK EDİLDİ MAİLİ GELDİ !!! BUGUN ARADIM HANGİ ŞUBEDEYSE GİDEYİM ALAYIM DİYE gÖREVLİ HEMEN BUGUN YOLLUYORUZ DEDİ. PESS YANİ TEBRİK EDERİM...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 18 Eylül 2007; 10:33:06 >