Şimdi Ara

172 Tane Ekran Kartının Performans Sıralaması ve Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
15.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 172 Tane Ekran Kartının Performans Sıralamaları ve Özellikleri,liste halinde.
    Kolayca hangi ekran kartının hangisinden daha hızlı/yavaş olduğunu ve özelliklerini görebilmeniz açısından güzel bir kaynak.

Not olarak belirteyim:
    En son kutucuklardaki işlemciler ekran kartı ile birlikte kullanılması tavsiye edilen işlemcilerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 12 Temmuz 2007; 10:13:42 >

• süper bi konu eline araştırmana sağlık
  • Iyi bir tablo teşekkürler
  • teşekkürler bilgi için .
  • tablo için teşekkürler dostum ama anlamadığım birşey var tablonun kenarında ki şu işlemciler nedir ?
  • En son kutucuklardaki işlemciler ekran kartı ile birlikte kullanılması tavsiye edilen işlemcilerdir.
    Not olarak belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 11 Temmuz 2007; 20:04:04 >
  • ben 8800 GTX ile E6420 almayı düşünüyordum fakat orada önerilen işlemci ise e6700 yani ....e6700 nerdee benimki e6420 nerdeee....Şimdi bu ikili ile performans alamaz mıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler güzel bir kaynak olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

ben 8800 GTX ile E6420 almayı düşünüyordum fakat orada önerilen işlemci ise e6700 yani ....e6700 nerdee benimki e6420 nerdeee....Şimdi bu ikili ile performans alamaz mıyım ?

Onlar tahminimce ortalama tavsiye edilen işlemciler.Yani illaki o işlemci olacak diye birşey yok.Tahminimce ya hiç farketmez yada oyununa göre %4-%5 arası bir performans farkı yaratır.Çok da önemli değil yani.
  • Teşekkürler...
  • quote:

ben 8800 GTX ile E6420 almayı düşünüyordum fakat orada önerilen işlemci ise e6700 yani ....e6700 nerdee benimki e6420 nerdeee....Şimdi bu ikili ile performans alamaz mıyım ?

Alırsınız elbette. C2D'nin hız aşırtma başarımını duymuşsunuzdur sanırım. Günlük olarak E6700'den daha hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. (Evet, E6700 daha yüksek değerlere çıkar, o ayrı).

Ama, E6600 de önerebilirim. Anakartınıza bağlı olarak yüksek çarpanı iyi bir etken olacaktır. 6420'ye göre fiyat farkı çok fazla değil.

Şüphesiz, 22 Temmuz'daki indirimler ve yeni işlemciler de ayrı bir konu :) (Beklemeniz en doğrusu.)

@ABSOLUT hocam, üst konu talebini yaptım.

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=385&card2=472

Bu adres de karşılaştırma yapmak için oldukça iyi görünüyor. Gerçi, bir iki garip noktası var (HD serisinin direk işlemci sayıları yazılmış. x5 belirtilse de yanıltıcı oluyor bu durum). Küçük hatalar da olabilir, ama yine iyi bir site. Saat hızlarını arttırınca teorik değerlerin kaça geldiğini görebiliyorsunuz meselâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Temmuz 2007; 20:37:18 >

• x1650xt listede 256 bit gözüküyor. üstelik Hd 2600xt 'nin üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 11 Temmuz 2007; 20:26:35 >
  • bence faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler...
    şikayet ediyorum

edit: edemedim daha önceden edilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OErdem -- 11 Temmuz 2007; 21:25:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Alırsınız elbette. C2D'nin hız aşırtma başarımını duymuşsunuzdur sanırım. Günlük olarak E6700'den daha hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. (Evet, E6700 daha yüksek değerlere çıkar, o ayrı).

Ama, E6600 de önerebilirim. Anakartınıza bağlı olarak yüksek çarpanı iyi bir etken olacaktır. 6420'ye göre fiyat farkı çok fazla değil.

Şüphesiz, 22 Temmuz'daki indirimler ve yeni işlemciler de ayrı bir konu :) (Beklemeniz en doğrusu.)

@ABSOLUT hocam, üst konu talebini yaptım.

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=385&card2=472

Bu adres de karşılaştırma yapmak için oldukça iyi görünüyor. Gerçi, bir iki garip noktası var (HD serisinin direk işlemci sayıları yazılmış. x5 belirtilse de yanıltıcı oluyor bu durum). Küçük hatalar da olabilir, ama yine iyi bir site. Saat hızlarını arttırınca teorik değerlerin kaça geldiğini görebiliyorsunuz meselâ.

Evet 3dmark puanları vermesi gayet güzel olmuş,teşekkürler

• güzel paylasım.
  • Eline sağlık güzel çalışma olmuş

HD 2600XT bu kadar kötü bi kartmı ki?

Yoksa Nvidia fanatiği biri mi hazırlamış
  • @Tuğer

Adresini verdiğiniz sitede pipeline'ları açılmayan kartlar için Advanced Options/Pipelines bölümünde;
    "No disabled pipelines found" diyor...

8800GTS'te pipeline açılabiliyor gözüküyor...
    Texture Units: 24 (32)
    Raster Operators: 20 (24)

8800GTS'nin pipeline'ları açılabiliyor mu?
  • Teşekkürler.
  • arkadaşım paylaşım için sağol da bu neye göre sıralanmış performansa göre mi?
  • iyi güzelde hd2600xt niye 34. sırada o kadar kötü mü vede 8500gt ye geçilmiş bu işte bi iş var gibi ki hem ben bu tabloda hd2600pro yu göremedim acaba benim mi gözümden kaçıyor sanki pek gerçekci bir tablo değilmiş gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkb -- 12 Temmuz 2007; 2:03:39 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.